mitt i natten

nu  är det mitt i natten och jag borfde socva! det har varit en kanonkul kväll/natt...

allt från laxburgare på pitchers till djupa låtar på efterfesten!

imorron är det allvar, då är detr tentaplugg,,,, ooohhh...

alla som vill får ringa pch väcka mig imorron... inte innen 13 men gärna innan 13.05...tror det bli rlagom...

godnight over and oooout! (fuck a scout)


ses på stan brandalaaaarm....höh?

Puss

'

(har man ingen att fyllesmsa så får man tracka bloggen)


Puss


Huuuujeda mig så full jag var, ej värre tänkas kaaaan!

Ja då har de varit fest och fylleslag igen, ibland känns det som att festa är det enda jag gör, men det är inte i närheten av lika illa som det var i sälen haha. Då ca 4 ggr i veckan nu ca 1. så det är drastisk nedgång. 

I fredags var det i alla fall spexfest, med de sju dödsynderna som tema! Ett stort tack till alla som fixade festen, kanonkul var det. Jag hade himlans roligt hela kvällen, natten och morgonen. någon gång efter 06.00 kom jag i säng. lagom.

Gårdagen började vid 14.00, sen blev det bakishäng med Fia, sen utökades gruppen med Catrin, Åsa och Yoshi. mysigt.

Men sen var det jobb igen, massa fyllon på Mcd, två stora bråk men inga fulländade slagsmål. Mellan gästerna då alltså, inte mellan oss i personalen. haha. humor.

Ikväll blir de Borat med Åsa. Catrin gjorde ett så bra jobb med att sälja in filmen igår och hennes Borat immitation var slående bra så jag kan bara inte motstå att se filmen! kul.

I veckan blir det Pitcher's på Onsdag med Lupp och sen en runda inom på Mitt andra hem för att hälsa på Kulinfo. Alla partyförslag är välkomna, jag jobbar till 20 på fredag så jag är även ledig för att kalasa då med.

Snart är det julafton, jag har varit riktigt snäll i år. Överraskande snäll. Så därför önskar jag att alla mina sötnosar får en underbar jul, och så önskar jag att det blir liiiite snö på julafton, men ingen annan dag tack. Och att det inte regnar på nyårsafton. och att jag blir 10 cm längre. och den fina skrivaren jag hittade på Elgiganten. Men om inte allting går att ordna så räcker det med att jag blir lite längre....

nä nu är jag ganska så trött, faktiskt, snart kommer Catrin. Sen kommer Åsa, sen ska jag duscha o powernappa sen blir de Boraaaat!


ta-ta      


Jaaaaaaaaaa!! nu vet jaaag!

 I can see clearly now the rain has gooooone, I'ts gonna be a bright briiiiight briiight sunshiny daa--aa-aaaa-aaa-ay!

Nu ser jag det så tydligt, jag kunde inte se skogen för alla träden (wiiiie, där satte jag ett ordspråk rätt va?).

Nu vet jag vad som ska ske i min framtid! Bada-bam-bam-bing

Idag fick jag hem lite papper, lite papper som jag blivit förälskad i. Lite papper med vackra sidor som jag inte kan sluta titta på och sluta peta på. Min fina papper. Glädjen bubblar inom mig.

And the winner iiiiis: ..............*lång tystnad* .................. till Kosta Glascenters glasskola!!

Och motiveringen till vinnaren är: Andra året på utbildningen läser man mycket företagsekonomi och hela utbildningen inriktar sig mycket på att hålla kvar den svenska glastraditionen och att locka hit turister. Alltså blir det optimalt för att jag kan vid sidan om glaset jobba med målningar och annan form av konst och ha kombinerade utställningar. Jag får samtidigt möjlighet att jobba med turism dock inte som reseledare men jag kan fortfarande utveckla sveriges
turism och leka med turisterna som kommer hit, jag kan ju ha egna guidadeturer med dem. Eftersom det kommer finnas många som går utbildningen efter mig så kan jag vägleda dem och lära ut mina kunskaper och taaadaaaa så fick vi in studievägledadrömmen också. Min bok kan handla som svensk glaskonst och om mig (för det vet jaga tt alla vill läsa om) och illustrera kan jag alltid göra. och om jag inte har jobba ngn period så kan jag ju alltid söka extra jobb på IKEA. eller så kan jag desgina glasen som säljs på IKEA.

Jag är ingen realist, det har jag aldrig varit och jag tror att det är just därför detta kommer fungera!
Verkar min plan luddig för er? För mig är den solklar!

www.kostaglascenter.se <---- se allt vackert!

Alla som känner mig väl vet att jag ändrar mig jämt och ständigt, inte velig, bara villig, haha!
Men det här känns bra, jag blir glad av att tänka på det och det är huvudsaken!

oooo nu ska de prata om glas på tv! läskigt....just när jag skriver om det. Ödet eller slumpen? inte bryr jag mig, jag ska titta ändå!

Puss på er!

jag har käkat felixketchup i hundra år...

....tror du inte att jag märker någon skillnad??Inatt låg jag vaken länge igen, det kan bero på att jag sover på dagarna, och därför har sömnproblem på nätterna. Men ibland kommer det något gott ur att ligga vaken hela nätterna, ibland inte. Tankarna får mycket plats och innan jag somnade hade jag både hunnit skratta högt och gråtit en skvätt.
Mest hade jag oroskänsla, det är den där förbaskade framtiden som spökar igen. Aldrig kommer jag veta vad jag vill. På Tv hörde jag att vissa människor aldrig kommer veta vad de vill, och alltid kommer vilja något annat. Så vill jag inte ha det. Problemet är inte att jag inte vill något, problemet är att jag vill alldeles för mycket och jag vet inte vilket jag vill helst. Jag vill prova på så mycket innan jag går i pension, jag vill skriva en bok, och skriva/illustrera en barnbok, jag vill jobba som illustratör förutom i min egen bok, jag vill ha haft minst en konstutställning, jag vill jobba som studievägledare, reseledare, jag vill bli formgivare, glasblåsare och silversmed, jag vill jobba på behandlingshem för missbrukare, jag vill starta ett jourhem för utsatta kvinnor, jobba som skolkurator och jag hade gärna velat jobba på köksavdelningen på IKEA så jag kan få schysst personalrabatt på mitt drömkök. Jag hade gärna velat hinna med att göra en dokumentärfilm och en spelfilm också.   Men var börjar jag??? jag vill ju hinna resa lite också... Jag vill inte planera för framtiden, jag vill ta dagen som den kommer, men det kommer väl leda till att jag står kvar i kassan på McD om tio år också fast med fett mycket studieskulder...

Meen den dagen den sorgen!!!

Jag har i alla fall hittat 2 st designutbildningar och två stycken glashantverksutbildningar som jag ska söka garanterat...synd bara att det är så förbaskat svårt att komma in där. Men eftersom jag starkt lägger mitt liv i ödets händer och tror att allt som sker sker av en anledning, så är det kanske så att om jag inte kommer in detta året så är det för att det är meningen att jag ska sysselsätta mig med något annat under ett års tid. Och jag vet också att jag kan göra det bästa av alla situationer, bara för att saker inte går som planerar så betyder det inte att det är sämre. I de största haven simmar de fulaste fiskarna..inte för att det passade in här överhuvudtaget, men jag kände för att skriva det, haha. Jag lyckas inte ofta pricka in bra talesätt, inte den här gången heller. Men det jag menade var kanske att man inte vet vad som väntar runt hörnet....
det ska bli spännande att se vad som händer här näst...


helst av allt vill jag bli diktator...

Nu ska jag i alla fall bli lite smartare, för smartare kan man alltid bli. Jag vill bli längre också...förbaskat trött på att vara kort...men det är ju inte lönt att jag gnäller om det här...

drick upp ditt te och var tyst kvinna...

Till alla er hjältar som vet vad ni ska göra med era liv, grattis och lycka till!! Reach for the stars.
Till er andra som är som mig, carpe diem

vilken synd är jag?

På fredag är det spexfest med de sju dödssynderna som tema. Undrar vilken synder jag begår, alla egentligen, vrede och lust är ju vanligt återkommande..frosseri i både alkohol och mat, högmod jaao, lite bättre än alla andra är jag väl ibland :) men inte alltid och då blir det ju genast avund...så värst girig är jag väl ändå inte? lättja, njäe likgiltlig tycker jag är ganska så svårt att vara....Men man är ju ingen komplett människa om man inte syndar lite då och då...

Kulingtidningen var klar idag, detta numret blev kalasbra! riktigt kul att läsa det och se det färdiga resultatet, och snart är det dags att börja på nästa nummer..,med snart menar jag om några timmar...ila ila ingen vila...

"...Vi ska sy och vi ska klippa vi ska göra ska ni tippa för den stora Galakvällen så ska ni sy modellen, Vi syr och sätter i den och ett Skärp av siden och Askungen på bal bland gästerna i hundratal den vackra flickan blir i slottets stora sal. Sätt igång nu, skynda, ila, vi har inte tid att vila, klänningen den ska vi klara, ja, vänta lite bara..."

nu långtar jag till Julafton då jag ska titta på Kalle hemma hos mormor och dricka glögg och äta pepparkakor! ååååh vad jag längtar!


I fredags var vi på inflyttningsfest hos Åsa och Yoshi, det var riktigt lyckat, för vilken bra fest slutar inte med att någon snor någon annans skor! Det var hysteriskt kul hela historien; Åsas vän Majsan var på besök, på lördagen när hon vaknar upp upptäcker hon att hennes skor var borta. Detta hade inte varit så konsitgt med tanke på att där var smockat med folk på festen och att några fjortisar gick fel och hamnade inne på festen, lätt hänt att någon roffar åt sig fel skor. Meeen så avr inte fallet, för skorna försvann senare under kvällen, när det bara var vi i kryssningsgänget kvar...så på lördagen när Majsan upptäckte att skora var borta så ringde Åsa mig på direkten och frågade om jag snott Majsans skor, I don't blame her..jag ahde också misstänkt mig :) mycket kan man få för sig att göra på fyllan. Jag litade dock inte helt på mig själv så jag var tvungen att kolla i hallen om jag råkat få med mig dem, men där var inga...tur...men så kom jag på att Eleonore hade ett par jympaskor och ett par högklackat med sig och hon hade kanske tagit fel jympaskor. För Eleonore och jag var på samma fyllenivå och det var högst troligt att det var ngn av oss som gjort av med skorna :D hahaha Mycket väl så var det Eleonore som fått med sig Majsans skor. Skämdes gjorde stackarn! haha! Majsan fick åka hem i lånade skor och Eleonre lär få höra mycket om detta i framtiden :) haha

På kvällen (efter skostölden men innan den blev upptäckt) var jag, Eleonore, Jennie och Majsans skor på Björnstugan. När vi stod ute och rökte (inte majsans skor för de hängde i Eleonores påse i garderoben haha) kom det fram en man till mig och undrade om jag kom från skåne jag svarade kort men trevligt ja, då tittar han på mig en smula överraskat och undrar om jag har fått lägenhet här i örebro då? med en skum betoning på lägenhet..... fått lägenhet? huh? nä nä, jag är har illegalt jag bor i en skokartong. Vi skåningar får inte stå på hyreskontrakt utanför danmark...

I lördags jobbade jag och i söndags var det filmkväll på Bärseback, sen blev det måndag och idag är det idag...där tror jag att en intressesmurf sprack :)


Den 18 dec åker jag hem! och de ska bli ljuvligt! Massa fika nere på stan, massa umgås med bebisar och vänner, massa party och massa julklappar. Girig är jag när det kommer till presenter, massa ska jag ha, det kvittar dock vad som är i, det roligaste är att öppna! Just nu är mamma iväg och köper massa billiga småprylar till mig så jag ska få massa paket att öppna på julafton! wiiiiiiee! Stora dyra paketer är inget för mig, är det något jag jättegärna vill ha så köper jag det själv, nä jul pch födelsedagar är till för att öppna alla små, vältejpade (om mamma slår in det) roliga paket med stumpor, shampo och badsalt i!  


God Jul på er tokmånsar och galenskapare!
"...I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
protecting my heart truly ...."

Finlandia

Kryssningen är över och ännu ett land kan skrivas in i Ställen-jag-varit-på listan. Jag måste börja med att bland det första jag såg i Helsinki var en full finne som skrek Perkiles (eller hur det nu stavas, finska är inte en va mina talanger). Men mötet med denna man förstärkte in fördomsfulla bild av vårt kära grannland Finland: Alla är fulla, svär och klär sig speciellt. Det sista påståendet kan jag grunda på vårt besök inne på UFF. Att gå på myrorna här hemma i sverige är inte mer märkvärdigt än att du hittar massa urtvättade plagg som var  moderna för några år sedan, några fnissningar blir det men inga hjärtliga gapskratt. Meen i Finland dock där hittar man kreationer man aldrig ens kunde ana att det finns här i världen. Alla dessa byxdressar, puffjackor, mönster och galna volanger och omatchande färgkombinatoner, att gå där inne kändes som att kastas in i Eurovision song contest år 1994, om inte värre. Att kläder kan göra en så glad och locka till så många skratt är nästan ofattbart.  Jag hyllar all kreativitet (även finnarnas klädkonst). Missuppfatta mig rätt, kläderna var hemska sett från mina 2000-tals ögon som inte är vana vid att bländas av finnarnas klädsmak, men gud vad härligt att folk faktiskt har haft det på sig, och inte bara en person utan faktiskt väldigt många, (dömt utifrån antalet byxdressar jag hittade). Kanske speglar våra second hand butiker bäst hur samhället ser ut, ja eller hur det har sett ut, för visst är det mesta grått och trisst inne på Myrorna i Sverige. Jag har alltid haft en bild av att danskar är så kreativa, borde nästan göra ett besök på deras second hand butiker. Ett mission för framtiden.

Jag tror jag har hittat en utbildning jag faktiskt ska söka nu, men jag väntar med att säga det officielt för det blir så blandade reaktioner alla gånger jag ändrar mig. Mamma är den som blir ordentligt uppdaterad med allt och hon har lärt sig att inget är säkert jag har fortfarande över hundra dagar på mig att ändra mig...Vi får se hur det går, men en flytt från Örebro blir det nästan garanterat, så vida inget håller kvar mig som lockar bättre än en bra utbildning.
Lite blandade bilder från kryssningen, förfester i hytten och lunch på Subway bland annat. Lägger upp måååånga fler bilder sen :)
 Kareoke säger man aldrig nej till, efter Finnarnas katastrofförsök så blev vårt avslutningsnummer med Summer of 69 en stor succé!! hehe
Kryssningens charmtroll och sötaste var Adam 16 mån som charmade oss alla tjejer med sina dansmoves. Här drar han upp Elle på dansgolvet och shake'ar det! Såå söööt!


Dags att äta middag och kolla på film, är nog dags att titta på Hero nu så Totte kan få tillbaka den innan det här året är över!

Snart är det jul, oooh, tror det är den viktigast händelsen i kalendern som kommer närmast. Imorron är ju iofs också stort, inflyttningsfest hos Yoshi och Åsa, sen blir det nog (hör och häpna) kåren!

"....You peer inside yourself
You take the things you like
And try to love the things you took
And then you take that love you made
And stick it into some
Someone else's heart
Pumping someone else's blood
And walking arm in arm
You hope it don't get harmed
But even if it does
You'll just do it all again..."

Finlandskryssning

om drygt 8 timmar börjar färden mot finlandsbåten, då ska de blir fylleslag som havet aldrig skådat förr! hehe nä, så illa blir det inte, jag är relativt duktig på att sköta mig, faktiskt.

Ikväll var jag på gåsamiddag med Skåne Nation och käkade svartsoppa, gås och äpplekaka, mycket lyckat.  Sen bar det av till jobbet, där var ganska lungt idag, jag fick ingen otrevlig alls i min kassa, det tackar jag för!

Nu försöker jag packa, svåååårt är det. Två partykvällar och två bakisdagar ska jag alltså då hitta kläder till..inte ta med för mycket och inte för lite, lagom är bäst. Badkläder ska me packas ner för en liten fågel (Karolina) viskade i mitt öra att det finns badmöjligheter...ja förutom att ta ett dopp i havet förstås hahah! Schampo o balsam kom jag just på att jag måste packa ner. jag har lyckats komma ner till att bara ta med 3 par skor, men funderar på att man borde ha med ett par inneskor...

och så måste jag slänga ut maten från kylen som kommer bli gammal under dagarna jag är borta...

Och lägga upp mat till chilly så han klarar sig sön-tis...kanske lösa det genom att slänga in maten från kylen i Chillys bur haha

och diska....o tömma soporna....eller inte...

om 5.5 h ringer Karolina och Åsa o väcker mig...dags att sova? ska bara fixa färdigt allt först!

trött jag är så trött...ladda mobilbatteriet...måste göras. mycket måsten när man ska ha kul!

Men woooohohohohohoooo jag ska på min första kryssning!!  wiiiiiihaa! jippijej! nu är jag jätttetrött!

Puss på er alla som ska stanna hemma i Sverige och Heeeelloooooooo and "How you doin' "på er alla som jag ska festa med de kommande dagarna!
aldrig sen på en dum idè

idag lyckades jag på ett mirakulöst sätt bli ledig från jobbet!! underbaaaart! vad blev väl inte bättre då än att fira det med mina babes. Det blev en vodkakväll med party på kåren och gitarrsång på Publicum med Fia-Lotta-Gammel-Potta. Jag lyckades även bli övertalad att gå på Skåne nations Gåsamiddag som är imorron. Doch blir det nyktert eftersom jag ska jobba 23-03. Men det är bara att dra på sig finklänningen och det glada humöret och sluka i sig svart soppa för vem firar inte Mårten Gås bättre än vi skåningar??!!! wiihaa! impulsiva drag är mina favoriter. En olpanerad kväll är alltid en lyckad kväll. Nu sk ajag bara komma ihåg imorron n'r jag vaknar att jag har planer för dagen ; )

DAg att sleepa! Tack mina gull för en alldeles trevlig  kväll!!

Nu är de inte långt  kvar tills jag ska segla de sju haven och inta en spritbuffé, för vem dricker väl inte bättre än vi skåningar på okänd mark (hav?)

Puuss och slisk på er alla!

Jag är Moster!!!!!

Nu kan jag titulera mig som STOLT moster till tvillingarna Clara och Oscar!!

Det var en lång och utdragen förlossning, men 01.17 kom storasyster Clara ut och vägde 2,6 kg och kl. 02.16 kom Oscar med sina 3.4 kg!!

Nu är Jenny och Stefan mamma och pappa!

jennymagebebisar

Min söta syster med sin vackra tvillingmage!

nu vill jag ut shoppa bebiskläder.

Ensam igen

Nu har familjen åkt och det är tyst och lungt, nästan lite för tyst och lungt....Efter nästan 5 dagars höga skratt och höga skrik så är det bara jag och Chilly kvar.

Tror att Chilly njuter av tystnaden och att Prince inte psykar honom mer. Prince brukar roa sig med att stå blixtstilla oh stirra ut Chilly och kan göra de i flera timmar, jag kan förstå att det tär på den stakars kaninens små nerver.

Nu återgår livet till det vanliga, har snart en föreläsning som jag inte hunnit förbereda mig inför, och sen blir de kulingmöte och sen blir de bad och guidadtur med spexet.


Och Galapremiären som var igår då:


Att gå på rödamattan med strålkastar riktad mot sig är ju aldrig fel, dock uppfattade inte skvallerpressen mig som någonkändis så något kort knäppte de aldrig på mig. konstigt,,,

Filmen var bra, jag till och med satt o smågrät vid ett tillfälle, dock säger jag inte vad som händer, ni får se det själv :)

Kändisfaktorn var medel, kom fram till att alla kändisar ser ut som helt vanliga människor, vem kunde ana de ;)  Men Billgren-paret var där  och han som heter Cleas någonting och läser upp nyheter på tv, och självklart alla som var med i filmen!! Superduktiga, men dem har jag ju sett så många gånger hemma i Ystad förr :)

Efter filmen och minglet var över så begav sig alla till Sturecompagniet, och där var de buffé, vin oh efterfest. Dock var vi inga partydjur eftersom det var en lång färd hem så vid 22.00 tackade vi för oss. Måste  säga att jag inte trodde att vakterna där skulle vara trevliga, men de var jättesöta och snälla!

Att ta sig till Stlhm är inte lätt, att hitta inne i stlhm är nästintill omöjligt. Men jag måste återigen säg att jag  att jag trott fel, stockholmarna är mycket trevligare än vad jag har anat tidigare. De hjälper till både med att visa vägen och att hjälpa en när man åkt vilse i hissen :) för som vanligt när vi ska göra ngt så gör vi det inte utan att krångla till det,så vi lyckas med det nästan omöjliga, vi åker vilse i hissen i parkeringshuset!!!

Mamma lyckas även med att förflytta sig på en fyr-filigväg från filen längst till vänster till den längst till höger på en stäcka mindre än 50 meter mitt i rusningstrafiken, behöver jag tillägga att 90% av alla bilarna tutade?


Mer uppdatering kommer :)


Förresten så fick jag VG på min tenta, fanfarer och segerdanser åt folket!


Nu ska jag duscha!!


Kärlek till alla, utom tystnaden..


Familjekaaaooos!

Nu är familjen här, o ja jävlar de märks!! :D

Det första som sker är 100 frågor, varför har du inte städat? Var är dammsugaren?Vad har du i den lådan? Var har du glasen? Var ska Chilly vara? Har du fått Åsas nykel? HAr du bokat tvättid? Var är tvättstugan? Hur fan kommer man in i tvättstugan? Är detta dina eller Emilies saker? Varför har du massa udda strumpor? Var är den andra hälften av dina stumpor? och störst panik blev det när jag avslöjade att jag inte hade någon vitpeppar (dock hittade vi vitpepparn i mitt skafferi senare, vilket inte var populärt eftersom mamma precis ahde köpt ny vitpeppar till mig)  Panik utbröt även när jag inte på rak arm kunde svara på var mitt salt var någonstans. Min ursäkt är dock att jag har användt emilies kryddor under hela tiden. Men alla hundra frågor (som fortsatte följande dagar) får mig verkligena tt känna mig som en myket ostrukturerad person som inte ens vet hur mina egna strumpor ser ut.....

Mitt under 100 frågor jagar den stora hunden (Prince) katten (Mini) och den lilla hunden (Milou) jagar Prince. Kom även ihåg att jag är fruktansvärt bakfull efter fredagens bravader.

Men det blev diskat o städat o tvättid blev bokad, och jag låg i sängen och mådde lite dåligt.

På Söndagen blev det en tripp till IKEA och Willys. På Ikea lykades jag få med mig två barstolar, en matta, handdukar och en krukväxt, utan att betala. Dock fastnade Mamma i kassafällan och kom inte undan! Inne på Willys blev jag konstigt nog lämnad själv i kassan och fick stå för hela kalaset själv, något brast i min planering.....

Måndagen minns jag lite suddigt... Dock var ingen alkohol inblandad. Köpte iaf 3 gamla böcker och det blev När lammen tystnar, Hannibal och Inte utan min dotter. När jag ska ha tid att läsa dem vet jag dock inte, kurslitteraturen kommer i första hand. :(

Nu är det dags för lite bilder. Hepp!
sittplatser
När man är många på ett litet utrymme så får man sätta sig där det finns plats! Detta fattade Prince direkt och satte sig på mammas mage!! Goood doooog!

princeleker

För att göra storleks skillnaden lite tydligare mellan de två hundarna så fick de leka med samma leksaker!
Dock kan de inte leka samtidigt för Prince är en aning avundsjuk på Milou och försöker diskret lägga sig på henne eller knuffa bort henne med rumpan.


milouleker
De älskade små djuren är så söta! Vill inte att de ska åka hem igen :(

Undertiden jag skrivit nu har Mamma kommit med ytterligare 100 frågor, visserligen ska jag inte klaga eftersom hon håller på att tvätta åt mig, men snälla herregud hur många svar tror hon att jag haaaar? Hur ska jag kunna veta hur lång tid det tar att tvätta? Det tar ungefär lika lång tid som att sova en kort stund, eller lika lång tid som det tar att försöka plugga och inte göra det. Tvätta gör man på måfå :) Vad gör du när Kelda gör jobbet???


Men visst är det kul att ha familjen här, det blir mycket gjort i alla fall. Rummet är ommöblerat och fint, tvätten är tvättad, jag får lagad mat varje dag och frukost, jepps de e sant jag får frukost!!!

Min datasladd har till sist blivit fixad, 599:- kostar det att tappa sin dator i golvet om den hamnar på fel sida...

på tal om möbleringen så har jag nu fått en liten kökshörna med bord o två stolar, nu känns rummet mycket större!

När man har familjen på besök så får man även stå ut med:

Annas eviga petande och nypande, jag har ont och blåmärken överallt, det värsta är att hon tycker det är kul
Mammas tjat tjat och tjat, den kvinnan är ju aldrig tyst, (undrar vem jag har fått det från??) fast hon har mycket vettigt att säga med (har jag de??)
Mormors hysteriskt roliga dåliga hörsel och dåliga minne "Jag hör nog att ni snackar skit om mig, jag hörde att ni sa mormor" kommer hon framspringande i affären när vi står och diskuterar vilka filmer jag ska köpa. "Vem ska köpa ägg?" 10 min efter att vi kommit ut från affären och köpt bland annat ägg. Vi förklarar att vi redan köpt ägg, "Men Anna sa ju att hon skulle in och köpa ägg"  Nä hon pratade med Milou...

Ibland kan mitt rum liknas vid ett dårhus, likheten är slående! but that´s just my family! and I Loooooove them!  Nu måste jag lämna datorn ska starta bråk med syrran om hur gammal jag var när jag började äta gulan på ägget med! never stop fighting!!!! Nu sitter emilie och luktar i Annas armhåla... sa jag något om att dem är konstiga?

mat hittar jag alltid någonstans...citat från emilie

päronkonjak

Det blev lite mer päronkojak än vad som behövdes igår. 50-50 päronkonjak och päroncider. gott.

Nu är jag åter igen trött, känns som att jag tjatar om det i alla inläggen. Gårdagen startade hemma hos Catrin och avslutades på Kåren.

Känner mig tom i huvudet nu, och i magen så jag ska käka sen kanske det blir en bättre uppdatering.

Ikväll kommer mamma, mormor och Anna hit. Mamma och mormor var snart i Växjö, de är på väg till Hultsfred för att hämta Anna och hjälpa henne städa ur sitt rum i sin gamla lägenhet och ställa iordning i den nya lägenheten. Detta blir Annas 4:e boende i Hultsfred på 1.5 år, inte illa. Visserligen har hon bara den i 3 månader sen ska hon bo hos Ek och Benjamin i Malmö under sin LIA.

Anna fixade fler biljetter till Galapremiären, så nu ska Mamma och Alex följa med också. Jättekul! Mormor får stanna hemma och vara hundvakt. Men på Ondag kommer  hon vara så trött på oss så hon kommer vilja ha en dag i lugn och ro utan vårt tjat på varandra.


Ojoj, vad jag behöver städa innan fruntimmerna kommer idag, annars blir jag nackad.

Nu är det fiskpinnetajm."......I'm not here for your entertainment"

Ny design

Voila! ny design på sidan, har dock inte fått det riktigt som jag vill ha det, men nu börjar klockan bli mycket och jag ska ju faktiskt upp och jobba imorron. Inte så jättetidigt, börjar 12. Men här kan jag inte sitta hela natten. Fast jag är inte så trött, tror jag nu i alla fall, men om jag lägger mig ner så kommer jag säkert somna på direkten. Har filat lite på tatueringen som jag önskat mig av tomten (mamms o Lalia) orkar dock inte lägga ut bilden nu.                              bloggae


"Oh father I’ve been having these thoughts and
I’m sorry Say a prayer you know what I need
Oh father I’ve been touching myself and I’m worried
Is heaven still open for me"

segstartad morgon

de var inte lätt att gå upp ur sängen imorse. usch vad jag bara ville sova vidare. Efter en liter vatten och en halvtimmes stirrande rakt fram i luften kom jag slutligen upp och käkade frukost = en ipren.

Jag drömde om Persbrandt igen, undrar vad mina drömmar försöker få sagt med det. Denna gången jobbade han på en inomhus festival. Är Persbrandt mina drömmars man? haha

När jag väl kom fram till jobbet , sju minuter försenad, så sa dem att jag inte skulle jobba idag. Första tanken var herregud är jag så full så jag tagit fel på dagarna, men efter lite kontroller så visade det sig att jag skulle jobba. trött, seg, trött och seg sammanfattar jobbdagen ganska bra.

Fick nyss reda på att det itne blir någon spexövninga ikväll vilket jag tackar för! hade visserligen varit kul för nu har jag inte haft ngt på hela veckan, men jag behöver verkligen sova lite. åååh, jag ska bara ligga i sängen och varva sömn med tevetittande och bara ta de luuungt. De är glassiiiiiiiiiigt!


Gårdagen var trevlig förresten, förfesten landade hemma hos Jossan, sen tog vi oss ner till Mitt andra hem, som var så där livat. Ganska mysigt var det iof att bara sitta o snacka! Sen blev det efterfest med Sture!! (söööt liten kattunge) hemma hos Petra o Hannes. Sen hem och sova.

