cykelfanskap och bakisfanskap

Jag citerar min syster för att bäst förklara mitt tillstånd för tillfället: Pigg som ett kadaver!

Tråkigt trött begav jag mig till jobbet. Efter jobbpassets slut så bestämde jag mig för att bogsera hem Fias cykel för hand. Eftersom jag var den skyldiga till att ha placerat cykeln på Våghustorget så att någon skithuliganbajsunge kunde roa sig med att paja framhjulet. Stark som en oxe och lessen som ett barn så började jag släpa hem cykeln. Den tjöt värre än ett nyfött barn varje gång däcket slog i stänkskyddet. Men eftersom jag inte är född me tummen mitt i hand så fixade jag stänkskyddet så att cykeln höll käft. Då bestämde jag mig för att testa cykla hem. JAg var inte direkt jätteroad av att släpa fanskapet. Så jag hoppade upp och trampade för glatta livet, framhjulet vinglade värre än Gudrun Schyman på väg till Nämndemansgården. Jag vägrade ge upp, men däremot med ca 100m kvar så gav däcket upp och bestämde sig för att explodera lite diskret. Jättepanget blev startskottet för att börja släpa cykeln igen, denna gången utan någon luft i farmhjulet. Halvt oxtokig och fullständigt skogstokig så tittade jag upp och såg Sid stå i sitt fönster o vinka. Jag släppte cykelfanskapet och sprang mot glädjen. Pricken över i:et var när Catrin helt plötsligt dök upp. Flera cigg o lite bakismat senare så mår jag fortfarande som ett kadaver, men ser ljuset i tunneln. Om 20 min ska jag befinna mig hos Charlie för att ha fadderkick-off och sedan blir det svinerier på Björnis. De stora frågorna är Kommer jag överleva kvällen? Kommer jag ens kunna ta mig upp ur sängen imorgon för att bege mig tidigt till jobbet? Det vet jag inte nu, men jag återkommer med svaren!


Over and out
oooh silly me

I'm not like Barbi, more like Beer-bi!They say the devil's water it ain't so sweet.
You don't have to drink right now
But you can dip your feet  every once in a little while.


Jag vet! Vi skriver ett blogginlägg på fyllan!
Bra idé!
 

Over and out suckers!

jobb o trött

De senaste dagarna på jobbet har gått strålande. Imorgon ska alla ut o käka lunch tillsammans.

Jag har blivit så med dragen i hela "hjälpa studenterna"-andan att jag du ska ha tre inneboende veckorna framöver. Inte här i lilla lådan på studentgatan utan i den andra stora lgnhtn. Jag lär ju hjärntvätt de små studenterna till att gå med i spexet, skriva för kuling, bli stammis på utställena, prata skånska, skratta åt alla mina skämt, laga mat åt mig och vara med på alla nollningsaktiviteter och så lär jag tjata hål i huvudet på dom med allt jag har att berätta om allt. Nu skakar ni alla på huvudena och tänker stackars stackars nya studenter. hehe

denna veckan har gått snabbt som attans, det börjar dra ihop sig till terminsstart och det kommer bli sjukt mkt att göra både på kansliet och med alla aktiviteter.

Jag måste avsluta med att jag äääääälskar Karen i Will & Grace och Kitty i That 70s show. Så kul så jag dör.

Over and Out!

time to move

snart är det dags för flytten till brickehills. fäään vad gött de ska bli att ha stor yta, ett riktigt kök och ett badkar. Men jag r förbannat dålig på att packa men hey jag har ju en hel vecka på mig hehe.

Min kind har bättrat sig och jag tror att den kommer se relativt normal ut imorgon. lucky me.

Dag två är avklarad på nya jobbet, riktigt roligt, men svårt att lära sig allt nytt.

En dålig uppdatering för jag är helt slut i mitt huvud. Vill snabbspola denna veckan så att det helt plötsligt kommer upp alla studenter, nya som gamla. Åhh jag längtar till nollningen med. Lissan ringde och rapporterade från sin nollning i Halmstad och jag blev så jääävla sugen på att vår ska komma igång. Alla skandaler ligger och väntar runt hörnet, all prestationsångest kommer snart o knackar mig på axeln tillsammans med all stress och inte minst allt roligt som kommer ske denna terminen.

Jag är förbaskat trött i huvudet, ska dra täcket över mig och vänta på att jag somnar.

fyllemongo

igår var en hejdundranskväll. Fördrinkar hos Nina, förfest hos Jr, utgång på frimis o fyllekäk på Mcd. Jag lyckades hälla i mig på tok förmycket alkohol och ramlade två gånger, varav engång ordentligt hårt på cykeln vilket resulterade i en uppskrapad kind, ömma handflator och ett blått knä. Av någon anledning så har jag fruktansvärt ont på halva rumpan med. Kan dock inte minnas hur den skadan skulle ha uppstått. Tack till Mattias som tvättade min kind och mina händer med alsolsprit, annars hade nog kinden varit duktigt smutsig och infekterad idag.

Jag såg trottoarkanten, tänkte ´jag ska upp på trottoaren´ missbedömer min hastighet och kantens placering totalt. Eftersom min kära cykel bara har handbroms så fanns det inte så mkt att göra åt saken när cykeln ramlade och jag redan hade släppt styret än att tänka ´helvete de här kommer göra ont´. Smärtan då var ingenting jämfört med den smärtan jag kände imorse, jag slog upp ögonen och kunde se min kind i ögonvrån, då förstod jag att den svullnat upp lite.
Men jädrans vilken rolig kväll det var!!

Innan idag så diskuterade jag o Ems det faktum att när man är full så går kroppen in på autopilot, du är där, men det är inte riktigt du. En flera timmar lång konversation har existerat men du minns inte det blekaste av den. Men det var du som pratade. Jag tycker inte att man kan skylla på alkoholen när man begår misstag tillexempel. Eller jo, jag kan men ingen annan hehe. För herregud, óm man inte för det minsta kan komma ihåg vad man sagt o gjort hur ska man då kunna stå för det? Tur att jag alltid uppför mig exemplariskt hur nykter eller full jag än är. Fast det där med att cykla är jag ingen hejare på hehe.

Nu ska jag nog vila lite middag sen ska jag cykla o hämta mitt vin hos Jr, sen blir de bannemig utgång igen.Young and restless
Living this way I stress less


Jag = en mes

Ja jag är en mes. I alla fall om man frågar min kära syster. Sedan barnsben har hon konstaterat att jag är en mes bara för att jag föredrar att vara lite försiktig. När det kommer till bilkörning är vi som natt o dag. Jag kör inom hastighetsgränserna, kollar noga innan jag svänger eller kör i rondeller. Om någon annan bil kör slarvigt så de påverkar min körning så svär jag lite, funderar över ifall de kanske var jag som gjorde fel (kommer oftast fram till att  ja, de kan det nog ha varit) sen tuffar jag vidare.
Systern min tycker att hastighetsgränser är för idioter, personer som fegar i rondeller eller vid svängar är idioter och om någon påverkar hennes körning så är dom idioter. O´ch mot idioter finns det bara ett botemedel:  att tuta. Tuta länge, tuta hårt, tuta flera gånger, förfölj idiotbilen en bit kör upp i baken på bilen och tuta lite till. Har idiotfan inte lärt sig då så ska du avsluta det hela med att veva ner rutan räcka finger och tuta lite till. Omdet varit så att hon bara tutade när hon själv kör bil så hade jag kunnat hantera det (vid de tillfällena så ligger jag oftast under passagerarsätet och skäms som ett litet barn) MEn näää tokfan ska lägga sig i och tuta även när jag kör. Hon slänger sig över mig o tutar samtidigt som hon räcker finger o bankar näven i rutan. Sen sitter hon resten av vägen och förklarar för mig att jag itne ska vara en sån jävla mes och att jag inte ska vara rädd för tutan.

