Mitt år som gått!

Nu har det gått ett år igen! ojojoj massa har hänt under mitt gångna år, så nu kommer en nyårkaramell med lite bilder från mitt år som gått:

 Förra årets Nyårsafton firades i vårt hem med god mat och gott sällskap, därför bilr det en favorit i repris nu på söndag och alla är välkomna hit igen.

 Lite fyllesnack på balkongen på Starshine hann vi med för ett år sedan. Sannas 21 årsdag, om en vecka är det dags att fira hennes 22 årsdag, det lär ju bli massa fyllesnack denna gången med :)

 Uppe i Örebro blev det dags för nollning och massa aktiviteter, denna terminen ställde jag upp som fadder för Kulinfo.

 Vårterminen 06 bjöd på massa fest med Italienarna, Alberto och Alessandra.

 Mitt under vårens uppsatsskrivning passade jag på att fylla år, 21 årsfesten blev ett lyckat fylleslag ute i en stuga i Ystadsskogar.

 Som nybliven 21-åring och med inspiration från ex-sambon Lina så klipptes det långa håret av. Saxen hamnade i håret vid upprepade tillfällen resten av året.
 Som avslutning på filmvetenskapen gjorde vi en kortfilm, där Krister fick stå ut med att testa lite cross dressing.

 Efter en flytt från Brickebacken till Studentgatan och ett avklarat år i Örebro så drog jag o Stina till Hultan, och där fick jag uppleva mitt första festivalsvineri.

 Under våren blev jag "moster" till min kusin Sussies söte son Dominic.

             

Under sommaren blev det massa öl på balkongen, solande på playan i Ystad, tjuvtältande i vid Snogeholmssjön, kräftskiva på Malmöfestivalen och firande av mammas födelsedag på krogen (Jag och mammas pojkvän Janne är det på bilden)

 Jag och Ems gjorde en resa tillbaka i tiden och brottades med dinos. Innan höstterminens start blev det en tur över Öresundsbron för att fylla på spritlagret tillsammans med min blivande sambo Emilie. Vi kunde inte köpa så mycket för vi hittade inte priserna, förrän denna skylten hintade om var vi skulle börja leta!

 Sommaren avslutades med åter ett hårklipp, där Linda fick testa sina talanger som blivande hårfrisörska.


  Höstterminen startade med nollningen där jag denna gången drog på mig Lupps gröna färger och lärde känna massa nytt underbart folk. Bilden är tagen på första fadderfesten och jag har dragit ut en skåning jag hittade vid namn Fia, inte kunde jag ana att jag och Fia skulle återfinna varandra nån månad senare på spexet!!
 Så här kul var det på upptakthelgen där jag lärde känna massa folk, däribland Fia som jag redan varit fadder åt! Efter upptaktshelgen så har festerna avlöst varandra på spexet och jag har till och med varit toastmaster på vår senaste julfest. eller inte jag, men elsa var... :)

  En liten utlandsresa blev det genom en Finlandskryssning med gänget för att fira Dragans födelsedag.

 torsdagen den 9 november föddes mina syskonbarn Clara och Oscar. Efter att Jenny berättade om den jobbiga utdragna förlossningen så blev jag bestämd på att vänta till jag är i alla fall 30 innna jag ger mig på att klämma ut några ungar.

Jag har även:
Börjat jobba på Mcd igen trotts att jag lovat mig själv att det aldrig mer skulle ske
Varit på Sälenweekend
Åkt på galapremiären av Wallanderfilmen Hemligheten i sthlm
Varit på Liseberg med Mamms o Anna
Varit sambo med Lina och sen med Emilie
Funnit kärleken i korta relationer
Flera av mina vänner hemifrån har blivit sambos. Sanna och Özkan flyttade ihop i Simrishamn, Johanna flyttade upp till sin Alexander i Karlskrona och Lissan flyttade in till Dan på samma gata som mamma bor, i huset brevid Dan och Lissan flyttade Sofie och Abbe in. Linda har inte blivit sambo, än, men hon fann kärleken på Kulla, av alla ställen. :) Och emsan och jag var ju sambos :)


Mycket var det, och mycket som jga glömt. Tänk så mycket som kommer ske nästa år. Det nya året börjar nästa vecka, och frågorna inför 2007 är:

Kommer alla samborelationer hålla?
Vem kommer skaffa barn?
Kommer Emilie åka till Irland?
Var kommer jag bo efter sommaren?


Inplanerade event är:
Premiären för spexet
Spex-Sm
Mammas 50-årsfirande
Claras och Oscars dop

Fredagskvällen fortsätter hemma hos Janne där vi ska äta vildsvin, sen blir det troligtvis en liten runda på krogen, men inte med så mkt alkohol, måste ju spara mig till på söndag.


Imorgon smäller det

Nu känns det inte som att julafton är imorgon, fast det ligger något speciellt i luften.
Julgranen skvallrar om att det är något stort på gång och julklapparna lockar. Mammas fantasifyllda inslagning avslöjar att jag ska få något i form av en flaska, men innehållet blir ju fortfarande en överraskning, dock kan jag lägga ihop ett och ett då hon nyligen gjort två Tysklandsresor.

Själv är´jag nöjd med alla mina julklappar, tycker att jag har varit riktigt duktig på att välja ut klapparna i år. Kan ju tyvärr inte avslöja några här, eller jo två stycken, ena till Prince som är ett ben i nånsorts gummi som jag faktiskt inte tror att han ska lyckas bita sönder, men man vet ju aldrig. Den andra julklappen jag kan avslöja är till mig själv. Jag drog ner mamma och Milou på stan idag för att hälsa på Lissan inne på Sisters-butiken, min sikte var inställt på att hitta en klänning som funkar både på julafton och nyårsafton och att den ska gå att använda på krogen. och taaa-daaam där var den! Väldigt nöjd är jag över mitt inköp och den låg precis på gränsen för min klänningsbudget. Strååålande! Lissan gjorde ett fantastiskt bra jobb med att plocka fram klänningar till mig.

Om ca en timme kommer Lissan hit o¨ch då ska vi fira lille julafton med att se på "den svarta Dalian" och kankse blir det lite julskinka, man får ju fuska ibland. Hörde på ryktesvägen att du Taja hade åkt hem till mor din och provsmakat skinkan på fjorton mackor, provsmakning?? kallar du de provsmakning? Är skinkan slut innan vi kommer imorron så rappar jag röven på dig. Jag vill inte hotas, bara varna.....

En av höjspunkterna imorron är Julklappsspelet!! tror vi kommer ha det innan Kalle! Grejen med julklappsspelet är att alla som vill medverka köper massa små julklappar, för ett värde av t.ex 50 eller 100 totalt. Precis vad man vill får man köpa, alltså suddisar eller jultomtar eller strumpor och kökshandukar, precis vad man vill. Sen lägger man alla julklappar i en hög på golvet. Efter det så skickas en tärning runt, alla som slår en sexa får ta en julklapp från högen. När det inte finns några julklappar kvar i högen så startas klockan. Vilken tid som gäller får bestämmas innan det beror ¨på hur många julklappar det finns. Nu gäller det i alla fall att skicka runt tärningen igen men denna gången så får du ta en paket av någon annan varje gång en sexa kommit upp. Meeen en snällhetsregel är att om en person bara har en julklapp kvar så får man inte ta den personens julklapp för alla förtjänar en julklapp i alla fall. Och det är itne kul att se vuxna människor gråta. Men när tiden är slut så är det oftast så i detta fruktansvärt orättvisa spel att en jävel sitter med 10 julklappar medans alla andra har vars en. Låter kanske lite trist meen så är det ju så att de som bara fått vars en klapp kanske har fått något jättefint medans den med 10 klappar fått 10 st porslinstomtar. Fast de finns ju dem som blir glada för porslinstomtar med. Om nu någon har köpt en porlinstomte till mig i julklapp och sen läser detta så lovar jag att jag kommer bli jäääätteglad över en porslinstomte. Jag svär. Faktiskt. Tror nog till och med att en porslinstomte är just det jag vill ha helst av allt i år. så superjättemycket tack för porslinstomten.

Julklappsspelet är en av Mormors favoriter och det är alltid kul att se vuxna människor sitta och  kämpa för samma paket innehållandes ett par vita tubsockar.

För att öka min julkänsla så ska jag genast sätta mig vid granen, snusa på barren, klämma på klapparna och öva på att kasta sexor med tärningen. Förresten har jag köpt hysteriskt roliga klappar till spelet, så jag ser framemot många överraskade miner. fniss.

God Jul och Krya på er.

dan före dan före dopparedan

nu har jag varit hemma i 4 dagar, och det känns som att jag varit hemma i en hel evighet, örebro suddas nästan ut ur minnet och käns avlägset, men det kommer det inte göra l'nge till för snart måstejag ta tag i pluggandet på allvar.

Igår kom Linda på besök och vi gjorde julgodis och tittade på Lady in the water. Dock gick jag o la mig efter halva filmen för fy i tusan vad kass den var. Se den inte är mitt råd, då finns det så mycket bättre man kan titta på.

Igår på dagen var vi och tittade på de nya beeeebisarna. så söta, så lugna! eller Oscar var lite mammig av sig medans Clara är lite mer självständig. That's my girl. Och sötlöken Oscar pruttade massa och log stort åt mig. De var 6 veckor gamla igår. Det kommer bli två små charmtroll.

Snart ska jag, mamma och Linda bege oss till Malmö för att trängas och slåss med alla andra galningar som inte heller hunnitköpa alla sina julklappar i tid. Kul ska det bli. Jag tror detta är den enda dagen på året som jag blir irriterad eller ens bryr mig om någon skulle tränga sig i kön, sno min parkeingsplats eller ta den sista varan av just det jag ville ha. Alla andra dagar på året kan jag låta folk bete sig precis som de vill, utan att protestera, jag skulle inte ens lägga energi på att be dem ställa sig längst bak, förkalra att jag precis skulle parkera där eller att säga ursäkta men den där varan var min, allt är fine då. Meeeen en dag som denna då kan även jag brusa upp när någon beter sig opassande. Då i förebyggande syfte vilar jag nu upp min själ och vässar mina armbågar. Men sen har jag ju inte Anna med mig heller, för om Anna är med så behöver jag inte säga åt folk hur man uppför sig för det gör hon så bra. :) Senast i Tisdags blev det ett mindre tjafs om en parkeringsplats där både Anna och den andra föraren var säkra på att de hade kommit till platsen först, följt av en lång diskussion mellan mig o Anna huruvida man ska säga till folk som tar parkeringsplatser eller inte. Medans jag tycker att "pick your fights" är väldigt bra då det räcker att bråka om de väsentliga sakerna så lutar Anna mer åt att säga till så fort hon tycker att något är fel. Ingen har fel, ingen har rätt, vi har bara olika sätt att ta itu med problem som dyker upp.  Om jag skulle gått och påpekat allt jag tycker är fel så hade jga blivit galen i huvudet, om anna inte hade påpekat de hon tycker är fel så hade hon blivit galen. Eller så är vi båda galna, vi är ju trotts allt Christensens....

God jul på er, snart kommer tomten. Ho ho ho.

"Walk through life with your eyes wide open"

My name is Ten, Tom-Ten

nu har jag tomtat på för barnen i Arlöv. Tosigt glada blev alla barnen när tomten kom, ja nästan alla, viss dem grät och ville inte koomma fram och hämta sina paket, men de flest kramade glatt om tomten! En pojke var listiga som barn brukar vara, när jg skulle går så sa jag att jag skulle dela ut julklappar till fler barn, då undrade den lilla pojken hur jag skulle kunna göra det, min säck var ju tom. smart grabb, jag svarade att jag skulle hem och hämta fler i tomteverkstan först. Han tittade förstående och sa jaha okej...
kanske var det årets sista lögn från min sida, kanske inte..

Grejen med att jag tomtade var att jag och min kusin Taja hade en liten kupp mot personalen, det vr bestämt att Taja skulle tomta, så hon gick ut  och skulle "handla tidningen" när hon gick ut så gick jag in som tomten, och sen mitt i allt så kom Taja in i rummet igen. Personalen såg lite förvirrad ut i alla fall :) och jag o Taja lyckades med vår kupp :)

åh de söta barnen sjöng för mig!! så gulliga de var! och alla lovade att vara jättesnälla nästa år med.

Efter det så blev det promenad genom Arlöv med Prince, så kan kunde få lämna sina julhälsningar på alla lyktstolpar och hushörn.

Nu blir det plugg och sen blir det lunchfika när Taja kommit hem från jobbet och Anna vaknat. Ikväll ska vi hälsa på Dominic, Sussie och Kristian och sen kommer mamma och joinar oss till imorron.


Tänk om man hade fått jobba som tomte året runt, vilken glädje se skulle varit! Det är ju inte var dag som jag passerar utanför ett fönster i en röd kappa och 20 barn rusar fram till rutan för att vinka till mig. Och det är inte var dag som man får krama massa söta barn och ge dem presenter som jag inte ens själv har köpt men får ta åt mig alla är för. Jag ska bli tomte.My name is ten, tomten

sweet home skåneland

Då var man tillbaka igen, stället där alla skorrar på r:en. Det var en lång tågresa hem men sån tur var fanns det två ögongodisar att spana på. Första tåget fanns inget att spana på men så fort vi närmade oss skånesgränser så dök dem upp, underbart med skånekarlar! haha

gårkvällen och halva natten spenderade jag, syrran, prince och milou hos Sanna och Özkan! myyysigt.
Deras tv är lika stor som mitt rum haha, jag satt storögt och tittade på sex and the city, nästan som bio för mig som är van vid min lilla studenttv.


Idag har jag sovit lääänge, gosat med alla djuren och slagit in julklappar. Snart ska vi äta middag sen ska vi åka till Arlöv.

nui kokar potatisen över och det var min uppgift att hålla koll¨på den! oh-oh

falskt larm, den kokade inte ens!

Nyår blir det fest här hemma! välkomna!

nu har jag bättre saker för mig än att sitta vid datorn!

Puss!

Give me a ticket for an aeroplane

ain't got time to take the fastes train, lonely days are gone I am going home!

eller inte riktigt, jag är ju inte direkt ensam här uppe, finns en brist på ensamhet till och med, men det är ju bra, för ensam är inget jag vill vara. Men jag vill hem. Hem o kramas med min mamma! Chilly får som sagt inte följa med hem, för sitt svaga psykes skull, han är rädd som en hare kan man säga ;)

Just nu har han fullt upp med att försöka ta sig ut ur buren, jag har öppnat åt honom, men han tycker inte riktigt om att gå på det hala golvet utanför buren, så han står med en tass på govlet och väntar på att jag ska komma och bära upp honom. Ja man skulle varit ett djur,, dem har det bra. Han får stå där och se dum ut ett litet tag till.

Är precis hemkommen från Catrin, det har blivit en helkväll med diskussioner kring livet. Mycket finns det. Framtiden är en skrämmande sak.  Mina framtidsplaner sträcker sig till den 8 januari då jag återvänder till Örebro. Framtills dess ska jag umgås och må bra.

Måndag: anländer i Ystad ca 22.00 då blir det troligtvis en tripp till Simrishamn och gos med SAnna och Özkan.

Tisdag: Garanterat en tur ut till Mormor och äta riktig hemmagjord mat! mums!

Onsdag: Spela tomte på en förskola i Arlöv, spendera natten hos Taja med moren och Anna och hälsa på bebbe Dominic

Torsdag: Träffa mina små syskonbarn för första gången, Clara och Oscar! Och gratta de nya stolta föräldrarna.

Fredag: Utgång med töserna

Lördag: Julmys

Söndag: Julklappsspelet och Kalle hos Mormor, sen jul hos Maggan med Nina, Taja, Göran, Cissi, Anna och Mamma.

Måndag: Släktfest hos Mormor, sen utgång med Töserna.

Där var min framtid den närmaste veckan, som vanligt spenderar jag inte lika mycket tid vid datorn där hemma som jag gör här, så därför kommer uppdateringen på förhand.


God Jul och Gott Nytt År på er alla!

Let's make the next one an even better!

Puss!

marvelous night for a moondance

Denna dagen började inte underbart kan jag säga. Efter gårdagens spexfest låg jag inne med en riktigt jävla sugisbakfylla. Smart som jag var när jag traskade hem igår vid 5 på morrongen ringde jag mamseluskan och bad henne väcka mig 9.45 idag för jag skulle vara i lokalen och städa kl 10.00. 11.45 ringer mammsen väldigt yrvaken och meddelar mig att klockan är 10.45, en minut senare kommer hon på att klockan inte alls är 10.45 utan hon är 11.45 alltså två timmat efter det att jag borde gått upp.....oh-oh...summan av kardemumman var att jag missade hela städningen och gick upp ur sängen med massa skuldskänslor, dock kan jag inte förneka att det var skönt att sova två timmar mer än vad jag skulle! men dock så var där personer som vaknade i tid och fick städa, stackarna...

Sen blev det dansrep, underbart. Även om jag snubblade fram hälften av stegen delvis på grund av fyllan som fortfarande satt kvar och delvis på grund ac ringrostigheten så avr det otroligt kul! fan va kul det var!

Den blev det top model tittande och gos med mannen i mitt liv, min lilla Chilly, han fick fikon o sallad och han såg riktigt glad ut när han tuggade i sig det! Lille gubben ska bli passad av tant Åsa undertiden jag åker hem till skåne. Eftersom Chilly blir psykiskt stressad av Prince som gör sitt bästa för att psyka ut honom, så bestämde jag mig för att Chilly kommer må bättre av att fira jul med Åsa än stora stygga Princen, men jag kommer sakna det lilla odjuret.

Vid 19 traskade jag iväg till Carro, där jag firade hennes födelsedag med Tomas, Jossan och Stina! underbart att umgås med min små stjärnor igen! sen gick vi till Stinas korridor där jultemat  var ett faktum! Lussebullar, knäck o glögg gör alla människor glada. Och Chrilles rökmaskin är ju som grädden på moset! Kvällen avslutades med Kåren, kändes som flera liv sen jag var där senast men endå som hemma!

Nu sitter jag hemma o ska varva ner så jag kan somna, imorron blir det provföreställning med spexet och i övermorron ska jag banne mig hem till kära skåneland och de öppna landskapen, för visst är de lite närmre till himlen från Österlen ;)

Nu avslutar jag med några väl valda ord från vår gode vän Van Morrison som vet hur man lägger fram ett och annat:

"....And when you come my heart will be waiting
To make sure that youre never alone
There and then all my dreams will come true, dear
There and then I will make you my own
And every time I touch you, you just tremble inside
And I know how much you want me that you cant hide

Can I just have one a more moondance with you, my love..."


vilken ljuvlig sång.


Ge mig mer jul!

Ge mig en svårknäckt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan, glittrigare glim och grötigare rim och mer Arne Weise i rutan. Jag vill ha rymligare säck, segare knäck, fetare fläsk från grisen, krimsigare krams, längre långdans och raskare räv på isen. Jag vill ha mer jul ...Idag har jag julstädat, och herreminge vad jag har städet. Tänkte att det var bäst att göra det nu några dagar innan julen kommer så att tomten hinner se hur duktig jag är. Tvättat, diskat, städat, sorterat och moppat golvet. ojojoj...

Igår var jag ingen duktig flicka så jag hoppas att städandet har kompenserat min fylla från igår.
Var på stömpis, orkade egentligen inte för jag jobbat massa, men jag är glad att jag gick ut för de var superkul! Men jag hoppas att tomten inte såg mig då.

Och Åsa tomten finns visst då! så de så.

På strömpis träffade jag på killarna från Filmvetenskapen, otroligt kul! vi begav oss till Max efter krogen, där blev det saltrim, kvittotävlingar, julklapp till mamma från John och Totte, jag ahde kramp i kinderna från allt skrattande. Ett par som satt några bord bort tittade oavbrutet upp mot oss och såg irriterade ut. Men vi var ju jätteroliga och hade jätteroligt. Och nu ska John och jag vinna ett Wii som vi ska ha delad vårdnad om! *håller tummarna*

Nu kommer snart Catrin, Anna och Pj med pizza, mums! Sen blir det planering inför Spexfesten imorron!

Imorgon bli pressat schema träffa seminariegruppn 8.30, förläsning 10-12, sen är det jobb 12-16 (nä jag vet inte hur jag ska hinna komm till jobbet samtidigt som föreläsningen slutar) sen blir de spexfest på kvällen! wiie

Puss


mycket händer nu

...A million ancient bees
Began to sting our knees
While we were on our knees
Praying that disease
Would leave the ones we love
And never come again..
 
                                                                 väldigt fint sagt det där...


Nu är det juletider men mycket ska fixas innan dess! Grupparbete ska påbörjas, jobbpass ska avklaras, danrepetitioner planeras och det ska hinnas med en styck luppjulfest, en spexjulfest (j'vlar vad bra den kommer bli), en fadderfest, en korridorsfest och en provföreställning! phuuufh...sen är det home sweet home...

Rebeckah jag vill bara uppdatera dig på att det inte blir någon utgång den 20:e, utan det är ju självklart den 25:e vi ska ut och kalasa!!

Den 20:e ska jag vara tomte på en förskola i Arlöv och gosa me Dominic som växt massa, och den 21:e ska jag få träffa mina syskonbarn för första gången och pussa massa på dem. Sen är hela jul och nyårskarusellen igång!

Är precis hemkommen från bio, såg stranger then fiction bra film den där, jag gillar filmer i det stuket. Så nu när folk undrar vad jag tycker om för filmer så kan jag svara den :) men jag måste även svara eternal sunshine of the spotless mind, jag är väldigt sugen på  att se The science of sleep. Tror att det får bli ett nytt biobesök snart :) såg Borat förra helgen, sjukt sjuk är den. men kul, fast sjuk.

Nu är det nattningsdags! Natti natti


silikontuttar och världens fylla

Igår blev det ett litet partaj. Det började me förfest här bestående av mig Yoshi och Mike, och vid 12.30 trillade damerna in som varit på Lupps-styrelsemiddag och Fia som bjöd på gott humör och vatten. Fulla och glada var dem, jättefulla och jätteglada. Vid 23.00 åkte vi ner till strömpis då var vi alla otroligt jättefulla och om möjligt ännu mer glada. Inne på strömpis var det allmännt raggande ( 3 medelålders män kom fram och hälsade sliskigt på mig och en annan klämde lite på Catrins rumpa i baren), det blev kast-med-litet-drinkglas för Ingrid som nästan satte en fullträff mitt huvet på en helt ovetande karl. Inne på toaletten fick jag och Catrin klämma på ett par nygjorde sillisar på en okänd tjej. Mike och Yoshi önskade att de också kunde få gå på damernas och klämma på sillisar. Men man får välja, antingen kissar man stående eller så får man klämma på tuttar när man går på toa, man kan inte få göra båda! Tutt-temat fortsatte ute, tillsammans med en vad-är-det-som-luktar-så-illa-diskution. Efter en spännande kväll på strömpis så blev det efterfest här. Och hela denna kvällen resulterade i att jag mått som skit idag. Efter föreläsningen blev det pizza me Åsa yoshi o mike. Sen blev det filmmys med Åsa och sen somnade jag i soffan och vaknade kvart i nio av att yoshi kittlade mig under fötterna. Nu är jag lika trött som jag var innan jag somnade. Imorron är det jobb först 12-16 och sen 20-03 lördagen blir lugn och jobb 23-03 och söndagen jobbar jag med sen ska jag tvätta! ojojoj, vilken spännande helvild helg jag kommer ha, akta er alla här kommer jojje the maniac försök hålla uppe mitt helgpartytempo, haha!!

åååh, nu saknar jag mamma!! bara en vecka snart tills jag e hemma!!

Puss på er!

Och alla mina skåningar, vi ses jättesnart!

hur fan hamnade jag här?

Jag skulle ju tentaplugga, hur fan hamnade jag vid datorn.

Idag har varit en makalöst dålig dag, det började med att jag försov mig, 4 timmar!!! planen var att gå upp 10 för att plugga till tentan, men av någon anledning så har jag och snoozemekanicken på mobilen missförstått varandra, för den ringde bara en gång och tydligen var jag jääääättetrött och sov till 14.00, herregud så länge sover jag ju bara om jag är riiiktigt full. När jag vaknade blev jag lite glad för ett mejl jag fick från AdLibris, i mejlet stod det att det var snäll-tisdag idag och därför gick det bra att jag skickade tillbaka mina böcker som jag skulle returera fastän det gått mer än 14 dagar, tack AdLibris tack! Fast då blev jag så illa tvungen att ta mig till Tybble för att posta paketet och alla som varit utomhus idag i Örebro vet hur mycket det har regnat. När jag väl kom hem igen var jag helt genomblöt. Då hann jag plugga i en timme sen var det dags att åka till jobbet. Att jobba var lätt det roligaste idag, på grund av regnet var det inte så mycket gäster och det var så skönt att ta det lungt på jobbet efter alla nätter jag jobbat med massa fyllon och fullt upp att göra. När jag slutade så kom jag på att jag behövde ladda på mitt busskort för att komma hem, men som vanligt fungerade inte påfyllningsappareten,(eller snarare som vanligt förstod jga mig inte på den) så bussen pkte i från mig. Så jag bestämde mig för att ta ut pengar och gå in på jobb och växla så jag kunde köpa en biljett i automaten, men då gick det bara att ta ut 500-lappar, och det var jag inte så sugen på. nä nu orkar jag inte skriva mer så för att korta ner resten av historian så hittade jag en bankomat växlade pengar, väntade 21 minuter på bussen i regnet och sen kom  jag hem. Har pluggat lite nu men har kommit på massa jag inte pluggat på och som jag inte har något svar på och inte kan kolla upp något svar på även om jag velat eftersom jag skickade mina böcker till adlibris idag. Visserligen hade jag ju kunnat tänka på detta innan och läst i böckerna innan och inte skickat tillbaka dem, men jag kände att jag klarade mig så bra utan kurslitteraturen den här gången.


8.00 imorron är det tenta! ojoj..jag kan inte ens komma ihåg ialla jag anmält mig till tentan but I shore hope so!

Tack för mig! 

Greeejt

Linda Rosing ger fanemej aldrig upp, har hon gjort en låt också? Herreminge, kom hon på att hennes "karriär" som politiker inte skulle hålla eller? grattis....

Av alla pumpade big brother-blondiner så är fröken Gynning den enda klockrena. Läste hennes bok för nån månad sen, kanske inte den djupaste boken jag läst med underhållande vid tillfällen, bra att läsa för att få en paus från kurslitteraturen. Med vid jämföringar med Jenna Jamesons bok så har Gynning inte så mycket att komma med i kategorin fängslande historier. (Emilie läste Jamesons bok samtidigt som jag lästa Gynnings). Men trotts bristen på djuphet i boken så har hon fortfarande en otrolig karisma, där är hon i en egen division. Hon är lätt sveriges hetaste kvinna.

och vi ska inte ens börja med sveriges hetaste män ;) haha, eller jo det ska vi! En dag ska jag komponera ihop min egna lilla hetinglista över alla godbitar och guldklimpar som finns här i vårt avlånga land.

haha nu var jag inne o kollade snabbt på aftonbladets lista över sveriges sexigaste män, hur fan kom Peter Swartling med på den listan? och vad gör Josef Fares nere på plats 61? han är ju lätt topp tio...Torkel Petersson har något speciellt också, han får komma över och låna socker av mig vilken dag som ;)  Persbrandt är nog med på de flestas topp tio lista, men han är ju så mycket man.


Det sista jag borde göra nu är att sitta och skriva listor och fundera över hetingar eftersom det är en tenta på onsdag som jag ska klara av. Men det kommer alltid något gott med det onda och det är tentafestandet på onsdagkväll! Fick precis reda på att strömpis nog inte har öppet på onsdagarna nu fram till jul, så då får det bli en omplanering.

Träffade vår nya koreograf förra veckan, hon verkade vara kononbra och jag tror att det kommer bli superbra. Vi ligger efter i schemat tyvärr, men vi ska sätta in en extra dansdag så nu blir det dansande 3 dagar i veckan, underbart! Vill få svar på vad jag ska läsa nästa termin, kommer jga in på dansen o bilden så kommer jag ha en gjuten termin.

Pratade med min stjärna Sanna igår, ååh vad jag längtar hem. Jag missar hennes Luciatåg och jag missar alla hennes juluppträdanden, attans ättika. Men hon har lovat att sjunga för mig hela julen. och så hörde jag ett litet rykte om att tomten skulle komma också. Vi planerade julfirande med töserna eventuellt den 20:e dec, och det ultimata juldagsfirandet då töserna följer med till mormor och sen groggar vi och sen blir det utgång. Traditioner är grejt. Mormor har nu efter många år börjat vänja sig vid att duka till några extra  "bonusbarnbarn" haha. Så skönt att inte behöva jobba något under hela min hemvistelse, bara umgås med alla. Sanna avslöjade att det har börjat dyka upp okändt lammkött på krogarna där hemma, och vi vet att jag inte är sen på lite lammkött. Så detta ska nog kunna bli en händelsefull jul.

mycket vettigt inlägg blev det, Nu ska jag fortstätta att göra inget vettigt alls!

filmkväll

Idag blir det filmkväll med Åsa, snart åker hon till Australien och stannar där ett år..sniket

idag har dagen gått ut  på att tentaplugga och jobba. Vaknade 09.00 imorse sen snoozade jag till 12.00 helt jävla underbart var det att inte behöva gå upp! Jag tror jag ska göra likadant imorgon. Sen måste jag plugga lite seriöst, imorronkväll ska två seminariegrupper ut o ta en öl. Ingen öl för min del visserligen eftersom jag ska jobba 23-03 men social kan man vara ändå.

ojoj nu rycker det lite i mitt partyben!

Puss på er