Skåneland

Skåne i mitt hjärtaFörsöker göra det bästa av min sommarvistelse hemma i Skåne, har flängt rundor föra tt hinna träffa alla så mycket som möjligt och samtidigt få tid till att jobba. Jobbandet flyter på och jag uppskattar mina lediga dagar. Nu är även midsommar avklarat och närmaste stora händelsen är Domnics dop på söndag, han växer som en vilding och blir charmigare för varje gång jag ser honom. Stolta mostrar som vi är så tar jag och Anna alla chanser vi kan att få åka och hälsa på honom så det blev självklart ett besök där idag igen. Sedan blev det en tur till Taja och vi flabbade och diskuterade politik, dock ingen seriös politik, vi kom på grunden till vårt nya parti, feministparti som stöttar männen, KFMI! wiiii! ska det heta vilket är kort för Kvinnor För Manligt Intiativ, med vår egen tolkning av feminism, galet och kul var det, men som vanligt går våran humor inte hem hos alla. Vårat parti ska även utrota blondiner, Blondie tyckte dock inte att det var speciellt kul och var inte överens med oss brunetter på den punkten. Vår slogan till det skulle vara "Blondiner har roligare, vi säger Nej!"

Nu ska jag lämna över datorn till systern min och jag ska gå och vara kreativ eller sova, båda lockar, men lämna datorn ska jag i alla fall!!

Go natt på er glada!!!

hultsfredsfestivalen

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag boSinnes det var på Hultsfredsfestivalen, allt jag kan säga är att de e fasiken också att vi inte hittade och lyckades fånga en kebanesisk kise, de får vi ta till nästa år.

Har självklart bilder fårn festivalen men jag har lite kommunikationssvårigheter med datorn så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna föra över dem, tips välkomnas!

Jag har aldrig varit med om så illa luktande bajamajor, fyyy faaaaan säger jag bara. Om jag slipper se en bajamaja igen i resten av mitt liv så blir jag nöjd. Inte var det bara bajamajorna som stank, gräset luktade död råtta av alla gamla matrester och all ölslump som låg och jäste i den stekande solen. Sen ska vi inte ens prata om hur illa jag luktade, det var i klass me bajamajorna!!
Trotts varningar gick jag o Stina och badade i vad hultsfredsborna kallade "bajssjön" det gick så långt så att vi även tvättade håret i det vattnet. Det var nog lätt det äckligaste jag badat i under min livstid. urk!

Men självklart gick jag inte bara o sniffade på bajamajorna hela dagarna, jag hann ju även med att se några band, som vanligt var Timbuk den som lockade mest, men hann även med Sture alléns, wiehe, within temptation, cardigans, babyshamble (jepp, han var totalt ner pundad på scen, men underhållande), sen kommer jag inte ihåg fler, måste kolla på spelschemat vem där mer var. Jag svinade inte så mycket som jag hade kunnat göra men det är jag i efterhans glad över, och den enda sjukdomen jag kom hemsl'äpandes på är en lätt förkylning från de kalla nätterna i tältet.

Bäst var att komma hem och få se Skånes underbara slätter och öppna landskap, och att sen få krypa ner i en säng me Sanna och Özkan och få sova som en normal person med täcke och kudde utan en smygande doft av bajamaja runt mig!

Underbart att träffa Sanna och Lissan i dagarna! Min humor är i sin rätta miljö och skämten haglar och humöret är på topp!

Imorron börjar jag jobba och nu ska vi bege oss till söta mormor och heja på Mellberg i fotbollen och fira Berra 50+

so long.Don't stop me noooow!

Don't stop me now, I'm having such a good timeNu är de pirr i magen, jag ska snart krypa ner i sängen och blunda och försöka somna så fort jag kan så att idag blir imorron någongång.
Har nästan packat ner allt, och imorron ska jag 09.00 vara med på besiktningen av mitt gamla rum sen 11.00 bär det av mot hultsfredsskogarna.

Jag har lyckats packa ner lite vettiga saker blandat med helt onödiga, men det är allt från bikini, bomullstussar, yllesockar till toapapper.
Biljetten är självklart med.
Öl och cider för att överleva tisdagen.

Sova sova sova sova sova sova sova sovs Sova
Goodbye and see you at Hultan

Hultsfred

Utan det bittra blir det ljuva inte lika ljuvtImorron bär det av mot Hultsfred, som vanligt har jag krånglat till det lite. Denna gången bokade jag en tågbiljett från Örebro till Hultan med avresa på onsdag. Denna biljetten gick ju självklart inte att avboka, men nu ska jag åka bil till Hultan på Tisdag istället. Totte och John tar bilen ner och min tågbiljett kommer förbli outhämtad. Meeen vi kan ju vara glada över att det bara är en sån lite bagatell som jag klyddat med, brukar ju kunna klydda till det mesta.

I går blev det beachvolley (fast inte på playan utan vid universitetet) jag var bättre än vad jag kom i håg att jag var, fast fortfarande urdålig om man jämnför med de som faktiskt kan träffa bollen och få i väg den.

Lilla Ystad borde satsa på lite fler basketplaner och volleybollplaner, hade faktiskt inte skadat. Eller så är det så att det faktiskt finns men att mitt intresse inte funnits förrän nu. De där ska jag ta och kolla upp i sommar.

Nu har Lissan kommit hem, så underbart! Längtar så efter att jag ska få träffa henne!

Nu har min mobil fått solsting så nu får jag rycka in och göra lite första hjälpen på den!

ha en underbar sommar!

Gooodbaaaaaj så länge

Allting som jag vill kan jag göra!!

Nu packar jag snart min väska och beger mig mot Hultsfredsfestivalen! Efter att min festivaloskuld rykte på reggaefestivalen i Västerås så måste jag avancera upp till Hultan me!

Syrran ska filma på Atlantiscenen på fredagkvällen och jag är jätteglad att jag får möjligheten att vara där då, det är otroligt stort för henne och de ska bli superkul att vara där med henne då!!

Som vanligt tar jag allt i fel´ordning och bokar biljetten innan jag fixar sovplats, men nu har jag blivit räddad och ska få dela tält me Fille. Den stora frågan nu är om jag kommer stå för mamma-tjatet eller det blir han som får ta hand om mig, eller så skiter vi i allt och bara svinar. kan vara ett bra alternativ, mest troligt i alla fall, men det är skönt att veta att syrran kommer vara där och kommer vara nykter och har sovplats inomhus om ngt skulle gå snett! men kul ska de bli!
Vår sälenweekens planerades i samma ordning, resan först, boendet sen, men det löste sig ju jävla fint! hamnade i en stuga med helt underbartroliga tjejer! kunde inte blivit bättre!

Idag blev det improviserat öldrickande i Stadsparken, jag har kommit underfund med att jag är totalt värdelös på att kasta frisbee, men jävlabra på att dricka öl, iaf fram tills att polisen kom, då var jag bra på att gömma ölflaskan, ville ju inte råka ut för en böter som Jonas och Joel fick för att de drack öl på allmännplats, men vi fick visa lite ID och lova att vi inte skulle öppna våra oöppnadeöl. Bästa kommentaren var från Åsa, Herr Konstapel sa "ni valde fel ställe att sitta på" och Åsa svara " jaha var skulle vi då satt oss" och syftar då på var skulle vi satt oss för att få dricka våra öl, polisen syftade dock på alla myggen som var runt om oss! Emil står får de andra klockrena kommentaren när vi kommit hem till Affe och vi sitter och diskuterar olika sjukdomar och symptomen för dem, t.ex, apsergrens och tourettes då konstaterar han att alla symptomen lät som en Polenfärja till sverige! Mycket kan man tolka på många sätt!

Imorron blir de tvättning och städning och dagen avslutas med füssbaaaaaaaaaaall!! då ska jag se om Mellberg ser ut som en 28-åring eller inte! Var fotbollen ska ses är ännu inte klart, många olika förslag cirkulerar, men alla beslut tas bäst i sista sekund! Förresten är Mellberg singel? han blir ju hetare och hetare med åren ;P om tio år är de ju lätt han och jag!Nej nu ticker tiden fort, dags att sussa!

Gooooodbaaaaajs fååår naaauuu!!

Olof Mellberg = en ungdom

Olof Mellberg är bara 28 år!! Sinnes de du!! nu känner jag mig gammal, visserligen är jag 7 år yngre än Mellberg, men tänk vad mycket han har hunnit med, och han är bara 28 år!!! han är ju bara en ungdom.

Visst finns det många som är mycket yngre som lyckats med kanske mer, men de minskar inte min Mellberg-chock jag precis fick.

28....de du

Inget illa menat mot Mellberg men jag trodde ju att snubben var minst 33 iaf....kanske är det skägget som lurat mig. Lita aldrig på män i skägg  har jag fått lära mig, kanske stämmer, Mellberg har medvetet ljugit om sin ålder med skägget. Han borde stämmas, ja eller skämmas iaf. Missförstå mig rätt, 33 är ingen stånålders ålder, det är bara en ålder som ligger lite längre bort från min egen.


Undra hur gammal Wislander är då?, den gamle räven är väl gammal i gamet?
jaa jag vet, Wislander spelar handboll och inte fotboll, helt vilse är jag inte.

Men Mellberg o Wislander är ju sånna som känns som att de varit med ett tag, ja Larsson platsar ju också in på den listan. Hade en mega förälskelse i Henke i mina ungdomsdagar :DOj då, googlade Wislander nu, de va mig en gammal en, han hade landslagsdebut samma år som jag föddes. Plötsligt känns Mellberg så mycket yngre.

Mitt sportintresse och min åldersuppfattning är båda icke befintliga!

Men nog jävlar ska jag supporta Sverige i VM !!!!!!  Kåren på lördag med storbildstv, taco, öl och gott sällskap!! Heeeeejaaaa!


men vem kunde ana att Mellberg bara var 28.....


vem kunde ana att jag skulle skriva ett inlägg om sport, och varför uttalar jag mig om saker jag inte känner till. Mycket kan man undra, jag undrar fall Mellberg är medveten om att han sysslar med falsk marknadsföring??


Goodbyr for now!! kicka den som Beckham! ;P

sommar sommar

i dag har jag varit hurtig óch varit ute  i skogen sprungit, efter de så gick jag hem för att leta upp min kondition, vette fan var jag har gjort av den, men den borde ju finnas här någonstans, men nu ska jag fortsätta springa tills jag hittar den.


I går var det grillning i Tybble, himlans trevligt och i kväll blir det tacomiddag i Åsas korridor.

nu borde jag städa mitt rum och göra andra vettiga saker, men jag tänkte ägna lite tid åt att stirra ut teven och trakasera folk på internet.


Förresten så blir de midsommarfirande hemma hos oss, jag jobbar till 21.30 men syrran står för underhållningen innan dess!! Ser ut som att de blir grillning i småbåtshamnen och sedan fortsätter vi hemma hos oss. Välkomna alla som vill!

I november kommer jag, om allt går som de ska, bli moster till tvillingar!! Helt underbart!! och det är Jenny som ska ha småkottar och inte Anna. JAg ska bli den bästa mostern någonsin och lära de små liven allt skit jag kan! Jag ska börja fila på det redan nu!


        Goodbye for now          
Sista kvällen

Ikväll är det Angelicas sista kväll i Örebro, vi ska förfesta troligtvis här eller i bion och sedan bär det av till kåren för italienskbuffé och massa dansa, prata, skratta, skåla, supa, svina och kanske gråta.

Synd att våren gått så fort o att de redan är sommar, just när man kommit in i den rätta stämmningen. Men nu är tempot uppe till nästa termin, då blir de massa tjejmiddagar, overaller, sittningar, nollor och nya skandaler och enmassa plugg förstås. Tooookiiiiii!!

