gomorron!

Miljoner pussar på dig Lina!!!  Vi kommer äga kryssningen!!!!

Tänkte vara kvick och uppdatera, visserligen har det bara gått några timmar sen jag skrev igår. Men igår kväll pratade jag me Sanna i telefon, och fick jättehemlängtan! Det är någor speciellt att prata me Sanna, hon förstår allt. Jag undrar hur hon orkat med mig i alla dess år, haha, vi har ståt ut med varandra. Varit varandras psykologer. Tiden går fort, nu är Sanna sambo och har två bra jobb. Giftemålet ser jag framemot, ska jag boka in en dag ;) de hade varit mysigt.

Lissan har du hämtat din valp än?? jag drömde att jag hämta den åt dig, sen ville du inte ha den för den var för stor så jag fick den. du köpte den av Persbrandt haha  hoppas att det blir så på riktigt för den var jättesöt pch jag vill verkligen ha den ...och Persbrandt. heh.

OCH LISSAN FÖR BÖVELEN GRATTIS!!!!!
jag kan inte fatta att jag missade din födelsedag, tusans ättika....Vad var det för en dag? Var det en vanlig dag, nä det var ingen vanlig dag för det var lissans födelsedag! hurra hurra hurrrrraaaa!!

Kan gissa på att ålahuet jag har till syster också glömde bort det...

och Rebeckah, din födelsedag glömde jag med, men de har jag ju gjort i alla år, så det var nästan ingen chock! hahhaha! Förlåt förlåt och grattis, nästa år tror jag är ett bra år, då ska jag börja komma ihåg saker!!

Något annat jag missat? skriv och hör av er så ber jag genast om ursäkt!

tror att Chilly fylllde ett år för ett tag sen med. Eller kommer du ihåg när det var Lina? han får en extra stor morot idag så blir han nog nöjd!

Nu är det dags för det förbaskade pluggandet, har tenta imorron 08.00 wish me luck!

Ta-Ta

tiden går

Jag är så urbota dålig på att skriva regelbundet här. Läste igenom lite av mina gamla inlägg, får tillbaka alla gamla känslor, de känslor jag förträngt och de jag har kvar. Mest av allt får det mig att tänka på så fort tiden går, för bara några inlägg tillbaka visste jag inte ens om jag skulle stanna kvar i Örebro och jag hade sagt upp mitt rum, nu är jag kvar (visserligen fick det bli ett nytt rum) och trivs bättre än vad jag någonsin gjort, Jag mår bra. Bättre för varje dag, gladare för varje dag och jag förstår inte hur det är möjligt.  Dominic, söta underbara älskade Dominic, vad han har växt, längtar så till jul då jag får komma hem och pussa på honom. Tänk sen när jag kommer hem, då finns det två små kottar till, Oscar och Clara som ser dagen ljus för första gången vilken dag som helst nu. Jag ska bli moster, till tvillingar, genast mår jág ännu bättre. 'Tänk, här är jag i Örebro halvt avskärmad från min hemmavärld, och där i  min hemmavärld skapas två nya liv som växer för fullt, två helt nya personer som finns där när jag kommer hem. Ännu ett, ella ja faktiskt två mirakel!!

Livets kretslopp, nya liv kommer och gamla liv försvinner, snart har det gått två år och två månder, ibland känns det som tio år sedan och ibland känns det som två veckor sedan Pappa gick bort. Två år och jag vet fortfarande inte hur jag känner, hur jag ska hantera det. Det finns en hårfin gräns mellan att förtränga och att bearbete, ibland vet jag inte vilken sida jag står på. Motgångar stärker eller förgör, men hur mycket motgångar finns det innan man blir stark nog, och hur många orkar man. Jag saknar dig.

sakna där har vi det ordet jag inte tycker om...


Töser mina underbara töser!! Er saknar jag med, men snart är de jul och då ska vi kramas och snacka skit hela dagarna, gissa om jag har mycket att uppdatera er om, oj oj, jag för anteckningar för att kunna minnas allt. Fast lite små godbitar av allt de viktigaste har jag uppdaterat er om, nästan alla, Sanna du har dock varit dålig på att svara i telefon, som vanligt under de senaste iaf 5 åren så är din mobil avstängd eller så jobabr du när jag har något livsviktigt (?) att skvallra om.


♥ Mamma, Anna o Mormor. Min familj. Snart kommer ni upp till mig.♥


Nu blickar vi framåt → upcoming.

Galapremiären 8/11
Det är inte var dag man blir inbjuden på galapremiär i storstan. Jag ska mingla med kändisar på Sturecompagniet och se premiären av den nya Wallander-filmen. Min syster hade sin praktik under inspelningen av tre Wallanderfilmer (jepps, hennes namn kommer stå med i eftertexten) och jag som stolt lillasyster får följa med henne på finpremiären! Läste du nu noga Anna? där står STOLT, jepps det är jag, riktigt stolt! Min Eulalia, andras Anna.

Finlandskryssning 12-14/11
Hell jääh, nu ska jag ut på de blå haven och leva rövare. Min första kryssning. Åker med Lina, Draggi, Elle, Jennie, Åsa, Yoshi och Valerie. Gratis alkohol, skepp o hoj!

Minns du en sjöman för länge länge sen, minns du hans namn var Kalle Theodor? Aldrig så ser du den sjömannen igen, han vilar i havet Kalle Theodor. Men en stormnatt kan du höra nån som ropar: Hej hå! Ifrån havets djup det kommer och de låter så: Hej hå! Hej hå!

Sen har vi massa spexträning, ojojooj, vad det är kul. Saknar nästan ord för att beskriva det, men Sanna nu förstår jag varför du orkade att tvinga dig upp tidigt på morgonen ur sängen alla bakislördagar för att åka ut till SommarScen och öva. Det hade jag med gjort om jag hade ens kunnat ana att det var så här kul.
Till helgen kommer Morsnor, mormor o Eulalia, Princepölsen och Milou upp. det blir fullt hus på mina 18 kvm. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Nu kokar snart mitt huvud över, alla tankar snurrar runt i takt med Kalle Theodors melodi, nu får det nog vara nog, kan inte fly från mitt pluggande längre. Tentan kommer springandes mot mig med jättebamsingfotsteg. Men snart en dag, inte alldeles för långt i framtiden ska jag återgå till min lilla blogg och uppdatera allt som händer i min lilla värld.

Tack för att jag fick så underbar människor i mitt liv, kanske det är det som gör varje motgång lättare och mig starkare?

den lärde han vet och den som lever får se!   Over and Out.


spexhelg och tvmys

Helgen spenderades på okänd ort, jepps även nu i efterhand är orten okänd, men de bevisar att det kvittar vart man är så kan man ha roligt. ;)

Första kvällen blev det sällskapsspel och ölspelet, fast med vin för min del. Kvällen började stabilt men efter ettt antal svepta glas vin så gick jag o ems o hämtade en vinflaska till.

twister

Otroligt roligt var det att spela Twister efter massa vintöser


Glada och käcka brudar: Jenny, Fia, Hanna och Ems


Andra kvällen blev vi nya spexare dubbade till riddare (har jag för mig att det var) mycket roligt ceremoni som sedan fortsatte med en finsittning, jättekul verkligen! Hela helgen var supertrevlig. Återkommer med massa bilder och massa fler historier.
chillysen

Nu ska jag fortsätta gosa me Chilly och titta på tv. Jag ska helt ignorera att jag borde ha diskat, städat och pluggat.


oförskämt snygg

jojje snyggems snygg                                "Jag är oförskämt snygg och har relativt stora bröst"

Bästa repliken idag. Frågan är dock om det fungerar i en jobbansökan, haha.

Har fått jobb på MacceDonken, kan bli kul. Back in the McD-game!

Ska även på arbetsintervju på onsdag, Academic works som telefonintervjuare. De ringde precis, tror nog att jag uppfattades som en aning udda, jag blev lite chockad när de ringde och prata innan jag tänkt och börja uttala orden fel, jättebra när man söker jobb som telefonintervjuare, haha. Men jag besparade dem från den klockrena repliken ;)

Nu är de inte långt kvar tills vi åker i väg på läger! Men först ska de ätas makaroner, äkta studentmat! :D

dagens ros: till alla som faktiskt vill ge mig arbete och lön
dagens ris: till att dygnet har för få timmar, jag hade behövt nästan de dubbla för att hinne me allt


......She says she loves you long time, she´s a maneater

Datorer är skit

 • fäään, datorfanskap, nu raderades allt jag nyss skrev, ungefär lika kul som att frosta av frysen.
  Men då startar vi om.

  Sen senast har jag genomgått en hel nollning som fadder för Lupp (för vi ger aldrig upp!), blivit dansare i Spexet (hell jääääh), gått med i Skåne Nation (Home sweet home). Jag har även tagit sönder min datorsladd ett antal gånger, blivit sushiberoende, haft syrran på besök 2 gånger, blivit sambo med Emilie, klippt och färgat håret, köpt underbart fina kuddar och lärt känna otroligt mycket underbart folk.

  sittning


  Åsa, jag och Emilie på sittningen. Tjusiga som få.


  moi

  Liten bild på mig själv.

  rum

  Min del av rummet, med min älskade vackra kuddar.

  freaks

  Girl gonge wild? Njäe, crazy kanske :D

  freak

  Pretty nice!?


  Lite bilduppdatering var det där ja. Enjoy!

  Och nu över till en dagsuppdatering.

  Dagen började bra med lång sovmorgon. Jag tog lite väl lång tid på mig dock så det blev lite stressigt iväg till föreläsningen, tur är det då att jag bara bor 20 meter från univeristetet. Föreläsnigen om Weber var måttligt intressant och gjorde mig inte ett dugg klokare. Kapitalismen är inte världens roligaste att läsa om kanske, men så fort man får grepp om teorierna så är de faktiskt ganska intressanta. Men så fort jag förstår en gubbes teorier så är de dags att lära sig om nästa. Så då glömmer jag ju den förra. Ska bli en intressant tenta, verkligen. Sen var de Kulingmöte och jag tror detta kommer bli ett riktigt bra nummer, massa kul idéer dök upp och många skratt blev det. Ska skicka hem massa nummer, i alla fall till mamma o mormor. Sen begav jag mig hemåt och hade planerat att plugga och packa inför morgondagen, men så var min datorsladd lagad så därför har jag lekt me Kitty (som min dator så fint heter) hela kvällen.

  Imorgon bär det av till en hemlig ort med spexet för ett helgläger. Var flera år se jag var på läger senast så det här ska bli kanonkul verkligen! Vill åka nu omedelbums.

Dagens Ros: Till spexet för att jag ska få åka på läger
Dagens Ris: Till CSN för att bidraget är så jävla snålt och inte räcker hela månaden. Inte ens halva.