Imorgon blir det jobb 12-16 sen förfest på okänd plats och sen blir de gamla hederliga Kåren!! Och på lörag kommer Mammseluskan, mormodern o Syster min. Längtar så in i bubblan! och som jag ska busa me Princen.

Nu är jag riktigt trött, först ska jag tvätta bort kolasåsen från min arm :D haha

Tenta o bilder

det är över nuuhuuhuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig...

Nu är tentafanskapet över! 7 sidor blev det jag knåpade ihop och jag hade även turen på min sida då frågorna endast var på Marx, Weber och Durkheim. några frågor var nemas problemas (tror jag i alla fall) men en fråga var lite klurig, men då var jag klurig tillbaka och började ordbajsa och namedroppa lite alltmötjligt som jag visste hade med Marx att göra. Om inte annat så borde jag få stilpoäng för att jag lyckades binda ihop massa saker som inte har med varandra att göra men faktiskt få det till att låta som att de hörde ihop. Men jag tror nästan säkert att jag kommer bli G, vågar dock inte säga att jag är halt säker, för första gången jag sa de så fick jag rest.

Nu fick jag ett ryck att uppdatera lite bilder, kan bero på att jag är trött, tycker om att göra sådana saker då...

 ungefär så här ser mamma ut när hon är på krogen. Hon tittar dock inte upp eftersom hon försöker sätta igång kameran i sin mobil så hon kan fota mig.

      Så här kul hade Emilie och Totte på "Malmö suger" kräftskivan på Malmö festivalen, vi hade en himlans trevlig bordsgranne som lärde ut oss hur man häller upp snaps i små burkar som man sen sätter i ett bälte och kan ha med sig när man ska ut... smart smart!! Nästan en nobelpris uppfinning där!        


  Så här glada (?) var jag och Alexander på Malmö festivalen.

 I Danmark är dem roliga, där har dem priset i pungen. Det var därför jag inte hittade det...hohohoho, vad ska dem ha priset där för??


 Glad och gladare på Örebrodagen! inte varje dag man få springa runt grönmålad på Örebros gator o torg.Ovan för har vi kryssningsgänget, eller ja, sjötungan ska ju inte med, (humor humor) men jag hade ingen bild på Valerie så det fick bli på min mat istället hehe. Efter maten har vi Elle och Jennie, (hehe kul formulerat det blev där), sen kommer ex-sambon Lina, sedan har vi gullungarna Åsa och Yoshi (sambo-to-be ooooohhh) och sist har vi födelsedagsgrisen Dragan som stolt håller upp sitt fina kryssningskort!!

så damer och herrar det var vad jag hadea att bjuda på i bildväg för den här gången.

I går blev tillsist Kulingbilderna inscannade då jag fick tummen loss och gick upp till Carro, och det blev inte bara scanning där utan även säsongsfinalen i Desperate Housewifes och kokostoppar! Och idag har inte hunnit hända så mycket mer än att jag har haft tenta, eller jo, som vanligt så går inget så enkelt när jag ska göra saker, är det inte krångligt så är det inte kul, så ungefär 5 över halv åtta kom jag på att det var någon tid jag skulle passa där jag helst skulle vara en halvtimme innan utsatt tid. Jag knaprade på mina flingor och funderade på när det kunde vara, eller om det redan hade varit. Sen slängde jag iväg flingorna och for upp eftersom jag kom på att de var ju idag innan tentan jag skulle vara där tidigare. Jag ringde Therese men hon var inte heller där än, så då var det ingen panik. Jag skyndade mig till långhuset och skulle leta upp tentasalen, Therese hade sagt nån dag innan att trapporna ner var vid fiket ungefär. Fast det gick nog inte helt in i mitt huvud, så jag sprang och letade. När jag kommit längst ner i Långhuset så insåg jag att jag nog var i fel hus, kanske låg bunkern i Teknikhuset. Innan jag rusade ut så ringde jag Therese igen (vilken tur att hon ahde mobilen med sig) och sen guidade hon gick bort till dörrarna som jag på något sätt hade missat när jag gick förbi där innan, alldeles vid fiket i långhuset. Men jag hann i tid!


Nu ska jag äta och sova lite! Sen ska jag en runda på stan och sen ikväll blir det spexande och sen en utgång någonstans, om det är någon som har ett förslag så säg till!!


bamsetrötta kramar / ♥