Tenta o bilder

det är över nuuhuuhuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig...

Nu är tentafanskapet över! 7 sidor blev det jag knåpade ihop och jag hade även turen på min sida då frågorna endast var på Marx, Weber och Durkheim. några frågor var nemas problemas (tror jag i alla fall) men en fråga var lite klurig, men då var jag klurig tillbaka och började ordbajsa och namedroppa lite alltmötjligt som jag visste hade med Marx att göra. Om inte annat så borde jag få stilpoäng för att jag lyckades binda ihop massa saker som inte har med varandra att göra men faktiskt få det till att låta som att de hörde ihop. Men jag tror nästan säkert att jag kommer bli G, vågar dock inte säga att jag är halt säker, för första gången jag sa de så fick jag rest.

Nu fick jag ett ryck att uppdatera lite bilder, kan bero på att jag är trött, tycker om att göra sådana saker då...

 ungefär så här ser mamma ut när hon är på krogen. Hon tittar dock inte upp eftersom hon försöker sätta igång kameran i sin mobil så hon kan fota mig.

      Så här kul hade Emilie och Totte på "Malmö suger" kräftskivan på Malmö festivalen, vi hade en himlans trevlig bordsgranne som lärde ut oss hur man häller upp snaps i små burkar som man sen sätter i ett bälte och kan ha med sig när man ska ut... smart smart!! Nästan en nobelpris uppfinning där!        


  Så här glada (?) var jag och Alexander på Malmö festivalen.

 I Danmark är dem roliga, där har dem priset i pungen. Det var därför jag inte hittade det...hohohoho, vad ska dem ha priset där för??


 Glad och gladare på Örebrodagen! inte varje dag man få springa runt grönmålad på Örebros gator o torg.Ovan för har vi kryssningsgänget, eller ja, sjötungan ska ju inte med, (humor humor) men jag hade ingen bild på Valerie så det fick bli på min mat istället hehe. Efter maten har vi Elle och Jennie, (hehe kul formulerat det blev där), sen kommer ex-sambon Lina, sedan har vi gullungarna Åsa och Yoshi (sambo-to-be ooooohhh) och sist har vi födelsedagsgrisen Dragan som stolt håller upp sitt fina kryssningskort!!

så damer och herrar det var vad jag hadea att bjuda på i bildväg för den här gången.

I går blev tillsist Kulingbilderna inscannade då jag fick tummen loss och gick upp till Carro, och det blev inte bara scanning där utan även säsongsfinalen i Desperate Housewifes och kokostoppar! Och idag har inte hunnit hända så mycket mer än att jag har haft tenta, eller jo, som vanligt så går inget så enkelt när jag ska göra saker, är det inte krångligt så är det inte kul, så ungefär 5 över halv åtta kom jag på att det var någon tid jag skulle passa där jag helst skulle vara en halvtimme innan utsatt tid. Jag knaprade på mina flingor och funderade på när det kunde vara, eller om det redan hade varit. Sen slängde jag iväg flingorna och for upp eftersom jag kom på att de var ju idag innan tentan jag skulle vara där tidigare. Jag ringde Therese men hon var inte heller där än, så då var det ingen panik. Jag skyndade mig till långhuset och skulle leta upp tentasalen, Therese hade sagt nån dag innan att trapporna ner var vid fiket ungefär. Fast det gick nog inte helt in i mitt huvud, så jag sprang och letade. När jag kommit längst ner i Långhuset så insåg jag att jag nog var i fel hus, kanske låg bunkern i Teknikhuset. Innan jag rusade ut så ringde jag Therese igen (vilken tur att hon ahde mobilen med sig) och sen guidade hon gick bort till dörrarna som jag på något sätt hade missat när jag gick förbi där innan, alldeles vid fiket i långhuset. Men jag hann i tid!


Nu ska jag äta och sova lite! Sen ska jag en runda på stan och sen ikväll blir det spexande och sen en utgång någonstans, om det är någon som har ett förslag så säg till!!


bamsetrötta kramar / ♥


Kommentarer
Postat av: Angelica

Fan, du bara lever loppan. Som jag saknar Örebro! Kommer snart och hälsar på EEEERRR! :) Ta det lugnt och hälsa! Adios amiga.

2006-11-01 @ 14:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback