Finlandskryssning

om drygt 8 timmar börjar färden mot finlandsbåten, då ska de blir fylleslag som havet aldrig skådat förr! hehe nä, så illa blir det inte, jag är relativt duktig på att sköta mig, faktiskt.

Ikväll var jag på gåsamiddag med Skåne Nation och käkade svartsoppa, gås och äpplekaka, mycket lyckat.  Sen bar det av till jobbet, där var ganska lungt idag, jag fick ingen otrevlig alls i min kassa, det tackar jag för!

Nu försöker jag packa, svåååårt är det. Två partykvällar och två bakisdagar ska jag alltså då hitta kläder till..inte ta med för mycket och inte för lite, lagom är bäst. Badkläder ska me packas ner för en liten fågel (Karolina) viskade i mitt öra att det finns badmöjligheter...ja förutom att ta ett dopp i havet förstås hahah! Schampo o balsam kom jag just på att jag måste packa ner. jag har lyckats komma ner till att bara ta med 3 par skor, men funderar på att man borde ha med ett par inneskor...

och så måste jag slänga ut maten från kylen som kommer bli gammal under dagarna jag är borta...

Och lägga upp mat till chilly så han klarar sig sön-tis...kanske lösa det genom att slänga in maten från kylen i Chillys bur haha

och diska....o tömma soporna....eller inte...

om 5.5 h ringer Karolina och Åsa o väcker mig...dags att sova? ska bara fixa färdigt allt först!

trött jag är så trött...ladda mobilbatteriet...måste göras. mycket måsten när man ska ha kul!

Men woooohohohohohoooo jag ska på min första kryssning!!  wiiiiiihaa! jippijej! nu är jag jätttetrött!

Puss på er alla som ska stanna hemma i Sverige och Heeeelloooooooo and "How you doin' "på er alla som jag ska festa med de kommande dagarna!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback