RIS INTE ROS

RIS ska de ju vara åt tiden inte ros, men de fatta ni ju

skepp o hoj

har haft en skönt ledig dag!!! fick nästan sova länge, lite över nio tvingade mamma upp mig ur sängen, sen begav vi oss mot simrishamn och joinade syrran o mormor på suckarnas gång (megastor loppis) jag var inte så bra på att sälja men jag var bra på att plocka på mig mormors saker så jag kom hem med en papperkasse fylld me onödiga men fina små things.Hemm hos mormor snokade jag igenom hela huset, vilket varit en stor hobby sen barnsben, och samlade ihop ytterligare en kasse med kläder, väskor och prydnadssaker! gratis är gott!

sen åkte vi till tosselilla o kidnappade emilie, hon var frivllig på att följa med så de blidde ingen vidare kidnappning, hon bjöd t.o.m på kaffe hemma hos sig. Väl hemma hos oss byttes kaffet ut mot bira, sen tog jag o ems oss ner till brasset och drack ännu mer bira och disskuterade djupt våra liv. Man kna ju bara säga att vi är likasinnade och att vi komme reda oss bra här i livet, och att vi och töserna är lite bättre än alla andra ;) dock var vi inte tillräckligt dragna för att de ska kunna klassas som fyllesnack så allt vi sa var sanningen!

nu sussar ems gott i soffan och jag ska snart lägga mig i den andra och förhoppningvis sova lika gott!! 
 
dagen ros går till emilie för hon är underbar!!
Dagen ros får tiden för att den går så fort när man har roligt!


Gonatt och tack för mina vänner!

Dum, dummare, jag är dummast

ibland är jag för smart för mitt eget bästa, jag har varit så smart så att jag kommit på ett supersäkert lösenord på min VHS.student sida så att jag själv inte ens har en aning om vad det kan vara. Min kontrollfråga är ännu "smartare" och jag har ingen som helst aning om vad mitt kontrollsvar är. Way toooo gooooooo Johanna!! Så nu kan alla andra veta vad de ska läsa till hösten utom jaaaag!!

Har varit fruktansvärt trött idag, jag stannade uppe lite längre än tänkt igår för jag planerade att sova i 3 timmar mellan jobben, men jag började dagen med att glömma min mobil hemma och då kände jag mig så labil att jag inte kunde sova på jobbet utan var tvungen att köra hela vägen hem till Ystad när jag slutade på Löderupsgården för att hämta mobilen. När jag kom hem var jag så trött att jag inte ens kunde sova så då åkte jag med till mormor, hann knappt sova ngt förrän det var dags att köra igen, men då var jag tvungen att ta mormors bil för lilla Rolle hade ingen bensin alls för jag hade varit för trött för att tanka. På restaurangen blev jag lite piggare men då fick jag megalusiskt ont i fötterna och lite trött och snurrig, är jag kom hem till mormor vid 23 tiden var tanken på att lägga mig hos mormor och sova väldigt lockande, men jag tog mig tillsist ut i bilen och körde hem. Väl hemma möttes jag av en Ek och en syster och några öl, och fredagkväll är ju alltid en fredagkväll, så nu dricker jag bira och hoppas påa tt de ska få mig att sovagött som fäään för imorron är jag leeeeeeeeeeeeeeeeeedig!!! helt jävla ledig är jag, och har iiingen aning om vad jag ska göra förutom att jag inte ska jobba!!!! gött gött gött!!

Nu går mina ögon i kors så trött jag är, men först vill jag dela ut DAGENS ROS till Ek som masserade min rygg ikväll, I feel no pain!  och DAGENS RIS går till mig själv för jag glömde mobilen, alla dummisar som inte gav mig dricks idag, bensinmacken i Löderup för att sedalautomaten inte fungerade, du din dryge *** som körde i 70 hela 90 vägen när jag var trött och bara ville hem, nerven som lagt sig fel i min hand och gör ont, mig själv för att jag gnäller så jävla mycket så fort jag är trött och för att jag forts'tter skriva istället för att göra det jag har längtat efter heeela dagen: GÅ OCH LÄGGA MIG!


aloha!!

De var mig fasiken vad länge sedan det var jag skrev här!! Men inte fan har jag gjort ngt vettigt sen senast! jobbat massa och jag trivs in i bubblan bra på båda jobben!! Mina små tanter på Löderupsgården är tosigt kärra o tosigt förvirrade och tjatiga men alldeles underbara! och på restaurangen finns stressen och det höga tempot som jag trivs med och dagarna går undan som smör i solsken!! hemma hinner jag knappt vara för den lediga tiden har jag spenderat på tosselilla på beachen eller runt hos släkt och vänner! Var hos syrran ( Jenny) idag och kämde på tvillingmagen! den är stor den och det är bara vecka 21! magen kommer vara gigantisk sen!! Jag pratade lite med magen genom deras mikrofonen (naveln) så nu känner de igen moster Johannas röst!! Nu ska jag käka och sen ska jag sova!! Det är ju en dag imorron med! och hur den börjhar vet jag inte med mellan 15-21 är jag på löderupsgården iaf!! Om solen lockar blir det beachen och bättra å¨brännan så ajg blir brunare än Anna! :d höhö!


Dagen Ros: går till tvillingarna i jennys mage, vi kommer hitta på mkt skoj när ni växer upp
Dagen Ris: Går till solen som envisas om att blända mig var dag jag ska köra hem, fattar dua tt det tar flera minuter längre att komma hem pga av dig????