Dum, dummare, jag är dummast

ibland är jag för smart för mitt eget bästa, jag har varit så smart så att jag kommit på ett supersäkert lösenord på min VHS.student sida så att jag själv inte ens har en aning om vad det kan vara. Min kontrollfråga är ännu "smartare" och jag har ingen som helst aning om vad mitt kontrollsvar är. Way toooo gooooooo Johanna!! Så nu kan alla andra veta vad de ska läsa till hösten utom jaaaag!!

Har varit fruktansvärt trött idag, jag stannade uppe lite längre än tänkt igår för jag planerade att sova i 3 timmar mellan jobben, men jag började dagen med att glömma min mobil hemma och då kände jag mig så labil att jag inte kunde sova på jobbet utan var tvungen att köra hela vägen hem till Ystad när jag slutade på Löderupsgården för att hämta mobilen. När jag kom hem var jag så trött att jag inte ens kunde sova så då åkte jag med till mormor, hann knappt sova ngt förrän det var dags att köra igen, men då var jag tvungen att ta mormors bil för lilla Rolle hade ingen bensin alls för jag hade varit för trött för att tanka. På restaurangen blev jag lite piggare men då fick jag megalusiskt ont i fötterna och lite trött och snurrig, är jag kom hem till mormor vid 23 tiden var tanken på att lägga mig hos mormor och sova väldigt lockande, men jag tog mig tillsist ut i bilen och körde hem. Väl hemma möttes jag av en Ek och en syster och några öl, och fredagkväll är ju alltid en fredagkväll, så nu dricker jag bira och hoppas påa tt de ska få mig att sovagött som fäään för imorron är jag leeeeeeeeeeeeeeeeeedig!!! helt jävla ledig är jag, och har iiingen aning om vad jag ska göra förutom att jag inte ska jobba!!!! gött gött gött!!

Nu går mina ögon i kors så trött jag är, men först vill jag dela ut DAGENS ROS till Ek som masserade min rygg ikväll, I feel no pain!  och DAGENS RIS går till mig själv för jag glömde mobilen, alla dummisar som inte gav mig dricks idag, bensinmacken i Löderup för att sedalautomaten inte fungerade, du din dryge *** som körde i 70 hela 90 vägen när jag var trött och bara ville hem, nerven som lagt sig fel i min hand och gör ont, mig själv för att jag gnäller så jävla mycket så fort jag är trött och för att jag forts'tter skriva istället för att göra det jag har längtat efter heeela dagen: GÅ OCH LÄGGA MIG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback