bra dag!

Idag har varit en väldans bra dag! Sovmorgonen var inte helt fel (som jag skev innan). På jobbet var det jävligt kul faktiskt, trivs där som handen i handsken. Även om det r lite segt att passa in jobbtiderna med mitt liv ibland så är jag jätteglad över alla roliga glada männsikor där som förgyller mina jobbdagar! Efter jobbet blev det direkt till dansrepet där vi satte ena låten. Bra kommer det bli, Linköing kan slänga sig i väggen, You got nothing on us. Efter repet bestämde sig jag och Fia för att det var dags att gå till Kåren, en fredagkväll är ju alltid en fredagkväll och vi fick oväntad sovmorgon imorgon med båda två (yes please). Så vi begav oss hem till Fia för att ta en öl och snacka skit som vi är så bra på :) Sen blev det Kåren. I en timme :) men timmen var långsam och vi han dricka öl och shake'a rumporna på dansgolvet. Fantastiskt var mycket mer kontroll man har över kroppen i nykterthet ;) och inget skämma ut sig genom att stå på scenen och dansa hela natten hehe. Efter Kåren var det obligatorisk korvätning och efterfest på Publicum, där vi förtärde årets första semla som ingick i priset. Mätta, trötta och glada begav vi  oss sen hemmåt och här sitter jag nu, efter en utekväll, helt nykter och glad. Imorgon börjar jag inte förrän 14.00 what a lovlely morning!

Nu hör jag alla fulla studenters glädjerop utanför fönstret och det glädjer mig att jag kommer må mcyket bättre än dem när vi alla vaknar imorgon! Nu ska jag lyssna lite på Mando Diao (Tack Tommy!) sen blir det sova och ännu en underbar sovmorgon. Om exakt en vecka så myser jag med min hjärtegull och mår (om möjligt) ännu bättre.

 Moma och Princepölsen!

 mooorrrrrmoooorrr

 milosantjosan!

 Systra min och sannis!My Love!


utvilad

fasiken vad jag har sovit! Igår blev en väldigt hektisk dag, som började med en mindre huvudvärk (pågrund av onsdagens Linköpingsresa med ölintag och avslutning på Strömpis) men vad är inte bättre för huvudvärken än att ställa sig och jobba. (mycket) när jag slutade hann jag precis hem för att byta om och äta sen var det dags för spexrep. Flera timmar senare kom jag hem och hann knappast in genom dörren förräns jag slocknade i sängen. Sen sova jag, ojoj, vad jag sov. Jag vaknade med ett ryck vid 9-tiden och fick för mig att jag började jobba 11 idag. Efter lite snurriga tankar så insåg jag att jag faktiskt hade sovmorgon idag, då sov jag till 11. Men skam den som ger sig, jag tänkte att jag skulle inte gå upp riktigt än, för man vet ju aldrig när nästa sovmorgon kommer, så jag tvingade kvar mig i sängen och havlsov  till 12.30 då jag kände att de fick vara nog. 15-19 blir det jobb, sen ska jag möta upp Sara och då åker vi direkt till spexrepet som kommer hålla på in till natten. Helst ska jag och  Fia hinna in en vända på Kåren för att säga grattis till Catrin som fyllde år i onsdags och imorgon börjar dagen 9.00 och spexrepandet håller på framtill kvällen.

Jag tror jag sov för mycket i natt för jag är überseg nu. Planerade att ta bussen som går om 20 min, men då måste jag hinna duscha, klä på mig och äta på den tiden och det tror jag aldrig kommer gå! chopp-chopp Johanna, dags att vakna. Upp och nicka sockerdricka.

spex spex Örebrospex, det bästa spex jag nånsin sett

Nu tar spexet upp 90% av mitt liv för tillfället och värre kommer det bli, eller bättre det beror på hur man ser på det!

Idag har vi provat smink och lärt oss hur vi ska sminka oss eftersom vi i dansgruppen ska sminka oss själva. Det kommer bli kalasbra.


Imorgon beger sig de flesta spexare till Linköping för att kolla in Liss Spexet. Våra konkurrenter i kommande spex-sm. Det ska bli ortoligt kul, jag har ju faktiskt bara sett ett spex en gång sen sålde jag min själ till spexet. Så det ska bli kul att få så ett till spex och att se hur Linköping gör det. Det blir även en otrolig morot till att göra vårt spex lite bättre, lite roligare, lite snyggare ja eller helt enkelt så jääävla mycket bättre :)

Så alla som funderar på att komma och kolla och er som jag tvingat att komma ni kan köpa biljetter nu! Lina du kommer inte undan, det är bara att ta sig till Kraka vardagar mellan 11-13 och köpa din biljett ;) och ni andra, tro inte att ni kommer undan bara för att jag pekat ut Lina! nänä, de e samma som gäller för er, vi vill ha fullsatt varje föreställning och det är det ni som får ordna! Vi står för underhållningen ni står för sällskapet. oki?

Det gäller alla er dryga skåningar också :) det är bara att slänga upp röven på pågatåget och ta er hit, jag vill höra brölande och skrollande RRRR under alla föreställningar, förutom de skrollandet som jag och Fia bidrar med dådå!!  

Ems är ursäktad, jag vet att du vill, men det är lite långt för din del och det förstår jag! Men mina hjärtegull kommer och hejar på mig på premiären. Mamma, Mormor, Anna och Sanna kommer upp natten till fredagen och sen följer Anna och Sanna me på premiärfesten och när vi är lagom fulla o glada ska vi sätta oss i bilen och åka hela vägen hem till Skåne på lördagsnatten för på söndag 12.30 då är det dags för Claras och Oscars dop och självklart måste mostrarna vara på plats då! Vilka härliga dopfoton det kommer bli när mostrarna står bakfulla i kyrkan, hehe. Men det blir ju passande, jag har varnat Jenny för att jag ska lära de små trollungarna allt skit jag kan, och jag är den första som ska ta med dem på en Finlandskryssning., visserligen fick jag inte Jennys godkännande helt på den frågan, men jag ka nog hinna bearbeta henne. Men det får lugna sig några år tills de har växt till sig lite, men då jävlar :) Då ska moster-Johanna ut på de sju haven me småglinen! På måndagen ska jag vara på plats i Malmö kl 9.00 för att vara hårmodell för Linda under hennes examinationsklippning, så hon kan bli fullfjädrad hårfrisörska. Jag har inte fått klippa mitt hår på en evighet på grund av denna klippningen och de börjar verkligen bli dags att kapa av manen nu. Man kan ju säga att jag längtar tills håret åker av igen.
Britneys nya frilla är ju rättså het, lite Sinead O´Conner över det hela. Kanske jag med ska raka av mig håret, eller inte.

Nu ska jag se på Sex and the City sen är det sömn!

Glöm inte köpa spexbiljetter och sov så gott!

Gör din röst hörd...

..men gör det på rätt sätt.

Igår när jag satt på bussen på väg till jobbpass nr 1 så var det relativt mycket folk på bussen, blandade åldrar, blandad etnicitet och blandad nykterhet kan man säga. För mitt bland denna mix av folk satt ett fyllo som vilt och högt delade med sig av sina åsikter om vårt mångkulturella Örebro. "lär er svenska om ni ska bo här, ni kommer hit och utnyttjar skattebetalarna, flytta hem med er igen, jag har bott i örebro längra än vad ni har gjort..osv"  mycket hade mannen att säga. Personerna som han avfyrade sitt hat mot var två franska utbytesstudenter som ovetande om mannens ord stod och diskuterade med varandra. Två hållplatser och väldigt mycket fördomar senare klev det på en mamma med sina två barn i tidig tonårsålder som blev hans nästa hackkycklingar. Vad gör man, vad säger man...Bli inte lessna han menar det inte egentligen, han är bara bitter.  Eller bry er inte om det, vi andra på bussen tycker inte som honom, ska man bry sig alls? Ska man hoppa in och rädda varje gång man ser en orättvisa, ska man skrika på honom, förklara vilken jubelidiot han är? Fråga honom hur mycket skatt HAN bidrar med varje år. Jag blev fullständigt ställd av situationen och visste inte hur jag skulle reagera. Fransmännen var fortfarande lyckligt ovetande om att fyllot förklarade för resten av bussen  att om man skulle flytta till sverige så skulle man fan också lära sig svenska, annars kunde man flytta hem igen. Jag ville gå fram till honom och skrika att han inte fattade något alls, att personerna han stod och hånade var utbytesstudenter som kommit hit för att lära sig om den svenska kulturen, precis som studenter från Örebro åker till Frankrike för att lära sig om den franska kulturen. Synd att dem inte hörde vad han sa. Synd att de inte fick lära sig ordentligt om vissa delar av den svenska kulturen. De delarna av den svenska kulturen där vuxna människor dricker sig fulla varje dag på pengar som de säkert inte har jobbat in ärligt och sitter och spottar ur sig fördomar om att utlännigar kommer hit och lever på skattepengar och de har inte ens lärt sig svenska flytande när de kommer hit. Om den svenska kulturen där allt fler bara klagar istället för att ta tag i sitt eget liv, där folk skyller på att det är alla utlänningars fel att dem inte får några jobb. Att aaalla som kommer hit har de så gott ställt och får maaassa i bidrag medans stackars ursvensken måste gå och slita på sitt skitjobb och inte ens har pengar över från lönen/bidraget för att köpa en kvarta att bli full på till helgen. De skulle dem hört fransmännen, de skulle de tagit med sig hem som en lärdom om Sverige.
Och nej nu menar jag inte att alla är så, men den mentaliteten finns. Alla har rätt till sin åsikt, det är sant och det är bra, men det finns bättre sätt att få sin röst hörd än att sitta en lördag förmiddag pittfull på en buss och förstöra flera människors dag. Men vad vet jag, kanske var mannen på bussen egentligen en helylle svensson-pappa som jobbar hårt för sin familj och är en bra medmänniska som bara fått en ritkig jävla snefylla och inte menar det han sa och själv betalar skatt varje månad och aldrig levt på bidragspengar men det tror jag inte för precis som mannen på bussen har fördomar mot utlänningar så har jag fördomar mot folk som mannen på bussen.


Jag måste vara underbar

man blir som man umgås sägs det och jag har världens underbaraste vänner, då måste jag me bli underbar!

Hade en kanonkul kväll ute igår! Oplanerade kvällar är alltid bäst. Kvällen började med en romantiskmiddag för tre. Jag, Stina och Jossan frossade i min faktiskt tro det eller ej lyckade wok. Ibland överraskar jag mig själv när jag lagar mat. Sen blev det liv i luckan när de fulla brudarna trillade in. Sen var festen ett faktum. Så himlans kul! Det var inte en tyst eller lugn sekund där inte. På strömpis spreds alla för vinden och sen fann vi varandra på dansgolvet igen och då fylldes partykvoten med Oskar och Tommy. Jullan skulle efterfesta me Da buzz men blev av med dem alldeles efter hon förklarat för dem att hon inte tyckte att dem var någe bra. Catrin trodde att hon var på frimis (haha) och ringde vilseledande samtal till mig o Jullan. Så kul att gå ut me Stina igen! Det var allt för längesedan vi festade regelbundet tillsammans! På efterblev det lite manfall så det slutade med att jag och Fia hade ännu en lkång diskution där vi hyllar och spyr galla på folk. Tror världen ahde varit en bättre plats om allt varit som jag o Fia tycker.

Och sen över till lite tankar och funderingar...

När jag var liten bodde vi ute på landet och på på radion kunde vi bara få in den lokala radiokanalen Radio Active. Tänk så lite valmöjlighet man hade. Mina tuffa kusiner som bodde precis utanför Malmö fick in NRJ och alla andra hippa radiostationer. Jag minns hur jag med glädje lyssnade på radio hemma hos dem och kusinerna undrade hur i he***e vi överlevde utan att lyssna på NRJ, ja för dem lyssnade ju på NRJ ändans in på natten. De kunde ju inte jag göra. Jag fick nästan engång i veckan flytta antennsladden och tejpa upp den på väggar och möbler för att få in bra signaler och då till min stora besvikelse så var det jazztimme på Active, men man lyssnade för radio var ju inne och musik var ju bra. Lördagar var det största, då var det önskebrunnen, om jag inte minns helt fel så var 552490 telenr för att ringa in och önska en låt. Och det gjorde vi, Jag och mina vänner ringde som galningar, i en timme spelades de låtarna man önskat och då gällde det att önska så mycket det bara gick. Vi önskade kärlekslåtar till alla killar vi sett som vi tyckte var söta. Fast hälsningen avslöjade aldrig vem det var som önskat låten, möjligtvis använde vi oss av pseudonym. På söndagar så skrollade dansbandsmusik ur radion i köket som alltid stod på. Och än idag så tillägnar Radio Active sina söndagar åt trivseldansen. Kanske är det Radio Active som orskat min förkärlek till Perikles :) Barnen som växer upp idag har det annorlunda. Det finns så många fler valmöjligheter, söndagar behöver inte förknippas till dansband och inget barn tvingas lyssna på jazz bara för att lyssna på musik. Nrj finns hos alla och matar samma utslitna låtar om och om igen. Och nu kan jag knappa in mig på Nrj's hemsida och lyssna här inne påmitt lilla rum som inte ens har en radio. De hade jag aldrig kunnat ana som litet barn.


Puss!

Tattooo

Idag var det dags igen, för fjärde gången intog jag mitt krigarface och slog mig ner hos tatueraren. Med moraliskt stöd från Catrin och Fia så överlevde jag utan problem. Är helnöjd med resultatet men vill att den ska vara färdig läkt nu  på direkten. Den kliar lite och jag vet att det kommer göra ont i natt eftersom den är i nacken.


damn it, jag skulle ha legat i min säng för en halvtimme sen. Min nya plan är att gå och lägga mig tidigt om kvällarna, så jag vaknar tidigare och orkar vara vaken hela dagen.

Imorgon är det inte bara alla hjärtans dag, det är även en plugg, städ och tvättdag som avslutas med en film tillsammans me Sterner. Måste kolla på film mer, vill se film varje kväll helst. Men jag hinner ju aldrig, jag ska sluta vara så engagerad i allt. Ska bara sitta hemma och kolla på film varje kväll...nä usch.. de hade aldrig gått. Men en dag i veckan i alla fall, det borde hinnas med.

Om jag hade slutat haft udda konversationer med systern min så hade jag haft mer tid till att göra vettiga saker! haha men jag tycker om att diskutera våra intelligensbefriade ämnen. Jag tycker att man kan ha karlar i en låda under sängen, men Anna föredrar att ha dem i sängen, så länge de inte kissar i sängen som Ek's katt Hasse har gjort i hennes säng och så länge de har ett jobb att gå till. Det har inte Ek's katt Hasse något heller, jobb alltså. Anna förväntar sig även lite högre hjärnsubstans kring hjärnbarken av sin man än eks katt har. Men jag nöjer mig så länge han inte märker revir, på mig och anna känner en som känner en annan som märkte sitt revir i en tandborsttub engång. Det gör i alla fall inte Ek's katt Hasse. mmm... snart ska systrarna Christensen ordna med världsfreden också.


Nu ska den här systern Christensen dra täcket över huvudet och hoppas på sömn.

jag har en allergi

Jag är allergisk mot rutten frukt, men framförallt är jag allergisk mot finniga-målbrotts-pubertets-skitungar.
 Jag blir fullständigt galen av en grupp pubertespojkars "höhöhöhöhö"-skratt som bryts av i falsett. Det kryper i kroppen på mig när småflickorna kletat 2 cm brunkräm i ansiktet och går runt halvnakna mitt i vintern. Jag får psykbryt på alla snorungar som inte har något bättre ställe att vara på än att hänga inne på jobbet alla kvällar i veckan. Jag vill låsa in alla trottsiga skitungar på toaletten och inte släppa ut dem förrän de är 25 och förhoppningsvis fått vettet tillbaka. Det eviga provocerandet av varandra, den konstanta osäkerheten som lyser ur deras förvirrade ögon och deras desperata försök att hävda sig hela tiden driver mig till vansinne. Fy fan vad glad jag är att jag inte är en finnig-pubertets.skitunge längre.

När jag tänker på min framtid ser jag små söta knyten som jollrar sött och gråter en skvätt då och då, men inte mer än nödvändigt, de slutar garanterat när jag tröstar dem. När de växer upp till egna individer ser dem upp till sin mamma och visar respekt, för det har dem lärt sig utan problem. Självklart busiga och gör fel, men inte mer än vad som behövs och de lär sig alltid något av sina misstag. Men sen den dagen de små barnen ska fylla tretton och bli tonåringar då kommer det en magisk fé och vips-filibum så är barnen 20 och har flyttat hemifrån och sköter sitt liv på ett vuxet och självständigt sätt.

Men vad vet jag om barnuppfostran, jag kan ju inte ens lära min kanin att inte bita i alla kläder han ser, vill han inte ha morötter så hämtar jag genast äpple till honom, tittar han storögt när jag äter min knäckemacka så bryter jag omedelbart av halva och ger till honom och vi ska inte ens diskutera hur många gånger han kissat på folk. Meen han är världens gosdjur, han vill alltid komma ut och leka med mig, han vet att när jag säger "chop-chop" och klappar med händerna så betyder att han springer någonstans där han inte får vara och när han är på goshumör lägger han sig vid min arm och "tvättar" och pussas på armen. Så what the heck, det kanske finns hopp för mina framtidabarn också :D


Det är ju en herrans massa år kvar innan det blir aktuellt, den här biologiska klockan har inte ens börjat ticka än!

Vilket konstigt inlägg detta blev. Men jag irriterar mig otroligt mycket på alla småungar som springer runt i örebro, det kryllar ju av dem.

Nä du ems, bäst att du skrämmer bort alla pubertetsungar från england innan jag kommer dit.

Nä nu har jag varit vaken förlänge.  Imorgon är jag ledig från jobbet! Fredag jobbar jag 12-19 sen blir det kåren och på lördag fyller Fia 25!!!! (då kan jag släppa ut henne från toaletten)Goskramar på alla!


Det här äpplet packar sin väska o drar till england!

För en timme sen väcktes jag av mamms vackra stämma som väste "har du inte gått upp än?" 

Mitt huvud snurrade och snurrade, varför skulle jag gått upp tidigt, vad har jag nu försovit mig till, vad är klockan egentligen, vad är det jag ska göra.

"Du ska ju flyga till Emilie" sa mamma som svar på mitt mummel. Då for jag upp ur sängen och vaknade på några sekunder. Jag ska ju åka till England och krama på Emilie! Jag ska visserligen inte åka nu, men jag skulle boka biljetten nu. Men mamma sa bestämt åt mig att jag fick inte boka några biljetter förrän jag vaknat till ordentligt. "gå och ställ dig i duschen så du vaknar" rekommenderade hon.

Lite vimmelkantig trottsade jag hennes tips och begav mig ut på det stora nätet för att hälsa på Herr Sas och meddela att jag kommer och flyger med honom. Han gav mig ett schysst pris och den 18 april åker jag till ems, där nere passar jag på att fylla 22 och sen den 26:e april kommer jag hem igen. Men Herr Sj var lite morgontrött och inte alls sammarbetsvillig, bästa sättet att ta sig till Arlanda från Örebro innebär att jag kommer vara på Arlanda 00.00 på natten och sen flyger jag 08.00. Men åtta timmar på en flygplats har väl ingen dött av. Men jag bokade inget hos Herr Sj eftersom jag har gott om tid på mig att göra det sen.


Så nu är det spikat, jag ska åka till England. Jag har faktiskt inte varit i  england förr.  Jag är lite rädd, emilie ritade en fin liten bild och på den gråter hon för att folk kör på fel sida av vägen och det inte finns några övergångsställen. Jag tror att jag kommer gråta när jag ska ta mig från Manchesters flygplats till Lytham's St Annes helt själv. Jag har bara flugit själv en gång, från sthlm till malmö. Då hittade jag först inte in på flygplatsen, det skulle inte skada med en liten skylt som  hintar om var ingången är. Men det är ju klart, det är inte alla som försöker komma in från baksidan som jag gjorde. Väl inne på flygplatsen blev det ännu mer kaos. En hyperaktiv liten hjälpflygvärdinna stod och hjälpte alla att checka in. Henne blev jag mest rädd för, med sitt gigantiska leende, övertrevliga röst och överdrivna hjälpsamhet skrämde hon mig så jag missade att checka in mitt bagage.

Nu ska jag hitta ut från en bautastor flygplats där alla pratar engelska och ta tåget till ett främmande litet samhälle. Ojoj, får feber när jag tänker på det. Så nu ska jag sluta tänka och ta den där duschen istället!


jag hittade ett äpple...det var ruttet

För inte alls länge sedan hittade jag ett äpple, men det var ett sånt man plockar från marken. Det hade fallit ganska hårt och var synbart skadat. Men jag plockade upp äpplet för att se om det fanns något gott i i äpplet. Kanske några bitar som inte skadats, men så var det inte. Ju mer jag sökte destu mer fann jag att äpplet var ruttet rakt igenom. Jag försökte ge äpplet en chans men ruttna äpplen har inte så mycket att ge, man kan försöka att göra det bästa av det, t.ex äpplemos. Men ruttna äpplen duger inte ens till det. Så jag tog det lilla ruttna äpplet och kastade det så långt bort jag bara kunde.                                                                                                                          .....nästa gång vill jag ha päronDet lät lite bittert det där, men så är det inte alls. Ingen vill ha ruttna äpplen så jag är gladast av alla. Nästa gång ska jag klättra upp i trädet och leta i toppen men först måste jag skaffa en säker stege och skyddsnät. Jag har i alla fall lärt mig att hålla mig borta från fallen frukt.

Idag var jag hos Herr Tatuerare och bokade en tid. Så på tisdag nästa vecka kl 13.30 ska jag föreviga ett äpple på min kropp.

Hahah, nu ljööög jaaaag :D De ska jag inte alls, jag ska föreviga en fjäril i nacken. Men ett äpple hade varit kul egentligen.

Direkt efter jag bokat tiden fick jag akut smärta i hela kroppen då jag mindes att det gör ju faktiskt ont att tatuera sig. Första gången var jag 15 år, då grät jag som ett nyfött barn och jag sa till mamma att det skulle dröja måååånga år innan jag tatuerade mig igen, jag skulle vara miiinst 20 (vilket jag tyckte lät jääättegammalt på den tiden).
Men det tog inte mer än 3 år förrän jag o Ems bokade tid hos tatueraren i Arlöv för att föreviga varsin stjärna på kroppen, samma konturer men Emilies ifylld och det är inte min. Sen dröjde det två år till, då var jag 20 och ringde hem till mamma o anna o sa att jag ville tatuera  mig omedelbart, det fick jag inte. Men på julaftonen samma år kom dem med ett litet kuvert ett tag efter att julklapps utdelningen var över och där i fanns ett litet presentkort, och några dagar senare hade jag en rolig text på latin på min mage.

Och nu är det dags igen, ännu en gång ringde jag hem o sa att nu var det dags igen. Men denna gången svarde både mamma o anna att nä, det gick inte. De hade redan köpt färdigt julklapparna till mig så jag fick betala den själv om jag ville ha någon. De visste då att jag inte hade något extrajobb och därför inte kunde tatuera mig på ett tag. Så kom julaftonen, jag öppnade alla min julklappar och fick maaaassa fina saker, sen när det var dags för mig att åka iväg och tomta för mammas pojkväns dotter så kom Mamms o syster min med ett kuvert. De körde en repris från förra årets julafton och mamma sa att poängen var att tjag skulle ha blivit lite besviken för att jag inte fått så många julklappar och sen skulle tatueringen komma som en överraskning. Dock var det tvärtom, jag hade lagt ner tankarna på att få någon tatuering och tyckte att jag ahde fått väldans mycket fina julklappar, så jag blev riktigt chockad, så på så sätt så fungerade deras chockningsplan bättre än förväntat.

Men för att göra en lång historia kort..hrm hrm.. så är det alltså på tisdag dags igen. Lägger upp en bild på resultatet så fort jag kommer hem!

Nu ska jag läsa mitt brev som jag fått, det kommer heeeeela vägen från england där Ems har bestämt sig för att ha gammal hederlig brevväxling! Wiiie!!

freaks

Jag och mina babys som lämnat mig. Ems åkt till  england och Åsa till Australien.

Sån tur att jag har fler vänner då....

sagt om äpplen


Fint sagt:

Tjejer är som äpplen på träd, de bästa finns på toppen av trädkronan. De flesta pojkar vill inte försöka klättra efter de riktigt bra äpplena eftersom de är rädda att ramla och göra illa sig.
Istället nöjer de sig med de ruttna äpplena på marken, som inte alls är lika goda men lättare att få tag i. Äpplena i toppen får för sig att det är något fel med dem när det i verkligheten är så att de är fantastiska. Det gäller bara att ha tålamod och hänga kvar i toppen, för en dag kommer den rätta killen, han som är villig att riskera lite för att få ett riktigt gott och bra äpple och som inte är för feg för att försöka nå det han egentligen vill ha.


Om ca en timme börjar jag jobba. jobbar 15.30-00.00, kommer vara ganska lungt eftersom inga örebroare orkar ta sig till Mcd en måndagkväll. Synd bara att det inte går någon buss hem i dag heller. Vill inte ta taxi igen, har tagit taxi hem fre-sön börjar bli lite dyrt. Fick låna Yoshis cykel men han garanterade inte att den fungerade och om jag inte minns fel så är den ganska stor och jag är ju ganska kort. Men det kan bli intressant. Bäst att ge mig av lite tidigare så jag har gott om tid att vingla fram genom snön på en bautastor cykel.

Det var trevligt på Björnstugan igår, jag o Kajsa började shota när vi kom in och sen blev det massa öl och massa dans. Faktiskt väldigt mycket folk ute för att vara en söndagkväll. Tyvärr var där inget snyggt folk dock.

Tack o hej leverpastej!

Let me entertain you

Nu är det mitt i natten oc h jag gissar på att de flesta sover. Utom de som måste jobba, eller de som varit ute på krogen och hittat efterfest eller bortamatch. Kört hårt till er och sov gott till er andra.

Efter en förbaskad skitjobbdag i går med oförskämda snorungar och patetiska småkryp så blev denna kvällen en glad överraskning. Fick till och med massa komplimanger , och det var snälla sådana, inte de sliskiga "du är snygg, kan jag få ditt telefonnummer, ska du följa med mig hem" komplimangerna, nä utan trevliga kommentarer om att min dialekt för engångskull var fin och att jag jobbade bra och var snabb. Vilken stolthet, jag är bra på McDonalds, alla är bra på något. hrm...

Hade min första stängning på denna restaurangen idag, de gick väldans bra och är otroligt lätt jämfört med i Ystad och Sälen. Här kommer det små nattstädare och fixar allt, ja, eller små och små, de är normalstora faktiskt, inte små hobbits som kommer direkt. Normalstora och effektiva är dem. Men nog om nattstädarna nu. '

Ska stänga imorron också, sen ska vi springa ner till Björnstugan och dricka öl. nä nu ljög jag igen, springa lär vi ju inte göra. Vad är det med mig inatt? undrar om någon har lagt ljugpiller i mitt vatten. Eller är det så att jag sitter på ljugarbänken med mig själv och försöker överträffa mig själv hela tiden för att imponera på mig?  Det funkar nog för jag är asimpad.

Nu ska jag fortsätta att imponera på mig själv genom att sjunga med i några Robbie Williams låtar innan jag somnar. En perfekt avslutning på en lördagsnatt. Catrin om du hade varit här så hade jag klamrat mig fast sådär hårt vid dig och sjungit för allt vad mina lungor tål i ditt öra. Det vet jag att du uppskattar ;)


Godnatt alla småhobbits och mytomaner

Fredag

Har kommit fram till att rubriken är det svåraste med att skriva ett blogginlägg så hädanefter så får rubriken vara döpt efter veckodagarna, såvida jag inte kommer på något fyndigare.

Men idag är ´det ganska tomt på fyndigheterna, jag har inte gjortnågot vettigt alls idag, men mår bra för det. Jag skulla ha hämtat ut mina skor från lagningen idag, men de kan få ligga o vila där ett tag till. Eftersom det har tagit mig sen i somras att lämna in dem på lagning så kan det nog ta några månader till innna jag hämtar ut dem!

Kors i taket, jag lagade mat idag. Först skulle jag göra kycklingvingar, men efter massa nojande fick jag för mig att kyckligngen luktade konstigt, men vilket rått kött luktar inte konstigt när man trycker ner näsan i det, men i alla fall så kunde jag inte tillaga vingarna för jag inbillade mig att jag skulle dö. Så jag slängde det och sen käkade jag gammal hederlig (ja inte gammal gammal förstås, de hade ju varit lite skumt) köttfärs.


Om 45 minuter ska jag ta bussen till jobbet, 20-03 idag och 19-04 imorron, wiie vilken hejdundrans partyhelg detta blir, Men jag ska icke gnälla, när lönen kommer skrattar jag högt :D Men om det är någon som bor i stan och känner för att ha nattbesök imorgonnatt efter 4 så slipper jag gärna ta mig till studentgatan, eller om någon från studentgatan får ett jättebehov av att promenera fram och tillbaka från stan vid den tiden så hör bara av er! jag blir superglad! lovar!


jag har en ny favoritpryl! Mr Muscle, och nej då menar jag inte Mr Muscles som Catrin dreglade över på strömpis häromdagen. om det bara varit så väl ;) nope min favorit Mr Muscle kommer på sprayflaska. Går och småsprayar överallt nu. Nästan lite lockad att ge Chilly en dusch med. Det luktar gott och lyckas lösa upp det inbrända grejset på min spis. Och det är det inte mycket som lyckas med, mamma lyckades en gång. Alltså är det som att ha mamma på sprayflaska, utan tjatet. OCh eftersom jag vet att du läser här nu mamma så vill jag bara tillägga: Självklart tjatar inte du min underbara lilla mamms, nädå din lena mjuka röst får upprepa saker hur många gånger som helst...hrm hrm...utan att tjata hål i huvudet på mig.

ååh, nu ligger chilly och sover, han är världens sötaste, nu vill jag väcka honom. Jag ska köpa en superjättestorbur till honom som jag sett på stan! då blir han nog glad!

torsdag

People told me about the flames
I couldn't see through the smoke
Igår var Åsas sista utepartykväll i Sverige innan hon slänger ryggsäcken på ryggen och beger sig down under för att backpacka i ett år. Good luck sweetie!

Dagen börjades med sushi, muums, I´m a sushiholic. Mitt beroende av sushi är enorm, jag hade nästan kunnat ge upp alla maträtter i världen för att få äta sushi varje dag. AS= Anonyma Sushiätare - Here I come!!


Sen jobbade jag i några timmar man hade allmänn damp under hela jobbpasset, jag hade kul, men vet inte om jag roade så många andra.

Efter jobbet begav jag o Åsa oss till Strömpis o mötte upp gullrumporna (Catrin o Jullan). Under kvällen konstaterade vi att Åsas ego behövde mer plats på dansgolvet. Catrin dreglade stora pölar på dansgolvet när en I'm-too-sexy-for-my-muscles-spenderar-alla-timmar-på-gymmet-eller-beundrar-mig-själv-och-mina-tvåmeter-i-omkrets-armer-framför-spegelen-kille klev in på dansgolvet. Då gällde de att hålla ordning på dansbenen så man inte halkade ner i dregelpölen. Men ingen risk att jag ramlade inte,nädå, för bakom mig stode det en stabil medelåldersman och tryckte skrevet mot min bak, när jag upptäckte det så gav jag i från mig mitt allra flickigaste a la skräckfilms skrik för att skrämma bort karln. Men icke, mitt gallskrik måste ha förknippats med något medelåldersparningsläta för vipps så stod det en karl till och försökte gnida sig mot alla. Så vi insåg snabbt att vi behövde ta flykt ut, sagt som gjort så var vi ute pånolltid. Där stod vi och trakasserade folk i vanlig ordning. Kvällen avslutades med många om och men, men ändå på det bästa vis.

Let me update you en annan dag.

Idag har jag gått loss i matbutiken och Öb, fy jävlar vad min kassar blev tunga, har fortfarande kramp i armarna.
attans nu skulle jag varit på möte för en minut sedan, måste käka upp sen dra.

Ikväll blir det dansrep med SWING! :D jäääh och kvällen avslutas i Brickehill med en avskedsmiddag för kvinnan med det stora egot.

Loooooove too you aaaaall!

Puss!

Ps. Emsan I miss you Ds.