För några veckor sen var vi i Växjö och gled runt i bilen då en bil plötsligt svänger ur rundellen som vi var på väg in i (ja, exakt hur det hela gick till såg jag inte, men ni kan fråga systern min hon kan i detalj berätta vad idioterna gjorde för fel)

Anna: IDIOOOOOOTEEEEEEER *lägger sig på tutan*
Jag: Nej men anna tuta inte
A: Va fan ska jag inte tuta för dom körde ju som idioter, såg du hur dom körde? Va? såg du hur dom körde?
J: näee, jag såg inte direkt
A: Nä men då så
J: men måste du tuta på alla hela tiden, de var ju ett gammalt par, tänk om de blir rädda o kör av vägen
A: Dom kunde ju för fan inte köra, var inte så jävla rädd för tutan
J: Jag är inte rädd för tutan lägg av
A: dom måste ju veta när dom gör fel, då måste man tuta
A: du e visst rädd
J: neej (börjar bli arg) Jag är inte alls rädd för tutan sluta säg de, om du vill lära dom köra bil så kör efter och förkalra att dom gjorde fel
A: de kan jag väl inte gör, jag tutar då fattar dom att dom gjort fel.
J: eller så kör dom av vägen
A: Du är rädd (säger självsäkert)
J : Neeej, /(ganska arg) jag är inte rädd för tutan, lägg av, man måste inte tuta på varenda jävla människa
A: Mes
J: lägg av jag är inte mes
A: Mes
J: Lägg av
A: Du är rädd för tutan, erkänn bara, kom igen erkänn
J: Neeeeeeeej jag är inte rädd SLUTA FÖR FAAAN (blir oxtokig och slår på tutan som en galning) JAG ÄR INTE RÄDD FÖR TUTAN

A och J : Börjar asgarva


Men det är inte bara i bilen jag räknas som mes på restaurangen i Tyskland spelades ännu en kampscen upp mellan systrarna.

A: Servitören kommer aldrig, Johanna gå och hämta menyer
J: nej
A: hämta
J: nej, han kommer snart
A: men hur svårt är det att hämta?
J: hämta själv då
A: Mes
J: nä, jag är ingen mes, han kommer snart
A: Du är visst mes, hämta nu

Servitören kommer in och räddar mig och lämnar ut menyerna till oss.

Livet som lillasyster är inte alltid guld och gröna skogar, ni äldre syskon borde ta och tänka över er bossiga inställning. Sådeså!

Och nu ska vi alltså bo tillsammans, syster och jag. En av oss kommer hamna på psykhem, jag tror de bli mesen.

Roligast på länge!!

Följande text är tagen från Facebook.com och gruppen "Du vet att du är från Skåne när:"  Så satanskul! Jag skrattade högt och igenkännande på samtliga punkter! Vad gör jag i Närke? Det är ju i Skåne jag hör hemma :D

Du vet att du är från Skåne när:

du bara är svensk i ditt pass och under Hockey VM

flaggan är gul och RÖD, inte blå.

det som gör dig mest förbannad med facebook är att det inte finns network : Skåne

du kallar pommes frittes för stolpa-päror.

du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.

du inte skrattar för att det står "Bøger", med stora neonbokstäver över en affär - det är en bokaffär.

du aldrig gör bort dig vid biljardspel i Danmark genom att skrika "Boll i hand", du känner redan någon som har gjort det.

patriot som du är, plötsligt inser att du sitter och försvarar Mikael Wiehe eller Eva Rydberg fast de egentligen ger dig kalla kårar.

L.A, i första hand är en förkortning för Landskrona.

du blev kallad "hjarrtat" någon gång som liten.

du grinar när stockholmare vill gräva loss Skåne.

du grinar = du flabbar.

grinar och flabbar = skrattar.

du äter rabbemos till din falukorv.

du vet våren har kommit när rapsen blommar.

