torsdag

People told me about the flames
I couldn't see through the smoke
Igår var Åsas sista utepartykväll i Sverige innan hon slänger ryggsäcken på ryggen och beger sig down under för att backpacka i ett år. Good luck sweetie!

Dagen börjades med sushi, muums, I´m a sushiholic. Mitt beroende av sushi är enorm, jag hade nästan kunnat ge upp alla maträtter i världen för att få äta sushi varje dag. AS= Anonyma Sushiätare - Here I come!!


Sen jobbade jag i några timmar man hade allmänn damp under hela jobbpasset, jag hade kul, men vet inte om jag roade så många andra.

Efter jobbet begav jag o Åsa oss till Strömpis o mötte upp gullrumporna (Catrin o Jullan). Under kvällen konstaterade vi att Åsas ego behövde mer plats på dansgolvet. Catrin dreglade stora pölar på dansgolvet när en I'm-too-sexy-for-my-muscles-spenderar-alla-timmar-på-gymmet-eller-beundrar-mig-själv-och-mina-tvåmeter-i-omkrets-armer-framför-spegelen-kille klev in på dansgolvet. Då gällde de att hålla ordning på dansbenen så man inte halkade ner i dregelpölen. Men ingen risk att jag ramlade inte,nädå, för bakom mig stode det en stabil medelåldersman och tryckte skrevet mot min bak, när jag upptäckte det så gav jag i från mig mitt allra flickigaste a la skräckfilms skrik för att skrämma bort karln. Men icke, mitt gallskrik måste ha förknippats med något medelåldersparningsläta för vipps så stod det en karl till och försökte gnida sig mot alla. Så vi insåg snabbt att vi behövde ta flykt ut, sagt som gjort så var vi ute pånolltid. Där stod vi och trakasserade folk i vanlig ordning. Kvällen avslutades med många om och men, men ändå på det bästa vis.

Let me update you en annan dag.

Idag har jag gått loss i matbutiken och Öb, fy jävlar vad min kassar blev tunga, har fortfarande kramp i armarna.
attans nu skulle jag varit på möte för en minut sedan, måste käka upp sen dra.

Ikväll blir det dansrep med SWING! :D jäääh och kvällen avslutas i Brickehill med en avskedsmiddag för kvinnan med det stora egot.

Loooooove too you aaaaall!

Puss!

Ps. Emsan I miss you Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback