Morsdag!

Grattis grattis lilla söta mamma! och grattis mammas mamma! :D
       Lilla Dominic har sin första morsdag, synd bara att han inte har nån aning om det


Idag har dagen gått åt städning och tvätt, har äntligen fått ordning i garderoberna och bland kökssakerna. måste bara ta mig till brickebacken och hämta resten av mina grejer.
Idag var det inte bara morsdag och städedag, det var även Emsans första dag på jobbet, fick ett fint litet mms från henne. Jag lär ju lätt spendera all min lediga tid på tosselilla i sommar, haha, www.tosselilla.se kolla bara så kul jag kommer ha! :D

Nu är de inte lång tid kvar innan jag ser skåneland igen, men ska tyvärr jobba hela tiden, och hinna träffa alla töserna! De ska bli superkul, men de ska bli tråigt att åka härifrån me, men ska ju tillbaka hit snart igen.


Nu ska jag ägna lite tid åt tv-tittande!

Goodbye for now!!

nostalgi

fick massa spanienbilder från Emilie nu och blev väldans nostalgisk:D

På Bumpers med två okända personer, många kvällar spenderade vi där, kanske nästan alla :D Min kusin Sussie, fick ett impulsryck och ¨åkte ner till oss i Spanien, roligast är att hon är brunast och kommer direkt från Sverige! haha, vi var blekare när vi kom hem än när vi åkte :D
Min Honungs Honey! snyggo :D haha Han var mitt ögongodis den semstern
Jag ser lite nördig ut, haha, sminkningen var inte helt hundra på den tiden ;)Sussie, Blondie och jag, massa gratis drinkarJag och Emsan, lite brun ser jag ut till att ha blivit  Hendrik var mitt reservögongodis :D  Brudarna i baren :D Här har vi anledningen till varför Emsan alltid skriver lappar till alla söta bartendrar= de funkar :D men sen kom hans flickvän och den kärlekshistorian tog slut Syrran lär få tuppjuck för att jag lägger upp denna bilden, men hånglar man med främmande tyskar så gör man :D  Glaset halvt fullt eller halvt tomt?


Nu håller emsan på att skicka maaaassa gamla bilder till mig, så snart kommer de fler nostalgiska bilder!

DEssa som varit var från den resan me 4 tjejer, massa inkastare och massa tequila :D


Glad, gladare, gladast

Nu är jag på gott humör.

Pratade precis me Mormor och hon lät som sig själv, så underbart!!♥

I natt låg jag och tänkte på semsterorter, skönt att ligga o tänka på ngt trevligt innan jag somnar! Hur mkt jag än vred och vände på mina tankar så kom jag fram till att jag gillar Lloret mest, sen låg jag o tänkte på alla fylleskandaler, tösabråk, beachpartyn, Saxon och allt annat kul som hänt under mina turer dit. Kul har de varit och bråk har de varit, men mest kul! Från första året då vi var tre fjortistjejer som la in en kalasfylla två timmar efter att vi kommit fram, massa strippshower och 7 kronors  vin som smakade piss och jag kommer aldrig glömma kvällen då min dröm om en latino lover krossades för alltid. Andra året åkte fyra orutinerade som tjejer infiltrerade sig i inkastarnas liv, tequilarace var kväll, sugrör i ölen och jag glömmer aldrig min  söta "honungs honey" mums!, till sista året då vi var sex stingsliga tjejer som mest ägnade kvällarna åt bråk o ragga på Bumpers, hahaha. Holländarna vann de flesta tösernas hjärtan år efter år :D den lugnaste var lätt me mamma mormor och Ingela. Jag fick nästan in de tre på Bumpers, de hade varit ett minne för livet, haha. Men vi höll oss på biljardkrogen och käka kylling på Don Pedros.


Efter alla de roliga tankarna och massa skratt för mig själv, fick jag ett ryck och var tvungen att gå upp ur sängen för att sortera mina jeans. Jag ville först inte gå upp men sen började den lilla tänken om jeansen växa sen började de rycka o krampa i kroppen och myrorna började krypa i mig, jag var bara tvungen att sortera dem. Så jag la ut alla jeansen på golvet och betraktade dem, sen kunde jag somna igen. Sen sov jag gott :D

I dag har jag lekt me Åsa o Yoshi i affären, himlans kul är de två! Och idag är det deras halvårsdag!! Congrats!!! Ett halvår, fan vad tiden gått fort!! Sinneeees!!