Nu kan jag inte koncentrera mig på att skriva mer, för jag är hungrig och ska äta min lilla låda med hemmalagad mat som Karolina skickade med mig från gårdagen! sen är det bara att återgå till min pyttipanna!!


Fan vilken konstigt år det har varit här uppe, snacka om att känslorna varit som ett stormande hav!! jag har både hatat detta ställe och betsämt mig för att aldrig mer sätta min fot i jävla Närke till att älskat de massa och planerat ut vilket villaområde jag ska bo i när jag blir stor. Hittade några röda fina hus ute på landet som bara var så fina, men de är ju några år till innan jag ens behöver tänka en seriös tanke om det! Nu ska jag inte sväva iväg :D jag ska bo kvar på mina 18 kvm ett bra tag till iaf!!


Ha en underbar sommar alla ni underbara männsikor om det så är i Örebro, Göteborg, Helsingborg, utomlands eller var det än är, ni är alla välkomna till paradiset Ystad där kommer jag ha min underbara sommar ;)


.........................Goodbye for now!

Tjejmiddagar

Har haft två underbara tjejmiddagar denna veckan! I tisdags blev det Hellas med Karolina, Angelica, Ellenor, Jenny och Åsa! Världens godaste mat och massa kul skitsnack! kunde inte blivit bättre. Många diskussioner om små prinssestårtor och mustiga chokladtårtor! hahahaha! Fina liknelser blev det! Det var lätt den bästa kvällen på länge, så himlans mysigt var det!

Idag lagade vi mat i mitt "gamla" hem! Karolina stod för matlagningen och som´vanligt gör hon otroligt god mat! och Ellenor lyckades verkligen med moset! mkt gott! jag höll mig borta från spisen av säkerhetsskäl, mina kockkunskaper sträcker sig till vidbränd pyttipanna  indränkt i ketchup! mumma!

I kväll var det Jag, Karolina, Ellenor, Åsa, Carro, Jossan och Stina! Tyvärr hann inte Angelica komma för hon hade fullt upp med städningen av sitt rum innan sin flytt nu till helgen. Vi ägnade stor tid åt att analysera våra tvångstankar och andra störningar vi hade. Åsa kommer få fullt upp med att analysera oss, men det är ju nyttigt för hennes utbildning, vem behöver läsa Psykologi C när man umgås med folk som oss! haha! Stördast tror jag att jag o Ellenor var med vårt pratande i duschen och i bilen och vår förkärlek för miniförpackningar! men halt seriöst hur söta är inte de små små mini colaburkarna??? man kan ju inget annat än älska dem! haha!

Jag här även ännu en gång konstaterat  med mina historier att jag inte fungerar normalt tidigt på morronen. Spindelskräcken var ganska utbredd i sällskapet och ingen vågade gå in på Linas rum efter att hon berättat om spindel hon just funnit där inne! Men Carro hade nog blivit räddare om där varit en fågel där inne. hehe! Alla pratar och sjunger vi i bilen och sena nätter går det inte att undvika att söka igenom baksätet efter mördare. Åsa hävdade starkt att hon inte hade någon skada men de vet vi ju alla att inte de stämmer, plus att hon avslöjade att även hon var rädd för att folk skulle kunna läsa hennes tankar, men vem är inte de :D

I natt ska jag sova helt själv i mitt nya rum för första gången och jag har kollat så att dörren är låst två gånger samt vridit på persiennerna flera gånger för att försäkra mig om att ingen kan kolla in, alarmet är satt till imorron och de har jag kontrollerat, innan jag somnar ska jag fortsätta skratta åt att jag imorron ska lägga ut pyttipannan på en fin rad på bordet och varva med ketchup! hahaha. jag är så glad att jag inte har några tvångstankar!!

Visst tog jag oss hem lugnt och försiktigt??

Fler sånna här kvällar tack!!!! :D


Goodbye for now