partytime

tack lisette, värmer med dina ord! Älskar dig till tusen!


Fulrulle idag, nu är jag trött som en get. Bestämde mig ett kort tag för att inte gå ut ikväll, men sen mötte jag Fia o Madde efter jobbet och då blev det raka vägen till bolaget. Nu e jag på superparty humör, ska slå på stort och ha klänning på mig idag.

Hinner egentligen inte sitta här o skriva, men jag skriver under tiden jag lyssnar på lite partylåtar så jag kommer i helt rätt stämning. Klocken är ju iofs bara 1800 men vi ska satsa på att komma till kåren tidigt idag.

Imorron måste jag tyvärr gå upp tidigt, 09.00. usch usch. för 14.00 börjar vår provföreställning, då kommer det massa tyckare som ska tycka massa om uppsättningen och säger vad vi ska ändra på och sånt. då måste man ju vara en aning representabel på scen. Annars kommer dem skrika "ta väck henne från scenen omedelbart" och det hade ju varit en aning sorgligt.

JAg har ju faktiskt två repliker t.o.m så utan mig tror jag inte att föreställningen kommer fungera. Mina repliken är ju faktiskt väldigt avgörande för handlingen....hrrmm :D hahaNu kommer snart Fia ner och då måste jag har börjat göra iordning mig!Puss!


dancing queen

En väldans fullsmockade vecka har snart passerat som började fint med en kalasfylla i måndags, då jag var snorfull men ändå lyckades med hemmamatch. Bakfyllan höll i sig i dagarna tre. Mitt i mitt bakismående så har jag jobbat och dansat massa. Vi har även repat på scenerna i akt 2 eftersom vi har den stora provföreställningen på Lördag. Idag började min danskurs vilket var väldans trevligt. Men otrevligt är att den börjar redan 09.00 imorron o håller på heeeela dagen, hur fään ska jag orka gå upp så tidigt? huh?

Sen ska jag jobba, sen ska jag förbereda min förklädnad som Kronprins Frederik av Danmark, tills på lördag. Då blit det storspexfest igen, för att fira att provföreställningen går bra. (förhoppningsvis).


ojojojoj nu orkar jag inte skriva mer! Go natt!!!

lycka

okej ems, då är det dags att uppdatera bravaderna här hemma i Sverige.

I onsdags blev det utgång på strömpis, och aldrig förr har jag blivit full på så lite. Om jag gjorde bort mig? jadu det minns jag inte. Men jag börjar bli för gammal för att få bakfylleångest. Orkar inte ha det. Jag gav upp bakfylleångesten för ett tag sedan och de funkar bra än så länge. Men onsdagsnatten avslutades hemma hos Catrin då jag höll fast henne och sjöng med till Celine Dion med min ljuva sångstämma. Det kan liknas vid kinesisk vattentortyr....

Igår var dock en väldans seg dag som började ca 14.30 när jag gick upp sen hade vi redaktionsmöte på kuling och sen dansrep och kvällen avslutades i Catrins lägehet, fast denna gången skippade jag sången. tro det eller ej.

Idag ville jag inte alls gå upp ur sängen. Jag snoozade i en evighet, och sen kunde jag inte somna om till sist men jag kämpade verkligen men till sist var jag tvungen att gå upp. Sen satt jag i sängen i en timme och stirrade rakt ut i luften och var lite småsur för att jag måste jobba i natt. Sen ringde jag mamma och då kändes det genast mycket bättre. Inte för att hon sa något speciellt, men för att jag hörde hennes röst. Ja och för att hon tyckte lite synd om mig förstås. mm, för det är ju faktiskt jättesynd om mig som inte får någon lön om jag inte jobbar. Stackars Johanna :)

Fram tills det är dags att bege sig till jobbet ska jag återgå till städandet av mitt rum, jag har städat hur mcyket som helst nu men sen stökar jag upp ännu fortare. Lite som Lucky Luke och hans skugga, jag hinner stöka upp innan jag ens städat färdigt, det är en talang jag har.
Jag tänkte hinna med att läsa lite. Nu när jag har en termin med minimalt kurslitteratur så ska jag passa på att läsa alla mina nya böcker. Jag började läsa lite på Dalai Lamas "Lycka" den är faktiskt väldans bra, man måste ta pauser i boken och reflektera över det som står. Men det är intressanta tankar om att alla söker lycka och vad lycka egentligen är. Lycka för mig är Mamma, Anna och Mormor. Mina tre förebilder! 

Nu ska jag käka sen blir det städning.

Puss!


 


Hurt

Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?
There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back
I'm sorry for blaming you

Tankar, saknad.Skrev precis ett superlångt inlägg, som tog mig 1.5 timme att skriva, men då loggades jag ut från k*kbloggen så det försvann. Så nu tänker jag vara arg ett tag sen ska jag somna och det jag tänkte skriva får förbli osagt. Texten ovan är som om den vore tagen direkt från mitt hjärta. Tänk att sju meningar kan beskriva allt, exakt mina tankar. Det som snurrar i mitt huvud varje dag. Skrämmande och vackert! :)


Bättre än Rosings Forgett me, forgett me not text. Ha! där fick hon igen, I'm on fire. Johanna - 3 Rosing - 0

Over and Out.

Alf it is!

Efter ett strålande namnförslag från Lina är det nu bestämt, min mp3-spelare ska heta Alf!! Att jag inte såg från början att det var en Alf!!


Tidigare har jag klagat på att Linda Rosing skulle ge sig på en musikkarriär, eller nä förlåt Bionda menade jag. Smart drag Linda, att byta namn, nu kan det ju faktiskt vara så att där är någon som råkar höra låten innan de upptäcker att Linda Rosing är katastrofen bakom låten. Och vem vet, då kanske den kommer spelas på radion en och en halv gång. Och det är nog en och en halv gång mer än vad folkhälsoinstitutet rekommenderar. Innan nästa succésingel släpps från "Bionda" kanske hon ska göra ett besök på en närliggande mellanstadieskola och ta några engelskalektioner.
Nä du Linda, skicka över micken till Fadde, för jag tror nog banne mig att han hade gjort låten bättre!Och nu när jag fått gnälla av mig lite så blir det en uppdatering från helgen.

Fredagen fylldes av försök till tentaplugg och premiären av Let's Dance, eftersom jag inte såg något avsnitt från förra säsongen så blev jag glatt överraskad över hur underhållande det programmet är. Favoriterna är Birgitte Söndergaard och Lasse Brandeby. Men vet ni vem jag helst av allt hade velat se med i Let's Dance, Sverker Olofsson, det heter han va? Han som är programledare för Plus på svt. Han hade nog behövt att få svänga på sina lurviga lite, istället för att bara stå och fråga sig själv "ska det va´ så här?" och slänga saker i spotunnan hela dagarna. Kan se honom framför mig i scenariet där han får en 2:a på poängoinnemojängen de håller upp och frågar argt "Ska det và så här?" och rycker pinnen ur näven på den där dommaren med brytning och kastar pinnen i en närliggande soptunna.

Men tyvärr lär jag väl inte hinna se fler program den här säsongen heller eftersom teven inte prioriteras just nu, förutom när jag har jättemycket att plugga, då kommer teven alltid i första hand :)

I går var det utgång först hamnade vi på Babar (namnet är irriterande likt Barabar som ligger i Ystad och jag blandar ihop namnen hela tiden) efter några vingelrundor , och ja, jag var betydligt fullare än vad ajg trodde att jag var, så skulle Catrin och Julia hem. Och just nu precis kom jag på att jag skulle ju ringa Julia när jag kom hem, sorry, det glömde jag visst. Jag kände att partyribban låg högt och kunde därför inte kasta in handduken riktigt så tidigt, så jag tog vingelvägen till Klaras där jag mötte Johan från klassen. OCh efter Klaras svek jag McDonalds och gick på Burger King med Pj samt Erik o Julia (tror jag de hette om jag inte minns helt fel) de skulle i alla fall åka iväg till Australien. Kanske du träffar på dem där Åsa.

Idag lämnar Emsan sverige för ett år framöver! och lytham st. Annes i England blir hennes nya bostadsort. Håller tummarna för att familjen är trevlig och att hon kommer trivas hela året!

Var och jobbade en kort sväng idag, 1,5 timme blev det :) inga gäster = inget jobb. Det var väldans skönt att få gå hem, trotts att jag missar lite cash. Så nu ska jag sova en stund och sen blir det städning!


Puss!I'm back

Nytt år, nya skandaler.

Inga skandaler än dock, men sen har det ju bara gått 12 dagar av 365 möjliga så än är det inte kört.

Detta året och präglats av otroligt mycket dans och det kommer nog fortsätta så.

Först: Trettonhelgen firades med älsklings-Sannas födelsedag och utgång på Valla. Valla är fortfarande otroligt sunkigt och med så mycket white trash så man får feber, men trots detta har det sina ljusa stunder. Tror detta beror på alla sena kvällar jag spenderat där i min ungdoms dagar. Bäst av allt var att Perikles stod på scen. Härligt att gå ut med töserna, även om jag försökte prostituera vissa, hö hö.

Det var alldeles förbaskat tragiskt att säga hejdå till mamma och emilie på stationen i malmö. Jag ville verkligen gråta, men jag somnade istället. Passade på att snarka för hela tåget. Gooood girl.

När jag kom upp till Örebro mådde jag verkligen skit. Jag ville bara hem. Jag kände verkligen för att ge upp, boka ett tåg hem, lägga mig i min säng i Ystá dra täcket överhuvudet och aldrig mer gå ut från mitt rum. Men se de gick inte. Jag fick ta mig i kragen och ta-dam är allt bättre igen. Måste ha något att göra hela tiden, eller sova. Kan inte bara sitta och tänka. Då vill jag bort, hem. Jag kan verkligen inte plugga. Det går bara inte. Det kryper i hela kroppen på mig när jag försöker koncentrera mig. Tentan är på lördag kl 8. Men jag ska gå dit och skriva och känna av hur tentan är, sen satsar jag stenhårt på omtentan. Kommer ha så mycket mer tid att plugga till den.

Åter till dansen. Vi har kommit igång ordentligt med dansen på spexet nu, så förbaskat roligt. Har fått schema från rytmik och danskursen med och det blir tisdagar och torsdagar. 8 ggr rytmik och 5ggr dans (10 gånger egentligen, torskväll och fredagar men gångerna hänger ihop och kallas däröfr för ett tillfälle)
I vecka 12 börjar bilden. längtar.

Känner mig super high-tech idag, har fått min första Mp3-spelare ever. Ja om man inte räknar mobilen men det gör jag inte för jag har gjort av med mina hörlurar till den. laddade precis över musik på den så nu ska jag krypa ner i sängen med min kära vän mp3-spelaren och min mindre gode vän sociologi-boken coh lär slockna inom 3 sek. Min kropp är supertrött för dagen börjades med en timme step up och avslutades med två timmar dans. Tror träningsvärken kommer sitta gött imorgon.

Imorgon blir en så otrolig tråkdag. SKa bara plugga, hela förbaskade dagen. Men om en månad och ca 15 dagar kommer Mamma, Mormor, Anna och Sanna och hälsar på, och det kan jag pigga upp mig med.Längtar så.

Nu börjar min mp3-spelare bli otålig, den har så många fina låtar att spela upp för mig. Förresten måste jag döpa den lilla mojängen. Några förslag??
 Kitty heter min dator och min bil heter Rolle och kaninen heter Chilly så inget av de namnen fungerar.


Weeell that's all folks!!

Puss!