uh-hu

2 timmar och 51 minuter kvar på datorns batteri alltså max 2 timmar och 51 minuters vakenhet till. 39 min och 29 sek tills mobilens låtlista börjar om på nytt. Det hade stämt om det inte var för att jag fastnat för en låt som för tillfället går på repeat, Jason Mraz - The Remedy. den är 3 minuter och 56 sekunder det innebär att jag nästan hinner lyssna på den 17 gånger på en timme.

Tid kvar på batteriet 1 timme och 54 min, vad tiden går fort. Kollade lite klipp på youtube pratar me folk på msn och sen har det gått en timme. Efter en timme återgår jag till att lyssna på The Remedy och blogga vidare.

36 av dagens minuter gick åt för att prata med Sanna och uppdatera henne om mitt liv. 1 min fick Sanna uppdatera mig som sitt liv. (undrar vem det var som fick prata mest ;) ) Det ska jag kompensera nästa gång vi pratar genom att vara mer tyst.

07.50 väcktes jag av Smulan imorse. 08.10 låg jag i sängen igen. 12.15 gick jag slutligen upp. 1 timme gick åt för att sortera ner saker i min nya byrå, 5 sekunder tog det för Smulan att välta ut de sorterade sakerna som var på väg ner i lådan.

15 minuter försenad vad jag till mötet med seminariegruppen.

40 minuter tog det från det att jag sa "nu ska jag gå hem" tills dess att jag faktiskt var hemma. 25 av dess minutrarna spenderades åt att prata med vänner jag mötte på vägen hem. 

30 minuter ägnades åt att umgås hemma hos Fia och Oscar som denna dagen firar ett år.
3 gånger har mamma ringt och påminnt mig om att leta upp och betala mina tågbiljetter. För 4 timmar sen var det senaste samtalet. Jag har fortfarande inte letat upp eller betalat biljetterna. 

10 sekunder tog det från dess att jag öppnade min kurslitteratur tills jag bestämde mig för att jag hade tappat intresset och stängde den igen. Jag vände ryggen åt boken i tre minuter det tog inte ens tre minuter för Smulan att tog sönder bokpärmen.

8 timmar och 58 minuter är det kvar tills mitt alarm ringer och jag ska slita mig upp ur sängen.

2 timmar och 15 minuter senare ska jag vara på jobbet i ca 4 timmar därefter ska jag möta Linn och skicka ut pressmeddelande. 19-22 ska ännu lite kläder få åka in i tvättmaskinen.

Ikväll är det ett år sedan vi hade mittsitts och jag la in mitt kanonfylleskott. Kul att läsa tillbaka i bloggen. Tänk att exakt ett år sedan satt jag glad efter föreställningen på en sittning och hade ingen aning om att jag några timmar senare skulle vakna  upp med en trasig balklänning och undra vad i helvete som hänt  :)

Tid det tog att skriva detta inlägg:  1 timme och 32 minuter.... 
Antal gånger jag blev utloggad och fick skriva om: 2 st....


premiär ta mig fan!

Då var det klart, premiären är gjord och vi överlevde! Kvällen innan var jag hypernervös och under natten blev det inte så  mkt sovande. Men när vi väl satte igång så försvann det nervösa. Det är ju ett så underbart gäng som är med och stöttar. Publiken var bra igår med, mest för att mamms, mormor, syrran, ems, robban, catrin och lina kom och tittade :)

Att få kära familjen på besök blev väldigt omtumlande för mina nerver. Från att ha befunnit mig i min lilla fridfulla vardag så blev jag attackerad av tjat, prat, gnäll, tjat, tjat och tjat. Vad är det med mammor och tjata. Att hon är så tokförvirrad att hon upprepar samma fråga om och om igen hjälper ju inte saken direkt! Men underbar är hon i alla fall.

Smulan jobbar hårt på att lära sig att dela med sig till andra hundar. Litet ensambarn som hon är så kan det hända att hon är lite bortskämd och när nu Prince och Milou befinner sig här och tuggar på leksaker och äter mat så har Msulan svårt för att inte bli sur. Det börjar bli bättre men lilla smulis har inte förstått att allt som finns inte är hennes.

Nu ligger jag och degar i sängen. Mormor, syrran o mamma spelar kort men den här lilla bakisgrodan vill hellre ligga under täcket och vila hela dagen.

ikväll är det galapremiär med premiärfest! en hejdundrans fest ska de bli. DE kan jag hoppa upp och sätta mig på.


over and peace out.

en kväll med Gardell

Dagen började med intensivt spexrep och en minst lika instensiv bakfylla som envist klamrade sig fast vid min kropp. Med en vecka kvar till premiären borde jag prioritera bort fylla och dans på krogen och istället fokusera på dansövning i vardagsrummet. Men det hade ju varit ansvarsfullt och moget belsut, så de är sjävklart inget val för mig. I ställer väljer jag att hejdlöst hälla i mig öl för att kommande morgon åter igen vakna tårögd när jag inser att min kropp endast vill kräkas och sova och inte det lilla minsta gå upp och dansa. Nästa kraftanstränging (den första är att överhuvudtaget få upp ögnonen) är att bege sig den långa färden ut till soffan där nästkommande 5 minuterna ägnas åt att stirra med en tom blick ut i luften och andas in ångorna från alla öppnade ölburkar och vinflaskor som är placerade på bordet.


Efter några timmars dansrep så började kroppen kännas bra igen. Då blev det dags att bege sig till den efterlängtade showen med  vår allas lilla favoritbög Jonas Gardell. Denna fantastiska karaktär som har energi nog att förse ett helt litet land. Jag har läst flera av hans böcker och sett en show på tv. Men gud vilken energi han har, och så rolig. Han är ett litet geni. Jag hade lätt betalt för att få se det igen. Det blev filmat av TV så jag får hålla ögonen öppna så jag inte missar när de visas då.

Efteråt gick vi till Lounge och käkade tapas och drack lite rödvin. Vi var glada och trötta och det blev en mysig kväll. Egentligen skulle kvällen eskalerat ut i en krogdansande och drinkdrickande kväll, men tonades ner till en bussfärd hem och mys med Smulan och massa filtar i soffan med datorn i högsta hugg.

Tack Fia, Emsan pch Gardell för en supertrevlig kväll. Imorgon vankas det sovmorgon och jag ska snarka mig igenom hela morgonen så det står härliga till.

Nu blir det mer pussande med Smulan.
God natt!

image312