segstartad morgon

de var inte lätt att gå upp ur sängen imorse. usch vad jag bara ville sova vidare. Efter en liter vatten och en halvtimmes stirrande rakt fram i luften kom jag slutligen upp och käkade frukost = en ipren.

Jag drömde om Persbrandt igen, undrar vad mina drömmar försöker få sagt med det. Denna gången jobbade han på en inomhus festival. Är Persbrandt mina drömmars man? haha

När jag väl kom fram till jobbet , sju minuter försenad, så sa dem att jag inte skulle jobba idag. Första tanken var herregud är jag så full så jag tagit fel på dagarna, men efter lite kontroller så visade det sig att jag skulle jobba. trött, seg, trött och seg sammanfattar jobbdagen ganska bra.

Fick nyss reda på att det itne blir någon spexövninga ikväll vilket jag tackar för! hade visserligen varit kul för nu har jag inte haft ngt på hela veckan, men jag behöver verkligen sova lite. åååh, jag ska bara ligga i sängen och varva sömn med tevetittande och bara ta de luuungt. De är glassiiiiiiiiiigt!


Gårdagen var trevlig förresten, förfesten landade hemma hos Jossan, sen tog vi oss ner till Mitt andra hem, som var så där livat. Ganska mysigt var det iof att bara sitta o snacka! Sen blev det efterfest med Sture!! (söööt liten kattunge) hemma hos Petra o Hannes. Sen hem och sova.

Imorgon blir det jobb 12-16 sen förfest på okänd plats och sen blir de gamla hederliga Kåren!! Och på lörag kommer Mammseluskan, mormodern o Syster min. Längtar så in i bubblan! och som jag ska busa me Princen.

Nu är jag riktigt trött, först ska jag tvätta bort kolasåsen från min arm :D haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback