du vet att du är trött när...

igår ca 19.30 så slocknade både jag och syrran. Fullt påklädd och med obekväma örhängen somnade jag i soffan efter ett försök att läsa en tidning. 01.30 vaknade jag utvilad men med väldigt ont i ryggen. Då var tv'n samt alla lampor tända, jag hade samma kläder  på mig som tidigare under dagen. Men jag kände mig helt utvivlad och redo för en ny dag. Men den nya dagen kunde ju inte börja 01.30 så jag tvingade mig att somna om. 03.10 blev jag väckt av syrran som precis vaknat till efter sin lilla "eftermiddags tupplur" hon beordrade mig att gå och lägga mig i min säng. Efter en trött seg promenad in till sängen så hann jag vakna till ordentligt. När jag sen bäddat ner mig var jag återigen klarvaken och denna gången tog det emot att somna. Jag hann ligga vaken hur länge som helst och oroa mig för precis allt det finns i mit liv, hur ska jag hinna allt, vad har jag gett mig in på, var f*n har jag lagt det där pappret, vad avr de vi skulle ha läst till imorgon osv. det resulterade i magont och sen äntligen när jag somnade så var det bara massa jobbiga mardrömmar. Så när jag tillsist vaknade och faktiskt kunde gå upp så ville jag inte, täcket drogs upp över huvudet och jag ville ringa runt och sjukanmäla mig till alla de tusen grejer jag ska göra  idag. Just nu önskar jag att min dag hade fått börja 01.30 inatt, då hade jag hunnit med betydligt mer det här dygnet. Dagar då de första som dyker upp i huvudet är "helvete också!!" brukar börja dåligt men bättra på sig mot slutet. Vi får hoppas att denna dagen blir en sådan, annars vill jag bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet och svära långa ramsor för mig själv.


dagens ros: lyser med sin frånvaro egentligen, men ges till katten Mini för att han spontant kom fram och gosade med mig nyss vilket han annars aldrig gör.

dagens ris: går till precis allting annat...Dagens planering är i alla fall  (ooohh nu kom Mini och gosade igen, jag börjar genast bli på bättre humör) kulingarbete, föreläsning, styrelsemöte, sektionsmöte, rygbyträning, förfest hos sterner sen strömpis.


tomma tankar och lösa värderingar

förlåt kära blogg. Jag har gått och blivit facebook-beroende! Gaaah! Måste trappa ner på facebook användandetl.

Allt rullar på som vanligt. Jag och Syrran har inte slått ihjäl varandra ...än. Katten har bara pissat ner 4 par skor så jag ska inte vrida nacken av honom....än.

Nää! nu kom jag på, något nytt har hänt! Jag har börjat spela rugby! Så jväla kul. hade jag vetat att jag skulle tycka att gallopera i 190km/h rakt in i folk med huvudet före var min form av underhållning så skulle jag börjat för tio år sedan. Men om man tänker på det så har det funnits där i mig länge. Jag har aldrig tyckt om lagsport eller bollsport på grund av bristen av kroppskontakt och att man itne får knuffa ner eller springa omkull motspelere (eller medspelare) som irriterar mig. Vid mina tidigare försök att spela basket så har det oftast slutat med tacklingar, knuffar eller att jag klättrat upp på någons rygg. Efteråt har jag fått reda på att basket inte innehåller någon kroppskontakt och där försvann charmen den sporten.  Men nu har jag alltså hittat en sport där kroppskontakt är oundvikligt. Strålande!

Ni kan ju föreställa er blåmärkena som klant-johanna kommer att komma hem med.


dags att återinföra Dagens ris och ros (fast nu srkiver jag för gårdagen eftersom jag nyss vaknat idag och än så länge har inget irriterat mig eller gjort mig glad)


Gårdagens Ris:  går till min jävla idiotmobil som stängde av sig någongång under natten och därför inte alarmade på morgonen när jag skulle iväg till jobbet (Halva riset kan gå till mig själv, eftersom jag var full när jag gick o la mig efter kräftskivan så kan ajg ju lätt ha fibblat runt med mobilen och stängt av den själv, men det är ju inget jag skulle erkänna högt)

Gårdagens ros: Går till mig själv som trots den hårda tacklingen från mobilen (eller från fylle-johanna, oklart än) lyckas vakna av mig själv en halvtimme innan jag börjar jobba. Trots att jag gick o la mig full och endast sovit 4 h. Ett extra rosenblad ger jag mig själv för att jag inte var det minsta sliten, bakis eller omotiverat sur under dagen, vilket annars är väldigt lätt dagen efter en kräftskiva.


Nu ska jag o syster min bege oss till Marieberg för lite mer shopping (beroende igen) och sen ska jag jobba natt (nope, inteett dugg beroende av det)

beroende

alla har vi beroende. inte kunna säga stopp, inte känna några gränser. Mycket kan man falla dit på, men lättast att falla dit på är...skorna...

Catrin sa något väldigt vettigt idag och det var "det bästa jag vet är att shoppa och sova" helt sant! Och Anna sa "nä, nu måste jag sätta upp ett köpstopp på skor! ...i minst en vecka..." good luck!

Mycket festande har det varit de senaste dagarna, fest kan man med bli beroende av. Onsdag- Strömpis, Torsdag-Conventum, Fredag-Kåren, Lördag- 30-års fest, Söndag-filmkväll.

Imorgon ska jag joina brudarna och bröja träna rugby. Håller tummarna för att jag överlever och kommer hem med alla kroppsdelar hela.


Nu ska jag fortsätts rensa ut garderoben.

peace out suckers

jag vill inte klaga men....

jag blir lite bitter ibland. Just vid sådana här tillfällen när jag har en hemmakväll och spenderar på tok för mkt tid med mina tankar. Jag vet inte varför jag sitter och är bitter just nu men det är jag.
Kanske är det för att min kropp gör ont, min lever håller på att förtvina bort, min hjärna är bara en blurr av massa fylleminnen, jag inte hinner varva ner och tar på mig alldeles för mycket att göra.
Eller så beror de på att jag inte sovit ordentligt på två veckor snart.
Eller för att Kåren sög både i fredags (på grund av brandlarmet annars var det en toppenkväll) och i Lördags (då ahde de gärna fått gå igång ett brandlarm för att rädda mig från tråkkvällen).
Eller  för att jag imorse efter få timmars sömn i Catrins ljuva säng blev väcket 07.14 av jobbet som var i akut personalbrist och ville att jag skulle släpa dit mitt bakfulla arsle så fort som möjligt. Självklart gjorde jag det, jag vill faktsikt inte lämna mina kollergor i sticket och jag och mitt bakfulla arsle var återställt efter flera liter kaffe och vatten. Tack gode gud att vi har kaffemaskin, det behövs dagar som denna.
Eller så är jag så sur för att jag har gått en hel dag och irriterat mig på småbarnsföräldrar. Ja de e sant och jag står för det -ni är förbannat irriterande. Hela världen kretsar faktiskt inte kring er och era snoriga blöjungar. Och det ligger inte i mitt intresse överhuvudtaget att sätta era snorungars önskan i första hand. Det roar mig inte ett dugg att småbarnsföräldrar parkerar sina gigantiska vagnar precis överallt så att resten av folket måste klättra upp på väggarna för att ta sig fram. Och nej! Det är inte okej att slänga fram tutten och amma varsomhelst jag skiiiter i om det är det absolut naturligaste som finns, det är inte ett dugg naturligt för mig att tuttar fläks fram till höger o vänster. Missförstå mig rätt klart att man ska amma sina barn, men nu är jag bitter och skiiter i det. Anna jag vet att du kommer börja bråka med mig om detta nu, men de kan vi ta när du flyttat upp.

over and out suckers!!

Nu kom FisFia och min bitterhet försvann direkt, nu får ni amma vart fan ni vill :)

gott folk o goda vänner

nu kommer en uppdatering!  Efter Fridas hotfulla kommentar så vågar ajg inget annat än att berätta vad som hänt i mitt liv den senaste tiden. Jag ska faktiskt berätta vad som hände i mitt liv den senaste halvtimmen. alla människor undrar ju alltid vad som händer hemma hos alla andra när dom är helt själv. Nu ska jag berätta hur det går till när jag är helt själv hemma. När det bara är jag och mina hjärnspöken som umgås blir jag lätt rastlös. Jag skulle ta en snabbdusch, som inte blev så snabb. När jag stod där så kom jag på att jag och min stackars sönderslitna kropp kan behöva ett bad. Bada i badkar har dock aldrig varit en favoritsyssla då jag tycker det är enformigt, för varmt och tråkigt. Men idag hade jag mina hjärnspöken, 9 badkulor och 47 år gammalt badsalt att underhålla mig med. Efter att ha tryckt i sönder badkulorna en och en och skrattat roat när badolja kletades ut till höger och vänster i vattnet, så satt jag kvar med nio tomma platta badkulor i handen. Tomma och platta men dock väldigt fint pärlemovita och härligt gummimjuka. Jag kunde inte låta bli att slicka på den ena badkulan, trettioåtta grimaser och tre munsköljningar senare så kunde jag konstatera att badkulor äe förförande vackra men smakar päckel. Jag var dock inte redo att släppa badkulorna och låta dom upplösas i vattnet så jag delade alla kulorna på hälften och sen satte jag som som badmössor på mina tår. Lite plaskande senare så började badkolurna lösas upp på mina tår och bli kletiga och inte längre lika vackra. Jag gav mig då på det gamla badsaltet jag fick på något barnkalas för en herransmassa år sen av någon snålungjävel som inte insåg att vi inte hade ngot badkar. Problemet med badsaltet var att det inte riktigt ville lösa upp sig då bästföredatumet inte direkt var denna veckan. oupplöst badsalt är ingen höjadre att sitta på, speciellt inte när man överdoserat badolja i vattnet och glider runt som en nyköpt kondom i vattnet. När mitt badäventyr var över så hade jag mer vatten utanför badkaret än i. Nu är hela jag len som en babyrumpa men luktar gammal tantparfym.så där! Det är vad jag sysslar med när ingen ser på. Nu är det er tur att berätta!

Ikväll blir de fotboll hos Sterner och sen utgång på Kåren. Ölen ligger inte ens på kylning, jag har bara badlakanet på mig och jag ska avra på plats om ca 4 min, men jag hann berätta en fantastisk historia.

Are you feeling lucky Catrin? I'm feeling lucky!