Zoegas - helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker.

snacket om Christian Tyrann gjorde dig hemskt förvirrad i skolan.

du inte fattar varför folk åker till fjällen, alperna ligger liika nära och backarna är dubbelt så långa.

du kommer ihåg de två jular i ditt liv då det varit snö, eller kommer ihåg och kommer ihåg, du har svaga minnen av en tomte och lite snö, eller?

du hoppas att Skånes alla grävmaskinister skulle vilja alliera sig för att vi en gång för alla ska frigöra oss från de självgoda stockholmarna.

derby innefattar två av följande lag Malmö FF, Helsingborgs IF, Trelleborgs FF.

Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV.

du tycker att Snapphanarna är bland de modigaste män som levat.

när du glider runt i din kommun fatiskt kan dra en och annan anekdot om var slagen om Skåne stått.

du skrattar åt Björne, eftersom han och Snigel aldrig skulle ha en chans mot Bamse og Kylling.

ja, du växte upp med två Bamse - världens starkaste björn och världens mest metrosexuella björn i röda gummistövlar.

du får något drömskt i blicken när någon utbrister "Undrar hur det hade varit i Skåne om vi tillhört Danmark?".

någon säger "det var bättre förr" och du tänker "ja, innan 1658 någon gång".

du eller någon du känner, har redan, eller har funderat på att tatuera den Skånska gripen.

Skånetrafikens sommarkort väcker idéer om att turnera med buss en vecka och prova på att stoppa fötterna i myllan på minst 25 ställen - något som naturligtvis aldrig genomförs.

du hejar på HIF/MFF och ger dig aldrig i en diskussion mot någon som hejar på det andra laget. När du däremot träffar någon som inte hejar på HIF/MFF, men som klankar ner på motståndarlaget så försvarar du dem, fast du naturligtvis aldrig skulle erkänna det för din ärkefiende.

du pratar flytande Danska efter för stort intag av världens antagligen bästa öl.

du tittar på Carlsbergsreklam och tänker "vaddå probably, det är världens bästa öl".

Dansk, är mycket närmare besläktat med ditt språk än svenskan någonsin kommer att bli.

Köpenhamn är det första du tänker på när någon säger huvudstad.

du blir stolt när någon pratar om det Danske gemyt.

du vet att pantofflor inte är ett par skor.

"tollor" är däremot funktionsdugliga skor du stukade fötterna i som liten.

du hade kommit på minst ett "bombsäkert" sätt att smuggla in alkohol från Danmark innan din fjortonårsdag.

du eller någon du känner har fasansfulla historier att berätta, om hur du/den du känner, suttit i ett vitkaklat rum hos tullen och fasat för helkroppsvisitering, eftersom det visade sig att det inte alls var enn bombsäkert sätt.

någon av dina tre första fyllor grundade sig i för mycket rebenshopen/aperetif(den med fågeln på "den söte, söte, goe, goe)/pepiño.

vokalerna var det svåraste med att lära sig läsa och skriva i skolan - speciellt om du är från Lomma.

du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa.

du inte behöver fråga vad en "rullebör" är.

en flaska Skåne akvavit alltid står på bordet vid högtider.

du inte börjar gråta för att systemet är stängt, för på andra sidan Öresund är det alltid öppet.

det bara finns ett berg - Kullaberg.

Tomelilla, Skurup, Höör och Klippan är lika självklara i din värld som London och Paris.

röv inte alls är något vulgärt.

någon pratar om Bob Marley och du kan svara "Vet du att han sa att det bara finns två platser i världen där de kan spela reggae? På Jamaica och i Skåne".

"rövjärn" lätt ersätter en hel harang av svordommar.

"räligt" bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.

"balle" är en del av rumpan eller något runt.

någon säger något somdu inte tror på och du utbrister "ah, du snackar".

du fiskar sill ( strömming är bara små mesiga sillar).

du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska.

du blir förbannad av att läsa om befrielsen av Skåne, när det i själva verket borde stå ockupation.

du, eller nån du känner, eller någon som du känner, känner, känner Peps.

du käkar pölse på fyllan.

spiddekaka är något som du, varken du gillar det eller inte, äter med andakt, eftersom du vet att det är ett mycket tidskrävande hantverk.

sillamjölke är förolämpning som du antagligen aldrig använder, men om du ser någon som är riktigt klen så vet du att du skulle kunna kalla honom det.

du har långa utläggningar om hur fantastisk dansk senap och sandwichketchup är.

du blir förvånad att mölla faktiskt kallas för väderkvarn på rikssvenska.

du fortfarande blandar ihop Skåne län med Kristianstad län och Malmöhus län.

du vet att Öresundståg går mycket fortare än Pågatåg, detta för att Pågatåg stannar ungefär var femtionde meter, men det ger dig å andra sidan tillfälle att prata om festliga personer osm "Panelkungen".

Sverige består av Skåne och norr därom liggande fäbodar.
För övrigt kan det vara värt att poängtera att Svea Rike, vid freden i Roskilde, skrev under på att Skåneländerna (Skåne ingår och Skåneländerna är medlemmar av UNPO och FUEN ) inte fick försvenskas samt att de skulle få lov att ha kvar Dansk lag.

and I was like Emiiliiiioooo

Tappade ett glas i govlet igår. En miljon glasskärvor låg och hånflinade mot mig på golvet och bara väntade på att få spetsa in sig i mina überkänsliga fötter. Efter en frenetisk upplockning av bitarna och en noga koll av att alla ondskefulla glasbitar var slängda så andades mina fötter ut och jag tog ett stort försiktigt kliv, satte sakta ner foten och sekunden innan foten var helt i golvet så kände jag en ojämnhet. En snabb tillbakaryckning av foten och ett tjejigt litet skrik senare så kunde jag konstatera att det var en ondeskefull elak jävla glasbit som gått över från att hånflina till att asgarva mig i ansiktet som placerat sig just där jag tänkt sätta ner min fot. Men den matchen vann jag.

Detta resulterat nu i att "inte nudda golv" inte längre är en rolig lek utan ett maniskt tvångsbeteende framlockat av ett par känsliga fötter och mördar-glasskärvor från helvetet.


kul, verkligen jätteskoj

fan vad det suger att spy. Första gången jag kräkts på jobbet. Så fruktansvärt irriterande, jag hatar verkligen att spy (förutom på fyllan då det är guld ibland) Just idag när jag skulle jobba asmånga timmar. Jag tänker fan inte spy mer, glöm det. Ska lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet, gråta en skvätt och tycka så förbannat jävla synd om mig själv. Alla som inte tycker synd om mig nu kan springa o gömma sig i skogen. Ja, jag vet att jag är en böleröv och en barnunge men att ligga sjuk helt ensam i ett jävla råttbo hade inte gjort någon glad. Sådeså!

Nu ska jag ringa mamma.

ett litet geni

Jag är trött men inte tillräckligt för att somna. Är trött i huvudet för jag går och funderar på allt jag måste ta tag i men som jag inte gör. Jag kommer ha fullt upp hela terminen, så att ligga på sofflocket kommer inte bli något alternativ. Fastän jag redan har mycket inbokat så vill jag göra mer. Som alltid vill jag göra allt och ha allt på en gång. Det där med att vänta klarar jag inte av. Prio ett blir i alla fall flytten, men jag har inte ens tagit mig i kragen och flyttpackat ordentligt än. Började för ett bra tag sen men har nu bara ägnat tiden åt att rota fram allt jag packat ner vilket resulterat i att Oscar hävdar att det ser ut som en knarkarkvart här, förutom att gardinstången hänger för rakt. Har några lediga dagar i nästa vecka som jag ska ägna åt att ta tag i mitt liv. Först ska jag jobba 27h denna helgen.

Kom just hem från ett bra manusmöte. Det är bra skit vi skriver. Sjukt jävla kul är det att få skriva, lära känna karaktärerna och följa utvecklingen. Det vi har nu är inte alls samma som vi började med. Många omskrivningar har det varit för att till sist hitta den rätta huvudkaraktären och den rätta vägen. Jag trivs så länge jag får vara kreativ.

Jag tror att slarv-Johanna börjar ta för stor plats i mitt liv, för mycket oordning, rödvin och ha roligt för stunden. På tok för lite mogen-Johanna med framtidsplaner, alkoholfritt och organiserade dagar. Fast så har det nog sett ut för det mesta i mitt liv. Men visst gillar vi det?Jag var lite wild and crazy på bokrean där hemma och köpte en bok som inte liknar någon av de andra böckerna i hyllan. Jag var tvungen att fylla ut min kvot i kategorin kärlekstema eftersom det tidigare fanns en brist på detta. Så Jane Green´s "trollbunden" blev den lyckligt lottade. En tjejig äktenskapsroman om en kvinna som blir bedragen av sin man, men vet det inte än. Stundvis rolig, men inte ett dugg spännande och väldigt lätt att lägga i från sig. Det var däremot inte boken jag läste i Småland. "Den lejde mördaren" jag låg vaken halva nätterna för at tjag inte kunde sluta läsa och direkt på morgonen ville jag fortsätta läsa.
Min boksamlingen ser lite rolig ut med majoriteten stephen king, men avslutas med Carolina Gynning och Dalai Lama rygg i rygg. Jag tror fortfarande hårt på att en kombination av deras tänkande är en bra livsguide. :)Peace out


jomenvisstserru!!

nu har jag hittat den magiska manicken som hjälper mig med att föra över mina mobilbilder till datorn. Jag har en förmåga att förlägga saker. Skulle inte vilja säga att jag gör av med grejerna, bara att jag inte minns var jag lagt det. Till exempel nyckeln till skåpet på jobbet, nyckeln till förrådet (vilket nog inte kommer avra jättepopulärt hos öbo nu när jag ska flytta), tvättkortet brukar magiskt försvinna och sen dyka upp på oväntade ställen. Men det kommer något gott ur allt, för jag har även en talang för att få med mig saker som inte är mina. Just nu så har jag på min hittegodsavdelning fått in en myggspray. Jag har helt ärligt aldrig köpt en myggspray i hela mitt liv så jag kan med 100% garanti säga att den inte är min. Nu sitter det säkert en stackars sate någonstans och kliar sönder sina myggbett samtidigt som en miljon myggor suger ur de sista blodet och här sitter jag med en myggspray och inte en endaste mygga har försökt göra ett angrepp.

Nu blir det bildkalas!

 Mamma tog ett beslut om att måla om mitt rum hemma i Ystad de tyckte jag var en bra idé och bestämde mig för att måla lite ovanpå det mamma målat!

 Mormor packade väskan och drog söderut i två veckor, hon lämnade i uppgift till två av sina barn att måla om i hennes kök. Det hon dock inte visste var att hennes kära barnbarn skulle dyka upp och hjälpa till med målningen på sitt eget lilla vis. Till allas stora lättnad så tyckte mormor om min väggmålning så den är inte övermålad...än :)

JAg och Frida passade på att göra oss vackra på bild en fin sommarkväll.
Mamma passade på att fylla 50 och kvällen till ära så plockade hon fram sin allra finaste fotomin. Visst ser man likheterna mellan mor och dotter :)

 För att ta oss ner till Tyskland så krävdes det en tur över den kära bron där ´jag o min syster andades in luften från våra förfäder och hyllade våra danska rötter. Dock tog det inte mer en tio meter in på vårt grannlands mark förrän vi skrek "danskjävel" hysteriskt till höger och vänster åt alla sinnesgalna danska bilförare som körde värre än biltjuvar. Här hade jag ju kunnat lägga upp en bild på bron, men eftersom detta inte är öresundsbrons blogg utan min så väljer jag att lägga upp en bild på mig när jag är på väg till bron.
 Första dagen i Tyskland åkte vi karuseller som tosingar, men helt kul skulle vi inte ha för de började regna så in i bubblan. Men inte grät vi för de, nädå, vi fick chansen att gå runt som inplastade smurfar i ett främmande land. Den chansen tog vi och vackra var vi. Lillsmurfen och toksmurfen ställde gärna upp på bild.
 Gammelsmurfen är lika tosig i karuseller som jag är. Som ni kan skymta i bakgrunden så var stället fyllt av inplastade smurfar så vi var inte så unika som man hade kunnat tro.
 Janne tyckte att det var jätteroligt att vara med på bild som smurf och poserade glatt och frivilligt.

 På hotellbalkongen slängde jag ut mina vita fötter över kanten för att chockexponera dem för lite solljus. Den största chocken fick inte mina fötter utan de förbipasserande människorna utanför som plötsligt från en klarblå himmel blev total bländade av min bleka hudton som på grund av solbrist börjar gå från nyans Ljus likblek till nyans Nästan genomskinlig. Barn grät, hundar skällde, glassar tappades, ja man kan säga att panik utbröt på grund av min brutala bländning av alla så jag drog snabbt in fötterna igen och dagen kunde fortsätta som vanligt.

 Efter det att min fötter var i tryggt förvar långt bort från alla solljus chanser så vågade sig Mamma, Janne och Mikki fram för att posera på bild.

 En tysklandsresa gör man dock aldrig utan en baktanke och ett hemligt mål. Badland i tre dagar fungerar som ett bra kamouflage för vårt egentliga mål med resan som var att inhandla groteska mängder me sprit. Nykterhetsförbunden hade ännu en gång trillat av stolen om de hade bevittnat de 45 flak öl som packades ur bilarna hemma in sweden.

Nu ska jag sova i två timmar sen blir det nog utgång och stand up med Johan Glans.


let me update you

kommer inte ihåg vad jag skrev om senast och jag orkar inte kolla upp det. Jag börjar med att säga till Lina: ja, de är sant, älska mig, jag ska flytta närmare dig ocj jag tar syrran med mig :D

Jag har haft två underbara veckor med familjen. Först kidnappade vi kära mor och låste in henne i en stuga i småland! Det tyckte hon var kul. På lördagen kom släkten upp o överraskade henne då blev hon lite tårögd och festade som man bör när man fyller 50. Jag o Anna överraskade henne extra med att ge henne en tandemflygning, hon har länge tjatat om att hon ville prova de eller bungy jump så då blev det en tandemflygning. FLygningen skjuts dock upp till nästa sommar, dels för att samla nerverna och dels för att det är roligare att dra ut på det.

Efter det så begav sig jag, anna, mamms, J o M till tyskland. Vi spenderade en regnig dag på Hansa park o åkte karuseller som galningar och sedan åkte vi till weissenhäuser badland och bodde på hotell i tre nätter och spenderade dagarna på vattenlandet, i spritbutikerna och i spelhallen. Bästa meriten var att vi lärde 10-åriga M att säga "det kan du fethaja, mongo" som svar på tilltal. Jag har alltid ett bra inflytande på barn :D

det var allt jag orkade uppdatera nu, ska sova i en timme sen ska jag o Frida se "underbar och älskad av alla"alla ska ha mer, mer än vad de redan har, även jag
alla vill ha mer, mycket mer än vad de är idag
och hur det än blir, hur mycket det än ger
ska vi ändå alltid ha mer

Kung Kodum