Imorgon har jag planerat in en helgdagbakfylla och sen blir de mys med godbitarna och sing a long till melodifestivalen!

Gooooood byeeeeeeeee for now


saknadSaknad...


Att sakna någon är en otroligt pissigt sur känsla, ett tomrum som inte försvinner, en rysning som aldrig släpper, en stor hopplöshet. Det enda goda som kommer med saknaden är uppskattningen. Jag saknar många där hemma. Även folk jag inte trodde jag skulle sakna, men jag vet att jag uppskattar dem när jag kommer hem. Jag tar förgivet att de finns där för mig när jag kommer hem, men framför allt så uppskattar jag att de finns där för mig. Saknaden av männsikor som jag vet att jag kommer träffa igen är till viss del nyttig, just för att jag inte ska ta dem förgivet. Men saknaden av personer jag aldrig mer kommer att få se är obeskrivlig. Varje männsika är unik och att aldrig mer få se eller vara med om det unika är en svår sak att acceptera. Om det någonsin går att acceptera. Det unika hos Pappa kommer jag aldrig mer uppleva, jag har börjat acceptera det, men saknaden växer. De bra minnena är nästan jobbigare att bearbeta än de dåliga, för de är dem jag saknar. Jag kommer aldrig mer höra Pappas skratt, aldrig mer få en kram som känns just som när jag krama Pappa, jag kommer aldrig mer få träffa honom. Det vet jag nu. Just den saknaden vill jag aldrig mer behöva känna, men jag vet att de kommer fler gånger. Hela bearbetningsprocessen från att komma ihåg vad det sista var jag sa till Pappa, till att mina barn aldrig kommer att få träffa sin Morfar är inget jag vill att någon ska beöva gå igenom. Jag har fått fantastiskt stöd från vänner som har samma saknad och alla kommer gå igenom det för eller senare.

När jag blev uppringd förra natten av Anna och fick reda på att Mormor hade fått en hjärtinfarkt och var på väg i ambulans till akuten rasade allt. All hopplöshet kom tillbaka. Inget får hända Mormor, hon får aldrig försvinna. Jag vet att hon inte kommer leva för alltid, men jag vill tro det så länge jag kan. Jag vill vara naiv. Jag vill inte inse något faktum förren det sker, och denna gången trodde jag det skulle vara så. Mormors skratt, hennes kramar, hennes underbara kommentarer, hennes tjat om att jag ska städa, allt det vill jag ha kvar och allt annat som gör henne unik. Nu ligger hon på intensiven och får all hjälp hon kan få. Och jag vet att det kommer gå bra denna gången.


Men jag hatar av hela min själ att jag är så långt bort när någonting sånt här händer. Jag vet att ingenting hade varit annorlunda om jag varit hemma men när jag vill inte känna mig så hjälplös. 

Det är nu alla flyttar och skaffar självständiga liv. Jag försöker starta mitt
självständiga liv nu, det är dags, med stöd från alla dem jag älskar vet jag
att de kommer bli bra. Jag har en fot i Örebro och en i Skåne och vet inte vart
jag vill. Men nu ska jag inte fly hem, jag ska stanna så länge jag kan, vill och
 orkar. Detta är en utmaning som jag måste tackla. Jag är nöjd och stolt över
den personen jag är idag, men jag hade aldrig varit den jag är om det inte varit
för dem jag älskar. Tack!  Jag är stolt över dem jag älskar med, jag vet att det
 är underbara människor. Det är ni!!

Detta kan kännas som ett deppigt inlägg och lite väl böligt men det är det absolut inte, självklart är saknaden inget kul, men det för något gott med sig. Jag är glad över det jag har, det jag har haft och jag kommer göra allt jag kan för att jag ska vara glad över det som komma skall. Jag mår bra, bättre än på ett bra tag, jag har sett ljuset i tunneln och kollat efter så att det inte är ett tåg ;) Lite sentimental då och då skadar inte :D Så detta inlägget är för att visa min uppskattning för det jag har och dem jag har. Tack!!

Förresten kommer Lissan hem om 23 dagar, då är den saknaden över och nästa person som får för sig att åka till ett annat land i ett år ska få med mig att göra, inget mer sånt trams, nu stannar vi i Sverige och utforskar vad detta landet har att erbjuda, är finns många guldklimpar att vaska fram ;)

Släkt och Vänner, Älsklingar och Godbitar: Goodbye for now

      
                                          

Ingen Bergmanrulle här inte...

Har försökt att komma igång med vår filminspelning sen 9 idag men de har inte gått så bra me den saken. Men vi har iaf käkat pizza och jag har fått gå runt med en stor affroperuk och det var iaf kul.

Eftersom Lissan troligtvis är den enda som läser vad jag skriver här så kan jag skriva direkt till dig!

Om du ska läsa lärarprogrammet så tycker jag at tdu kan läsa det här i Örebro, så kan du få bo på min soffa!! :D Örebro är en stor stad o här finns plats för mkt sarkasm så du skulle trivas! och emilie är ju aldrig sen på en dum idé ;) så henne kan vi nog också få upp här. och förövrigt så saknar jag dig en jävla massa!! Jag saknar er andra me, om de nu e ngn annan som läser... :D

Nu ska jag gå tillbaka till filmgruppen och se om ngt oväntat händer... annars kan jag ju alltid springa runt i peruk och skratta åt krister som suttit sminkad i några timmar nu och väntar på att vi ska filma :D 

                                                               
  samma vilja...so far!

nu har jag tackat ja till rummet på studentgatan! så snart är det dags för att flytta!
nu ksa vi iväg på pubrunda så jag uppdaterar mer sen!

Nu är de cruisingen hemma i ystad och jag borde varit där o dräggat mig me töserna! men pratade me mamma innan o de ser ut som hon dräggar så att de räcker för mig me!! hahahah :D


Kärlek till alla raggers som förgyller Ystad under en kväll! Kör upp till Öret vettja!!


Goodbye for now

och idag då?

Jo idag är planen inne på samma spår som går dagen!  Jag ska försöka komma i på en kurs här uppe, nån kurs lär jag ju komma in på.

Så nu har jag sökt lgnht borta vid studentgatan, för att komma närmare uiversitetet. Gjorde intresseanmälan på 2 st idag, om jag får nån av dem så blir jag granne me Yoshi och Åsa wiiiie :D


På måndag har jag troligtvis alla svar på om jag kommer stanna här eller inte. Och om jag nu får stanna finns ju fortfarande möjligheten att ajg får ett impulsivtryck och inte flyttar upp hit igen. You never know..

Nu ska jag käka pytt i panna sen är de PARDI HARDIII!!


JAG FICK VG PÅ MIN UPPSATS!!!!!!!


Telefonköerna förstör min framtid

If I ruled the world...

Skulle det vara strängeligen förbjudet med telefonköer, samtal skulle besvaras inom 5 min och viderkoppling skulle vara straffbart. Obesvarde frågor skulle icke existera.

                                                                                                                                        But I don't rule the world...
För att återgå till gårdagens dilemma, så vill jag nu bara meddela att jag har en ny plan! taa-daaa!!
Jag känner mig själv allt för väl. I can't fool me

Jag har i alla fall ringt runt i 1.5 timme för att ta reda på om jag får läsa nästa termin i Örebro fastän jag inte skickat in någon ansökan, det enda jag fått reda på än så länge är att jag kan skicka in min ansökan men jag hamnar sist på listan. Well fuck 'em. Jag ska nog ta mig upp på första plats på listan, sådeså, bara vänta och se så armbågar jag mig fram. nä, skämt o sido jag får väl vänta och hoppas på att jag blir antagen.Jag ska i alla fall söka till Bild för lärare, alla som kan se mig som lärare räcker upp en han NU!  Ingen??...nähänä.. :D

Jag ska även söka socialpsykologi och socionom, eftersom jag var inne på att söka till de utbildningarna i Eslöv innan. Men vi får se mycket kan hända...

Men som planen ser ut idag så ska jag läsa kvar i Örebro. Men för att upprepa mig lite: vi får se mycket kan hända. Steg 1 är att få tag på studievägledarna för Bildkursen så jag kan få reda på hur stor chansen är att komma in.. men vi får se mycket kan hända... :D höhö
UPDATE: har nu fått det konstaterat att jag inte kommer kunna läsa Bild för lärare till hösten, så de får jag söka till våren istället, dock ska jag lägga till pedagogik och samhällskunskap på min lista över vad jag ska söka. Eller wait, undrar hur mkt samhällskunskap man måste läst för att kunna söka den, minns inte om jag läste B, de ska jag genast kolla upp. ....

humm fattade inget av samhällskursförklaringen, men jaja vad gör de. Tror inte jag ville gå den ändå...eller ja, som mamma sagt åt mig: Sök allt så kommer du in på något!
Mycket bra, det och mammas parkeringstips: Kör tills det tar emot! är nog något av de vettigaste hon sagt till mig! äpplet faller inte långt från trädet

Min stora fråga nu är vill jag bli lärare eller inte, vad vill jag bli, bli bli bli.....??

Vet ni vad ni ska göra? vad ni ska bli? vad ska du bli?

Hemlängtan har inte varit på besök här idag, så jag tror jag fortfarande trivs här :D imorron är det fest at Angies place. Sen är det bara att inta dansgolvet på Kåren och agera Dancing Queen. Eller med min klantighet så lär jag väl lyckas trilla av scenen, har inte hänt än men det är bara en tidsfråga....


varning, tro inte att det går att stå still på ett löpband och ta upp din tröja från bandet samtidigt som bandet är på hög hastighet . Tro mig jag har testat!!

Klant..kan de vara ett yrke? jag borde få betalt för det i alla fall...

nä nu ska jag sluta skrivaoch släppa datorn..kanske att de kan vara på tiden

när jag var liten ville jag bli lindansös eller ishockeyproffs (jag tror jag överskattade min balans lite på den tiden), kanske dags att plocka upp de gamla drömmarna??

eller varför inte basketproffs ;)

Goodbye for now


Vad händer nu då?

♥Nu är allting som de alltid blir med mig, jag har många planer men ingen kontroll över vad jag egentligen vill!! Utbildningen jag skulle söka har lagts ner..jävla kul det var att få reda på efter all tid jag lagt ner på att göra arbetsproverna. Redigeringslinjen finns ju att söka men nu vet jag fan inte om jag ska söka den...

Kanske lika bra att bara vara ledig o komma fram till vad jag vill bli när jag blir stor....??Jag har ju i alla fall ett jobb så jag ska inte klaga. Funderar på att jobba och åka runt i vårt lilla land o hälsa på folk hela tiden. Mina töser är där hemma och dem ska jag ju inte glömma bort! Lissan kommer snart hem från Kina, det har varit ett alldeles hemskt långt år utan henne att prata med. 

                                                        ♥

Björkan är numera Karlskronabo, henne kan jag ju inte klara mig utan så dit måste jag o hälsa på
                                                        ♥

Ems åker till Falkenberg (eller? fan kommer aldrig på vad de heter, varberg? Bua? var e de du ska?) ja herregud, jag får ju avsätta minst en hel månad på att bara åka runt o leta upp var de e hon bor :) 

                                                        ♥

Örebroarna kan jag ju inte bara åka i från och inte komma tillbaka, nej nej nej, vem ska då skrolla högt på underbar skånska (oftast två stämmigt med Angie), trilla på rullband, attackera folk på felaktiga grunder, förlora i basket och vingla rundor fullast på Kåren var fredag? Nä, de skulle aldrig gå, jag ska till Örebro.

♥ ♥    


Jag är i Örebro var dag nu, Kompis de går bra nu


Men varför flyttar jag då härifrån, ja de undrar jag med, jag vill så gärna hem o till Prince o Morsnor o mitt ålahue till syster :D och lilla Nina o alla töserna!  Kärlek.

 ♥   ♥    ♥     ♥     
Och lille Chilly sitter därhemma o väntar på mig, och lilla mormor måste ju ha saknat mig...eller?
Det var i alla fall mitt uppe i mitt vinterdeppande som jag kom fram till att jag inte trivdes här, men de gör jag ju nu...äsch jag kan inte ens bestämma mig om jag trivs här eller inte...men de gör jag nog...

♥bittersweat♥
Hemma eller inte hemma, de e frågan...


Funderade en liten kort sekund på att säsonga i Sälen igen, men icke jag pallar verkligen inte med 4 månaders bakfylleångest igen...what happens in Sälen stays in Sälen. right? :D

I sommar ska jag i alla fall jobba två intensiva månader sen ska jag bara ha det bra och göra precis vad jag vill.

På två månader kommer jag ha hunnit planera trettielva olika saker och genomfört noll och sedan göra något helt annat.

               

                                                                                  Goodbye for now

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!